Fotolærred i Retrostil

Form
Størrelse (cm)
Tykkelse (cm)

Fra kr199,00

Out Of Stock

Udsolgt

Retro canvas
Retro canvas
Retro canvas
 • 3 lærredsstørrelser – fra 30 x 20 cm til 40 x 30 cm
 • Kvadratisk eller rektangulært format. Retning: Portræt
 • Tilføj en billedtekst på dit fotolærred eller skriv på dem med en spritpen
 • Polyesterlærred monteret på en ramme i massivt træ
 • Standard 1,8 cm tykkelse
 • Ophængningssæt mod ekstra betaling.

Vælg en gammeldags stil med et retrofotolærred, og gør de bedste øjeblikke til klassikere – også dengang far prøvede svævebanen og sad fast på halvvejen.

Om levering

Leveringslogo

Vi bruger til på at printe, fremstille og pakke dine ting omhyggeligt ind, før de leveres.

Her er vores leveringspriser.

Mængderabatter

Skal du bruge store mængder? Se vores mængderabatter.

Se nærmere...

Nærbillede af et retrofotolærred

Fototryk i høj kvalitet, som får alle detaljerne frem.

Derfor elsker vi dem…

Fotolærred i retrostil

Bring nyt liv til dit interiør med personlige fotolærreder i retrostil, der er designet til at bringe en stemning af retro til dit hjemme/kontor/skrivebordsplads. Vores fotolærreder i retrostil fås i tre størrelser. De er perfekte til at kombineres og matches til et vægmaleri, eller til at være i overensstemmelse med dit farveskema fra 30 x 20 cm til 40 x 30 cm, du behøver blot at vælge. Du kan også vælge et kvadratisk eller rektangulært format, afhængig af dine billeder. Vi anbefaler kvadratisk til alle billeder, der er hentet fra din sociale medie-/billedsamling, og rektangulært til dine fantastiske solnedgange, ferieminder og naturscenarier.

Du kan også tilføje en billedtekst på dit fotolærred i retrostil, f.eks. den dato dig og din kæreste mødtes. Eller et særligt kælenavn? Det er ikke noget problem, hvis du ikke kan komme i tanke om noget, for du kan altid skrive det senere med en tuschpen. Ikke alene er vores vintage-inspirerede fotolærreder stilfulde, men de er også i høj kvalitet og meget holdbare. Alle vores fotolærreder er trykt på et polyesterlærred, der giver gode trykningsresultater og lærredet bliver derefter udstrakt over en ramme, der er fremstillet af FSC-certificeret MDF-træ med en naturlig effekt. Dine dyrebare minder kan virkelig blive forvandlet til et kunstværk!

Fotolærred i retrostil

Når det drejer sig om vægdekorationer, kan et fotolærred i retrostil give tomme vægge en hel ny mening med et stilfuldt strejf. Skab et fokuspunkt i dit hjem med en gallerivæg med fotolærreder i retrostil i forskellige størrelser, som giver et spændende udseende og stemning, eller design et udvalg af vintage-inspirerede fotolærreder for at bringe liv til en tom kaminhylde.

At kreere dit fotolærred i retrostil med os kunne ikke være nemmere. Efter du har valgt din form, tykkelse og størrelse, så klik på knappen 'Opret nu' ovenover for at gå direkte til vores kreationsstudie.. Her kan du uploade dine billeder og personliggøre dine vintage-inspirerede fotolærreder med tekst. Du kan også besøge royalty-free websites, såsom Unsplash, Pexels og Pixabay, hvor du kan finde smukke billeder med et bestemt tema, der passer til dit interiør såsom klassiske biler, Paris i sort og hvidt, New York's skyline... eller vælg en samling af beroligende mønstre til dit værelse, for at skabe en Zen-stemning. Søger du at øge indsatsen på dit throwback-tema? Placer dit fotolærred i retrostil side om side med fotoautomatstrimler og kvadratiske fotofremkaldelser for at skabe et "det moderne møder det nostalgiske" udtryk. Er "gør det selv" ikke lige dig? Du kan også få et ophængningssæt mod mindre ekstra betaling.

Fotolærreder

Fotolærreder

Har du mange billeder? Ønsker du at tilføje en billedtekst? Ønsker du at undersøge layout og illustrationer?

Spørgsmål og svar om vores fotolærreder i retrostil

Vær med i vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann
 • Poster XXL

© Photobox 2020, Den registrerede virksomhedsadresse er Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrig. Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse. Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1