Luk
I min kurv
varer
Tøm min kurv

Se min kurv

Mobilcovers

Et unikt cover til at beskytte din smartphone & tablet

Se UGENS TILBUD

Mere information

Egenskaber & nyheder

Mange forskellige design

Tilvalg: Mat finish

Mat
finish

Blank finish

Levering

Personlige Covers til smartphone og tablet

Lav dit personlige cover til din Iphone, Ipad eller Samsung Galaxy med dine yndlingsbilleder.

Din smartphone og tablet er ikke bare simple maskiner: det er også blevet modetilbehør. Vælg din smartphone- eller tablet-model og lav et personligt cover med dine billeder: Et almindeligt, simpelt cover eller et cover med ekstra beskyttelse til Iphone, et gennemsigtigt cover med personligt klistermærke eller et cover til Samsung Galaxy. Beskyt din telefon på en original måde! Eller giv en skøn og unik julegave!

Husk at du kan bestille dit cover via vores mobile hjemmeside eller app direkte fra din iPhone eller iPad.

Cover med personlighed og beskyttelse
Vi har arbejdet hårdt for at kunne tilbyde dig en række spændende layout og temaer, for at du kan personalisere din iPhone, iPad og Samsung netop som du ønsker. Du kan vælge dit favoritbillede eller lave en collage med dine bedste billeder. Du kan også tilføje din egen tekst, for at gøre dit cover endnu mere unikt og personligt. Vi har også en mat finish til iPhone 8 Plus / 7 Plus, 8 / 7, 6, 5/5S, 5C & 4/4S.
Som altid her hos PhotoBox tilbyder vi personlige tablet- og smartphone covers i høj kvalitet, men samtidig lette, robuste og ridsafvisende. Vi kan også forsikre dig at dit billede bliver printet på siderne af coveret. Vi tilbyder din mobile enhed den bedste beskyttelse og en perfekt personlig stil.
Indlæsning

Indlæsning i gang

Vent venligst.Indlæsning i gang...
Indlæsning...

Snart tilgængelig

En e-mail om ændring af adgangskode er sendt til din e-mailadresse

Nulstil min adgangskode