Afslut dine projekter med koden SOMMER og få 50%

 • Gælder til

Vores næste kapitel starter om

Gaver til hjemmet

Værdsæt de særlige øjeblikke overalt i huset med vores personlige gaver til hjemmet. Fra fotolærred til magneter og krus - vi har den perfekte gave til enhver husstand.

Bestseller
Fotolærreder

Fotolærred Klassisk

Tryk dit billede kant-til-kant på dit fotolærred, og lad det tale for dig selv.

Fra kr175,00

Fotopuder

Personlig Foto-pude

Få mulighed for at kramme dine billeder med en fotopude.

Fra kr229,00

Bestseller
A4 og A3 fotobøger med personligt strejf

Prestige Fotobog A4 & A3

Vælg det klassiske look med en af vores bestsellere.

Fra kr389,00

Standardkrus

Enkel Fotokrus

Sæt et af dine bedste fotos på et krus – helt enkelt.

kr109,00

Kvadratiske magneter

Kvadratiske Magneter

Gør dit køleskab til vægdekoration med et sæt med 9 fotomagneter.

Sæt med ni fra kr115,00

Classic Posters

Fotoplakater

Få dit bedste billede forstørret til en fotoplakat.

Fra kr65,00

Indrammede billeder

Indrammet Billede

Vis alle dine tryk frem, så snart de ankommer, med disse billeder, som allerede er indrammet.

Fra kr195,00

Bordskånere

Bordskånere Med Foto

Se dine bedste minder, når du får en drink – skål!

Sæt med fire kr145,00

Bestseller
En sort A4-vægkalender med et personligt strejf på en hvid baggrund

Enkel Vægkalender A4 og A3

Vælg det traditionelle look med vores klassiske vægkalender.

Fra kr177,69

Hurtigt og let
Farvestrålende fotokrus

Fotokrus med farve

Vælg farve til indersiden – vi har 6 forskellige!

Fra kr135,00

Photo Tiles

Fotofliser

Ændr og udskift din gallerivæg med disse påklæbelige billeder.

Fra kr139,00

Fotoblok

Fototræblok

Vis dine bedste billeder på en fritstående fotoblok.

Fra kr119,00

A4 og A3 kvadratisk lay-flat luksusfotobog

Fotobog Lay Flat A4 & A3

Brug to sider til at fremvise dine panoramabilleder – din bog åbnes fladlagt, så intet forsvinder i midterfolden!

Fra kr499,00

Aluminiumtryk i passepartout

Aluminiumtavle

Få dine billeder trykt direkte på aluminium for et moderne alternativ til et traditionelt tryk.

Fra kr219,00

Skrivebordskalender i sort og hvid

Bordkalender

Vælg vores lille skrivebordkalender og få nye billeder på dit kontor hver måned.

Fra kr126,69

Collage-fotolærred

Fotolærred Collage

Illustrationer, layout, baggrundsfarver... Slip din kreativitet løs med et collage-fotolærred.

Fra kr159,00

Fotoblok i akryl

Fotoblok Plexiglas

Få et moderne strejf i din boligindretning med en fotoblok i akryl.

Fra kr259,00

Forklæde med foto

Forklæde med foto

Glæd alle kokke, gourmeter og madglade i dit liv med et forklæde med billede og et personligt strejf.

kr209,00

Strandhåndklæde med et personligt strejf

Strandhåndklæde

Sæt dine bedste billeder på dit strandhåndklæde og gør solbadning ved poolen endnu sjovere.

Fra kr309,00

Ny størrelse tilgængelig
Puslespil

Puslespil Ravensburger

Læg puslespil med dine bedste billeder med hele familien.

Fra kr219,00

Forvandl dine yndlingsøjeblikke til gaver til hjemmet

Hvorfor skal jeg lave personlige gaver til hjemmet?

Uanset om du er på udkig efter gode indflyttergaver, unikke pyntegenstande til hjemmet eller boligartikler med et twist, giver personlige gaver til hjemmet et ekstra pift. Selv almindelige hverdagsting føles lidt mere specielle, når de personliggøres.

Hvilke muligheder er der for personlige gaver til hjemmet?

Uanset om du vil have unikke gaveidéer til indflytterfest, funktionelle ting designet efter din smag eller endda sjove indflyttergaver, er der noget for dig. Sæt et sjovt motiv på en pude, gør julen magisk med et personlig julekugle, eller sæt noget klassisk på bordet med et indrammet billede. Der er masser af muligheder og endnu flere måder at personliggøre hver vare på. Mulighederne er virkelig uendelige.

Fototræblokke

Fototræblokke er et fantastisk stykke boligudstyr til alle, der har en mere traditionel eller rustik følelse i deres boligindretning. Der er ingen indramning eller ophængning involveret i disse, så for alle, der ofte omarrangerer pyntegenstandene på deres hylder, er disse noget for dig.

Indrammede billeder

Indrammede billeder udgør sandsynligvis 90% af de nye gaver til hjemmet, så her går du bare ikke galt i byen. Fås i 2 størrelser med 3 rammefarver (hvid for moderne vibes, sort for minimalistisk, træ for en traditionel stil), så du kan tilpasse den nøjagtigt til din eller modtagers smag.

Personlig fotopuder

Hvis du er på jagt efter unikt boligtilbehør, behøver du ikke lede længere. Vores personlige fotopude fås i 4 størrelser med enten lærreds- eller ruskindseffekt og kombinerer hyggelig komfort med dine yndlingsminder. Tilføj dine yndlingsbilleder til en personlig pude, og læg dig til rette i sofaen med dine kære, som er langt væk, eller dine pelsede kæledyrsvenner, som er hos dig i ånden.

Fotoblok Plexiglas

Er din hjemmeindretningsstil mere luksuriøs eller moderne, med klare linjer og mere glas end træ? Plexiglastavler kan være et godt alternativ til et indrammet billede for dig. De er fritstående, så du behøver ikke at fastgøre dem til en væg eller finde en separat ramme.

Fotokrus

Kender du nogen, der lige er flyttet? Der er ikke sådan noget som for mange kruser, så tilføj et Fotokrus til samlingen og så de kan starte sin dag med et smil. Hvis du ønsker at give det som en gave, hvorfor ikke kombinere den med din kæres yndlingsansigtsudtryk og varm chokolade til et gavesæt som oser af hjemmespa.

Bordskånere Med Foto

Et nyt hus betyder nye møbler, hvilket betyder, at du vil være desperat efter at holde spild og skader nede på et minimum. Tag et sæt med 4 personlige bordskånere med foto og hold dit hjem friskt og rent.

Indrammet Magnetisk Collage

Med vores indrammede magnetiske collage kan du bringe nyt liv til din vægdekoration og flytte dine billeder rundt med en minimal indsats. Vælg nøjagtigt, hvordan du vil have dine 9 magneter udlagt. Vores tip? Bestil ekstra magneter, så du kan flytte billeder ind og ud hele året

Personligt Strandhåndklæde

Hvis du leder efter unikke indflyttergaver til venner, hvad med et personligt strandhåndklæde? Måske skal i på en rejse sammen – så kan I få matchende håndklæder! De vil nok ikke have dem fremme på badeværelset, fordi det ikke passer ind i deres indretning, men det er tanken, der tæller.

Personligt forklæde med foto

Er du en rigtig madekspert? Måske er et af dine familiemedlemmer kok? Vores personlige forklæde med foto er den perfekte gave til alle kokke, madeksperter og madelskere i dit liv. Vælg et billede af far ved grillen, eller dit barn der laver cupcakes, tilføj tekst, hvis du vil, og gør det til et personligt forklæde.

Nøglering med foto

Der er noget specielt ved at få et sæt nøgler. Vores pakke med 3 nøgleringe med foto er en god gave sammen med et nyt sæt. Uanset om det er første gang, du bor hjemmefra, eller om du giver dine børn deres egne nøgler, vil en personlig nøglering til huset gøre det vigtige øjeblik lidt ekstra spændende. Dette ville også være ideelt til en housewarmingsæske.

Personlige fotoæsker

Vi samler alle på ting, hvad enten det er ekstra knapper, kvitteringer eller skruer, der er faldet ud af diverse ting. Vores personlige fotoæsker er et godt sted at gemme dem. Disse metalæsker fås i en række forskellige størrelser og i både runde og rektangulære former, så der er en æske til enhver smag. Hvis du kender nogen, der lige er flyttet, ville dette bestemt være en af de mere nyttige indflyttergaver.

Personlig Stofpose

Tag en lille smule af dit hjem med på eventyr med en personlig stofpose. De fås i 3 størrelser. Du kan printe et billede på begge sider, og der er endda plads til at tilføje tekst. Den er perfekt til skolen, sportssæt og ture til fitnesscenteret.

Personlig snekugle

Leder du efter finurligt boligtilbehør? Snekugler er ikke kun til jul – du kan vælge enten falske snefnug eller glitterhjerter i vores personlig snekugler, så det kan være en god gave til jul eller valentinsdag.

Julepynt i træ

Hvis du leder efter idéer til en ny adventsgave eller julegave til hjemmet, hvorfor så ikke købe julepynt i træ? Dit billede bliver trykt på begge sider af det runde træornament, og træets årer giver billedet et mere rustikt, næsten vintage-agtigt præg.

Personlig julesæk

Vores personlig julesæk er den bedste tilføjelse til julesæsonen. Den fås i et rummeligt format på 59 cm x 90 cm, og du kan skrive et monogram med din elskedes navn, tilføje fotos, vælge mellem mere end 15 vinterdesigns eller blande alle tre for at skabe dit perfekte design. Uanset hvilken højtid du fejrer, hvis du leder efter en gavesæk, er dette vejen frem.

Souveniræske i træ

Nogle gange vil man bare gerne have et sted at opbevare sine souvenirs. Fra koncertbilletter og breve til tegninger og polaroidbilleder - vores souveniræske i træ er det perfekte sted at opbevare dine skatte. Du kan enten nøjes med en tekst på låget, et billede af dine yndlingspersoner eller en kombination af de to. Der er endda to bærehåndtag, så du kan bringe den med dig, uanset hvor du går. Disse æsker er gode som indflyttergaver - parate til alle de nye minder, der skal skabes i det nye hjem.

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1