FotolærrederFotopuder

Gaver til hjemmet

Værdsæt de særlige øjeblikke overalt i huset med vores personlige gaver til hjemmet. Fra fotolærred til magneter og krus - vi har den perfekte gave til enhver husstand.

Start nu

Forvandl dine yndlingsøjeblikke til gaver til hjemmet

Hvorfor skal jeg lave personlige gaver til hjemmet?

Uanset om du er på udkig efter gode indflyttergaver, unikke pyntegenstande til hjemmet eller boligartikler med et twist, giver personlige gaver til hjemmet et ekstra pift. Selv almindelige hverdagsting føles lidt mere specielle, når de personliggøres.

Hvilke muligheder er der for personlige gaver til hjemmet?

Uanset om du vil have unikke gaveidéer til indflytterfest, funktionelle ting designet efter din smag eller endda sjove indflyttergaver, er der noget for dig. Sæt et sjovt motiv på en pude, gør julen magisk med et personlig julekugle, eller sæt noget klassisk på bordet med et indrammet billede. Der er masser af muligheder og endnu flere måder at personliggøre hver vare på. Mulighederne er virkelig uendelige.

Fototræblokke

Fototræblokke er et fantastisk stykke boligudstyr til alle, der har en mere traditionel eller rustik følelse i deres boligindretning. Der er ingen indramning eller ophængning involveret i disse, så for alle, der ofte omarrangerer pyntegenstandene på deres hylder, er disse noget for dig.

Indrammede billeder

Indrammede billeder udgør sandsynligvis 90% af de nye gaver til hjemmet, så her går du bare ikke galt i byen. Fås i 2 størrelser med 3 rammefarver (hvid for moderne vibes, sort for minimalistisk, træ for en traditionel stil), så du kan tilpasse den nøjagtigt til din eller modtagers smag.

Personlig fotopuder

Hvis du er på jagt efter unikt boligtilbehør, behøver du ikke lede længere. Vores personlige fotopude fås i 4 størrelser med enten lærreds- eller ruskindseffekt og kombinerer hyggelig komfort med dine yndlingsminder. Tilføj dine yndlingsbilleder til en personlig pude, og læg dig til rette i sofaen med dine kære, som er langt væk, eller dine pelsede kæledyrsvenner, som er hos dig i ånden.

Fotoblok Plexiglas

Er din hjemmeindretningsstil mere luksuriøs eller moderne, med klare linjer og mere glas end træ? Plexiglastavler kan være et godt alternativ til et indrammet billede for dig. De er fritstående, så du behøver ikke at fastgøre dem til en væg eller finde en separat ramme.

Fotokrus

Kender du nogen, der lige er flyttet? Der er ikke sådan noget som for mange kruser, så tilføj et Fotokrus til samlingen og så de kan starte sin dag med et smil. Hvis du ønsker at give det som en gave, hvorfor ikke kombinere den med din kæres yndlingsansigtsudtryk og varm chokolade til et gavesæt som oser af hjemmespa.