1. Hjem
  2. Personlige fotokort
  3. Dåbskort
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek

50% rabat på kort |  

Kode: 50SOMMER

Detaljer Luk detaljer arrow_right

Indtast din rabatkode ved kassen og se straks dine besparelser, før du går til betaling.

Dåbskort

Vis din nyfødte frem med et unikt kort lavet specielt til jer! Vælg blandt vores charmerende skabeloner, indsæt de mest bedårende billeder af dit barn, og tilføj en personlig besked, der spreder glæde.

Baby fødselsannonceringskort

Byd jeres nyfødte velkommen på den mest charmerende måde! Hos Photobox er det enkelt og sjovt at lave personlige barnedåbskort til at annoncere jeres lille ny. Venter I stadig på den store dag? Et 'ventende' kort er en skøn måde at dele de spændende nyheder på med jeres nærmeste. Hvert sæt fra Photobox indeholder ti kort og kuverter, og de kan tilpasses til både drenge, piger eller endda tvillinger – dobbelt op på charmen!

Dåbskort

Skal du snart holde dåb og har brug for et personligt dåbskort? Hos Photobox kan du vælge mellem mange fine dåbskort af høj kvalitet. Lad dåben med familie og venner blive en succes med vores personlige kort til barnedåb. Vælg blandt et stort udvalg af forhåndsdesignede kort eller lav dit eget for et mere personligt udtryk. Skab et smukt fotokort til dåben med billeder af den lille charmetrold.

Invitation til barnedåb

Der er mange måder at invitere til dåb på. Vælg et moderne babykort med et stort billede af charmetrolden, eller vælg et tematiseret kort til baby med en enkel design i for eksempel blåt eller rosa. Mulighederne er mange. Hvordan ønsker du at din lille skal præsenteres på dåbskortet? Gennemse vores store udvalg af dåbskort og vælg det kort, der passer bedst. Hos Photobox vægter vi kvalitet, så du kan være sikker på, at ethvert kort med din baby vil være en vinder.

Navnefestkort

Nogle foretrækker en navnefest frem for dåb, og her har du brug for et kort til navnefesten. Det kan du selvfølgelig også få hos os. Uanset om du vælger et fra vores udvalg eller laver dit eget navnefestkort, vil det være mere personligt at sende et designet kort til navnefest end at vælge et færdiglavet i butikken. Hvem kan modstå et kort med et billede af den lille baby? Besøg Photobox og sørg for, at dit kort til navnefesten bliver helt unikt.

Lav jeres egne personlige kort både til dåb og navnefest

Med vores brugervenlige program er det nemt at lave et unikt kort til jeres nyfødte. Start med at vælge et yndigt portræt som midtpunkt, eller lav en collage af de første bedårende øjeblikke. Jeres babyfotokort vil med garanti ramme hjertet hos modtagerne. Leg med layoutet, eksperimentér med gradienter eller tilføj en sød clipart for at gøre annonceringen helt speciel. Afslut med en rørende tekst – tænk navn og fødselsdato, og lad de hjertevarme øjeblikke taler for sig selv. Har I allerede børn? Lad de ældre søskende stå for præsentationen. Det vil helt sikkert få smilene frem hos alle.

Klar til at bestille jeres nye babykort?

Når I er tilfredse med jeres design, klik på 'Tilføj til kurv' for at færdiggøre bestillingen. I kan vælge mellem forskellige størrelser og beslutte, om I vil have jeres kort i standard mat, ekstra-mat, eller en glanset finish for ekstra glans. Jeres personlige dåbskort fra Photobox er klar til at dele de vidunderlige nyheder med jeres kære venner og familie.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 50 kr. rabat på din næste bestilling.

Indlæser
newsletter.message.error Tak for at tilmelde dig nyhedsbrevet Hvis du er sikker på, at din e-mailadresse er korrekt, så prøv gerne at klikke på afmeldingsknappen igen.
close

__welcomeModal.photoboxBEFR.title __welcomeModal.albelliDE.title __welcomeModal.albelliDE.title Velkommen til Photobox!

__welcomeModal.photoboxBEFR.message

__welcomeModal.albelliDE.message

__welcomeModal.albelliDE.message

For at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse har vi foretaget nogle vigtige opdateringer af vores redigeringsværktøjer og i vores produktudvalg. Så nu kan du få hjælp af endnu mere intuitive værktøjer, uanset hvilket fotoprodukt du ønsker at designe.

Ok
Ok
Ok
Ok
Ok