Meddelelse om beskyttelse af personoplysninger

Introduktion

Vi er en virksomhed, der er registreret i England og Wales (registreringsnummer 03906401) under navnet Photobox Limited. Adressen på vores hjemsted er Herbal House, 10 Back Hill, London, EC1R 5EN. Vi er registreret som dataansvarlig hos det britiske Information Commissioner’s Office (ICO) (registreringsnummer Z4768023). Vi er også registrerede i Frankrig under navnet Photobox SAS. Adressen er: Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrig.

Photobox er forpligtet til at respektere retten til privatlivets fred for de besøgende på vores websted og app. Denne meddelelse om personoplysninger beskriver, hvordan vi indsamler, gemmer og bruger personoplysninger om dig, når du besøger hjemmesiden eller appen, køber produkter fra os eller på anden måde giver dine personoplysninger til os. Det giver dig oplysninger om de typer personoplysninger, vi indhenter fra dig, hvordan vi bruger dine personoplysninger og de rettigheder, du har i forhold til vores brug af dine personoplysninger. Ord, der anvendes i denne meddelelse om personoplysninger, har samme betydning, som tilskrives dem i Photobox - brugsbetingelser.

Hvilke personoplysninger indhenter vi om dig?

Når du åbner og bevæger dig rundt hos Photobox, registrerer en konto hos Photobox eller køber et produkt fra Photobox, kan vi indhente nogle eller alle følgende personoplysninger om dig:

 • brugernavn og adgangskode
 • navn, fødselsdato, alder og køn
 • fakturerings- og leveringsadresse, e-mailadresse og telefonnumre
 • detaljer om betalingsmetode (typisk betalingskort eller debetkort)
 • dine billeder og andet brugerindhold
 • korrespondance til og fra Photobox
 • dine præferencer om at modtage meddelelser fra Photobox
 • oplysninger om din brug af Photobox og din browserhistorik og online-indkøbsaktiviteter samt oplysninger, vi kan bede dig om at indsende for at bekræfte din identitet.

Vi må også indsamle nogle af disse personoplysninger fra tredjeparter, der har dit samtykke til at videregive dine oplysninger til os.

For at drage fordel af nogle af vores tjeneste skal du muligvis forsyne os med en tredjeparts personoplysninger (fx deres navn og adresse, hvis du vil sende dem et produkt som en gave). Vi bruger ikke oplysningerne til andet end levering af de tjenester, som oplysningerne blev angivet for.

Vi kan videregive dit fornavn og efternavn til udvalgte tredjeparter, herunder, men ikke begrænset, til Pro-Gallery-ejere, som du har købt varer fra. Formålet er, at tredjeparten dermed kan føre register over dem, som har købt produkter fra dem. Det er en betingelse for din brug af vores tjenester, at du accepterer denne videregivelse af sådanne oplysninger.

Hvordan bruger vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger indsamles, behandles, opbevares og bruges af os og overdrages til og behandles af vores datterselskaber og/eller tilknyttede virksomheder og andre databehandlere, som har kontrakt med os.

Når du tilmelder dig Photobox og accepterer vores vilkår og betingelser, skal vi behandle visse oplysninger, der tillader Photobox:

 • at levere Photobox-tjenesten til dig i overensstemmelse med vores aftale,
 • at oprette tilpassede produkter, du har valgt,
 • at tilknytte din konto og dine køb af varer til dig og at bekræfte din identitet,
 • at tilknytte en betalingsmetode til dig, når du afgiver en ordre, hvis du har valgt gemme en krypteret betalingsmetode hos os,
 • at tilpasse dele af Photobox (herunder søgefunktion og tilbud) til dig,
 • at ekspedere betalinger, du foretager for produkter,
 • at videregive din produktbestilling til levering af tredjepartsleverandører, der er engageret af os,
 • at yde kundeservice og forbedre din kundeoplevelse,
 • at kontakte dig via e-mail og mobil kommunikation (såsom tekst (sms) og "push"-meddelelser) i forhold til de produkter eller tjenester, du har købt.

Hvis du har fortalt os, det er i OK (eller medmindre du har bedt os om at lade være efter et køb), vil vi gerne kontakte for at informere dig om produkter eller tjenester, vi mener, kunne være interessante for dig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Vi behandler også i legitime forretningsøjemed dine oplysninger om kundetilfredshed og med henblik på at forbedre kundeoplevelsen. Det gør vi ved fx at analysere oplysninger, som vi opbevarer om dig, og ved at kombinere dem med oplysninger fra tredjemand, for dermed at fastslå dine interesser, demografi og andre faktorer og for at tilbyde varer og tjenester, som måske vil have den største værdi for dig. Vi vil også bruge disse oplysninger i forbindelse med forebyggelse og afsløring af bedrageri og anden kriminalitet.

Hvis du vælger at gemme en betalingsmetode hos os, vil betalingsmetoden ikke blive opbevaret af Photobox, men i stedet blive opbevaret af en betalingstjenesteudbyder, der har kontrakt med os. Tjenesteudbyderen af sådan betalingstjeneste skal overholde PCI DSS ("Payment Card Industry Data Security Standard", standarden for datasikkerhed i betalingskortindustrien). Bemærk, at når du bruger en gemt betalingsmetode til at betale for din Photobox-ordre, anvendes der visse teknikker til at opretholde sikkerheden for detaljerne om din gemte betalingsmetode. For eksempel vil ikke alle cifre i betalingskortnummeret være synlige for dig (typisk er alle cifre undtagen de sidste fire maskeret), og du skal levere visse oplysninger (herunder, men ikke begrænset til, et CV2-kortsikkerhedsnummer) for at fortsætte med at bruge betalingsmetoden. Hvis du vil fjerne eller ændre en gemt betalingsmetode, skal du følge de procedurer, der er angivet på webstedet eller appen, eller kontakte vores kundeservice.

Hvis du bliver bedt om at oplyse et telefonnummer for et produkt, du bestiller, skal du være opmærksom på, at telefonnummeret bliver leveret til udbyderen af din ordre – og at det vises på din ordres emballage – til at bistå med leveringsprocessen.

Vi kan automatisk indsamle anonyme oplysninger om din brug af Photobox. For eksempel kan vi automatisk registrere, hvilke dele af Photobox du har adgang til, hvilken webbrowser du bruger, og den hjemmeside, hvorfra du linkede til Photobox. Du kan ikke identificeres ud fra nogen af disse oplysninger. Med oplysningerne kan vi kompilere statistikker om brugen af Photobox og dermed hjælpe med at målrette aspekter af Photobox og reklamer for dig mere præcist.

Offentliggørelse af dine personoplysninger

Vi videregiver ikke dine personoplysninger bortset fra til datterselskaber og/eller tilknyttede virksomheder og databehandlere (herunder leverandører og betalingstjenesteudbydere), der har en kontrakt med os. Vi deler oplysninger med følgende kategorier af organisationer for dermed at gøre det muligt for os at levere vores tjeneste:

 • Informationsteknologivirksomheder (hardware og software)
 • Betalingsbehandlingsvirksomheder
 • Producenter, grossister og detailhandlere
 • Leverings- og kurértjenester
 • Bedrageribekæmpelsesvirksomheder
 • Reklame- og markedsføringsvirksomheder
 • Andre virksomheder i Photobox-koncernen (Hofmann og PosterXXL). Hvis virksomheder tilmeldes eller forlader koncernen, opdateres denne meddelelse for at afspejle den nye koncernstruktur.

Vi deler ikke dine oplysninger med andre organisationer uden din tilladelse, medmindre:

 • vi har juridisk ret til det (fx i henhold til en retskendelse eller med henblik på forebyggelse eller afsløring af kriminalitet eller bedrageri),
 • vi forhandler med en tredjepart for at sælge eller købe en del af Photobox' drift eller aktiver, i hvilket tilfælde vi kan videregive dine personoplysninger til den potentielle sælger eller køber af driften eller aktiviteterne,
 • Photobox eller i det væsentlige alle dets aktiver købes af en tredjepart, i hvilket tilfælde personoplysninger, som Photobox opbevarer om sine kunder, vil være en af de overførte aktiver, eller
 • vi ønsker at håndhæve eller anvende vores brugsbetingelser og andre aftaler, som du er part i, eller for at beskytte vores rettigheder, ejendom, sikkerhed, kunder eller andre.

Markedsføringspræferencer

Hvis du har fortalt os, at det er OK (eller medmindre du har bedt os om at lade være efter et køb), sender vi dig oplysninger om andre produkter og tjenester. E-mails og mobilkommunikation (fx sms- og "push"-meddelelser) giver dig oplysninger om tilbud, nye produkter og andet, som vi mener, kan interessere dig eller PhotoBox' kunder generelt. Du kan ændre dine præferencer under "My Account" ("min konto") på hjemmesiden eller ved at bruge linket, der er angivet i en e-mail, og du kan til enhver tid fravælge at modtage sms-beskeder ved at sende STOP til nummeret, der vises i den relevante sms-besked, og stoppe modtagelse af "push"-meddelelser ved at slukke for push-funktionen på din mobile enhed.

Vi anvender reklame- og markedsføringsfirmaer til at vise dig produkter som du kan være interesseret i, mens du surfer på internettet. Dette er baseret på enten dine markedsføringspræferencer eller din godkendelse af cookies på vores hjemmeside.

Vi sender dig servicemeddelelser, der vedrører dine ordrer og køb fra PhotoBox (fx e-mails om ordre- og afsendelsesbekræftelse) og e-mails, der giver dig besked om ændringer af vores brugsbetingelser eller politikker, vi anvender under vores brugsbetingelser. Vi vil også sende e-mails med markedsundersøgelser for at sikre, at du er tilfreds med vores tjeneste.

Vi kan også sende dig e-mails for at minde dig om en kredit, der er ved at udløbe, fotos, du ikke har brugt, varer, du har efterladt i din kurv eller efter et køb. Du kan fravælge disse e-mails ved at bruge det angivne link.

Vi kan også sende dig meddelelser pr. post, hvor vi informerer dig om tilbud, nye produkter og andet, som vi mener, kan være interessant for dig eller Photobox' kunder generelt. Du kan underrette os om dine præferencer vedrørende vores postkommunikation her: http://bit.ly/photobox_dm.

Internationale overførsler

Vi videregiver personoplysninger, vi indhenter fra dig til tredjepartsdatabehandlere, der befinder sig i lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og til andre Photobox-koncernselskaber i forbindelse med ovennævnte formål. Bemærk, at lande uden for EØS måske ikke har samme databeskyttelsesniveau som Storbritannien. Vi kræver dog altid, at tredjepartsdatabehandlere håndterer dine personoplysninger i overensstemmelse med denne meddelelse om beskyttelse af personoplysninger. Alle overførsler udføres i overensstemmelse med de standarder, der er fastsat af EU-Kommissionen og/eller EU-domstolens afgørelser.

Dataopbevaring

Hvis du ikke har logget ind på din konto i 3 år, vil din personlige oplysninger og eventuelle billeder blive slettet. We bevarer minimal data for skat, anti-svindel og andre formål i overesstemmelse med vores datalagerings politik.

Dine rettigheder

I henhold til EU's generelle forordning om databeskyttelse 2016/679 (GDPR) har du en række rettigheder, du kan udøve over dine oplysninger. Dine rettigheder er:

 • Retten til at modtage en kopi af dine oplysninger gratis (kendt som "den registreredes anmodning om adgang")
 • Retten til at modtage visse oplysninger i et elektronisk format, der kan gives til en anden udbyder (en portabilitetsanmodning)
 • Retten til at få oplysninger berigtiget, hvis de er urigtige
 • Retten til at bede os om at stoppe behandlingen eller gøre indsigelse mod behandling under visse omstændigheder
 • Retten til at bede os om at slette oplysninger under visse omstændigheder
 • Retten til at tilbagekalde samtykke til enhver tid, når det er retsgrundlaget for vores behandling

Hvis du vil diskutere nogen af disse rettigheder, bedes du kontakte kundeservice.

Photobox har udpeget en databeskyttelsesrådgiver, som kan kontaktes via: e-mail eller pr. post til vores kontor.

Derudover har du ret til at indgive en klage til databeskyttelsesinstansen. I vores tilfælde er dette Information Commissioner's’ Office (ICO) i Storbritannien. Nærmere oplysninger om, hvordan man kontakter dem, kan findes på ico.org.uk.

Links til tredjeparts hjemmesider

Vores hjemmeside kan til enhver tid indeholde links til tredjeparts hjemmesider. Hvis du følger et link til en af disse hjemmesider, skal du være opmærksom på, at hjemmesiderne har deres egne politikker om beskyttelse af personoplysninger, og at vi ikke accepterer noget ansvar eller erstatningsansvar for disse hjemmesider eller deres politikker.

Sikkerhed

Vi har betydelige teknologiske og organisatoriske foranstaltninger til at beskytte mod uautoriseret eller ulovlig behandling af dine personoplysninger og imod utilsigtet tab eller ødelæggelse eller beskadigelse af dine personoplysninger. Vi mener, at de foranstaltninger, der gennemføres af vores websted, reducerer sandsynligheden for sikkerhedsproblemer til et niveau, der passer til den pågældende type oplysninger.

Vi har etableret sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte vores database over brugere, og adgang til denne er begrænset internt. Der dog ting, vi alle kan gøre være sikre på nettet.

 • Sørg for, at ingen andre bruger Photobox via din konto.
 • Log af eller afslut din Photobox-konto, når du ikke bruger den.
 • Hold din adgangskode eller andre adgangsoplysninger hemmelige.
 • Brug forskellige adgangskoder til forskellige tjenester, du bruger online.
 • Sørg for, at du bruger de nyeste opdateringer af din software.

Vildledende e-mails

Vi beder dig aldrig om at bekræfte oplysningerne om din konto eller betalingsmetode via e-mail eller mobilkommunikation. Hvis du modtager en sådan kontakt, skal du ikke svare.

Opdateringer af denne meddelelse

Denne meddelelse om beskyttelse af personoplysninger er senest opdateret den 18 december 2019. Vend tilbage regelmæssigt for at holde dig orienteret om ændringer af denne meddelelse.

Kontakt os

Hvis du ønsker at kontakte os om ethvert aspekt af denne meddelelse om beskyttelse af personoplysninger, bedes du klikke her.

Cookies

Information om vores brug af cookies

Vi bruger cookies for at kunne kende dig fra andre brugere af vores hjemmeside. Dette hjælper os med at give dig en god oplevelse, når du besøger vores hjemmeside, og tillader os også at forbedre vores hjemmeside. Ved at besøge eller bruge dette websted med browseren indstillet til at tillade cookies giver du dit samtykke til vores brug af cookies til nedenstående formål.

En cookie er en lille fil med bogstaver og tal, som vi gemmer i din browser eller på harddisken på din computer, hvis du accepterer det. Cookies indeholder oplysninger, som overføres til harddisken på din computer.

For at udnytte photobox.dk fuldt ud og udnytte visse personlige funktioner, skal din computer, tablet eller mobiltelefon være indstillet til at acceptere cookies. Hjemmesiden photobox.dk virker (ligesom mange andre shoppingwebsteder) ikke, når cookies er blokeret.

Listen nedenfor indeholder oplysninger om cookies på photobox.dk. Vi har beskrevet, hvem der indstiller disse cookies og deres formål.


Kategori

Funktionalitet

Part

Photobox.dk

Formål

Photobox.dk bruger disse cookies til at aktivere nogle grundlæggende funktionaliteter til at give en grundlæggende personlig oplevelse, mens du surfer, skaber og handler på vores hjemmeside. Det omfatter fx at huske dine login-oplysninger, hvilke produkter du har føjet til din kurv, dit foretrukne sprog. De oplysninger, der indsamles med cookies, bruges kun til dette formål og deles eller sælges aldrig til tredjepart.


Kategori

Part

Photobox.dk

Formål

Disse cookies er vigtige, da de giver dig mulighed for at bevæge dig rundt på et websted og bruge dets funktioner såsom adgang til betaling. De oplysninger, der indsamles med cookies, bruges kun til dette formål og deles eller sælges aldrig til tredjepart.


Kategori

Analytisk/ydeevne

Part

Google Analytics, Google Firebase, Qlikview, Eulerian

Formål

Google Analytic, Google Firebase, QlikView og Eulerian anvender cookies til at hente oplysninger, der hjælper os med at forstå, hvordan folk bruger webstedet, og overvåger eventuelle fejl, som brugerne måtte opleve. Vi bruger disse oplysninger til at identificere, hvordan og hvor vi kan forbedre brugeroplevelsen. Oplysningerne, der indsamles via cookies, er anonyme. Tredjeparterne indsamler ikke specifikke kundedata, og de deles aldrig med andre tredjeparter.


Kategori

Analytisk/ydeevne

Part

ABTasty og Crazy Egg

Formål

Photobox.dk arbejder med tredjeparterne ABtasty og Crazy Egg for at teste og finde det optimale indhold og den optimale oplevelse for vores brugere. De cookies, de bruger, gør det muligt for os at identificere, hvilke erfaringer besøgende på vores websted har gjort, og hvordan indholdet har opført sig for den besøgende. Dermed kan vi sikre, at fremtidige oplevelser kan forbedres yderligere. Oplysningerne, der indsamles via cookies, er anonyme og indsamler ikke specifikke kundedata og deles aldrig med andre tredjeparter.


Kategori

Målretning

Part

Quantcast og Rocket Fuel

Formål

Photobox.dk arbejder med tredjepartsagenturerne Quantcast og Rocket Fuel for at vise bannerannoncering på andre udvalgte websteder. Disse cookies hjælper os også med at overvåge og forbedre effektiviteten af vores bannerannoncering og med at forbedre målretningen af disse kampagner, så vi viser det mest relevante indhold for den enkelte. Oplysningerne, der indsamles via cookies, er anonyme. Tredjeparterne indsamler ikke specifikke kundedata, og de deles aldrig med andre tredjeparter.


Kategori

Målretning

Part

Facebook, Google Adwords, Bing, Marin

Formål

Google Adwords, Bing, Madmetrics, Facebook og Marin bruger cookies til at spore vores egen betalte annonceringsaktivitet. Vi bruger de oplysninger, der indsamles med cookies, til at hjælpe os med at bestemme, hvor vores annoncer vil være mest effektive online. Den enkelte annoncør bruger sine egne sporingscookies, og de indhentede oplysninger er ikke fortrolige eller udskiftelige oplysninger.


Kategori

Målretning

Part

Awin

Formål

Vores tredjepart Awin bruger cookies, og dermed kan photobox.dk opfylde sine kontraktlige forpligtelser om at foretage betalinger til dem, når de introducerer en ny kunde til photobox.dk. Oplysningerne, der indsamles via cookies, er anonyme. Tredjeparterne indsamler ikke specifikke kundedata, og de deles aldrig med andre tredjeparter.

Administration af cookies

Du kan blokere cookies ved at aktivere indstillingen i din browser, som giver dig mulighed for at afvise indstillingen af alle eller nogle cookies. Men hvis du bruger dine browserindstillinger til at blokere alle cookies (herunder vigtige cookies), kan du muligvis ikke få adgang til hele eller dele af vores websted.

Here's how to do it:

Google Chrome

 • I indstillingsmenuen skal du vælge "Vis avancerede indstillinger" nederst på siden.
 • Vælg knappen "indholdsindstillinger" i afsnittet om beskyttelse af personoplysninger.
 • Det øverste afsnit på siden, der vises, fortæller dig om cookies og giver dig mulighed for at indstille de ønskede cookies. Det giver dig også mulighed for at slette alle cookies, der aktuelt er gemt.

Mozilla Firefox

 • I menuen Værktøjer skal du vælge "indstillinger" (MAC-brugere skal gå til Firefox-menuen og vælge "præferencer").
 • Vælg fanen om beskyttelse af personoplysninger i indstillingsboksen.
 • Fra rullemenuen skal du vælge "anvend brugerdefinerede indstillinger i historikken". Dette frembringer mulighederne for cookies, og du kan vælge at aktivere eller deaktivere dem i afkrydsningsfeltet.

Internet Explorer 6+

 • I menuen Værktøj skal du vælge "Internetindstillinger".
 • Klik på fanen om beskyttelse af personoplysninger.
 • Du vil se en følsomhedsskyder for indstillingerne om personoplysninger. Den har seks indstillinger, som giver dig mulighed for at kontrollere antallet af cookies, der placeres: Blokér alle cookies, høj, mellemhøj, mellem (standard), lav og acceptér alle cookies.

Safari-browser

 • I indstillingsmenuen/Safari-menuen skal du vælge indstillingen "præferencer".
 • Åbn fanen om beskyttelse af personoplysninger.
 • Vælg den ønskede indstilling under "bloker cookies".

Alle andre browsere

Du kan få oplysninger om, hvordan du administrerer cookies via andre browsere, i din dokumentation eller onlinehjælpefiler.

Hvad sker der, hvis jeg deaktiverer cookies?

Det afhænger af, hvilke cookies du deaktiverer, men vores websted fungerer generelt ikke korrekt, hvis cookies er slået fra. Bemærk især, at du kan forhindres i at foretage køb af produkter, hvis cookies er deaktiveret.


10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1