1. Hjem
 2. Vælg dit fotoprodukt
 3. Fotoblok
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek

50% rabat på fotoblokke |  

Kode: 50SOMMER

Detaljer Luk detaljer arrow_right

Indtast din rabatkode ved kassen og se straks dine besparelser, før du går til betaling.

-50%

Fotoblok

Blokmateriale
Sidefarve • Fra


  (ekskl. forsendelse)

  __productPages.photoblock.activeUsers

  • En unik og alsidig gave
  • Robust og af høj kvalitet
  • Designes med blot et par klik

  Hvorfor vælge en fotoblok?

  Det er den perfekte personlige gave, som vil pynte i ethvert hjem. En fotoblok i træ eller plexiglas kan stilles alle steder.

  puzzle

  Træ eller plexiglas – to forskellige stilarter

  Vælg en træblok med et klassisk design, eller vis dine bedste billeder frem med den dybde og krystalklare effekt, som plexiglas giver.

  guarantee

  Kan stilles hvor som helst

  Du behøver hverken ophængning eller rammer – vores fotoblokke er stabile og kan stå lige der, hvor du vil have det. Stil dem på en hylde, et bord eller endda i køkkenet for at give din boligindretning et unikt touch.

  clock-check

  En gave, der holder længe

  Fotoblokke er superrobuste og fremstillet af kvalitetsmaterialer, der holder længe, så du kan bevare dine minder hvor som helst i hjemmet.

  delivery

  Leveringstider for Fotoblok

  Vi bestræber os på at levere din Fotoblok inden for 8 hverdage

  Vores forventede leveringstider inkluderer den tid, vi bruger på omhyggeligt at produsere dine produkter, inden de sendes af sted.

  Se vores fragtomkostninger og leveringstider – klik her.

  Lav en personlig fotoblok

  Fotoblokke er en god måde at gøre dine yndlingsminder til et sjov og flot fotoprodukt. Vores fotoblokke er fritstående og nemme at flytte rundt på, så du behøver hverken søm eller hammer. Det gør dem helt perfekte til dem, der lejer deres bolig, eller folk, der godt kan lide at friske indretningen op ofte. En fotoblok giver dine billeder en ny dimension, der passer til enhver indretning. Hvad enten dit hjem skal have et mere personligt touch, eller du er på udkig efter en betænksom gave, giver en fotoblok noget helt unikt.

  Hvilke typer fotoblokke findes der?

  Du kan få Photobox' fotoblokke i forskellige størrelser og materialer, der hver giver et særligt look. Så hvilket format passer bedst til dine behov?

  Træblokke med billeder

  En personaliseret træblok er rigtig god til at give ethvert værelse et varmt og rustikt touch. Vores træblokke er skabt af materialer af høj kvalitet, så de kan holde i lang tid. Du kan få vores fotoblokke på træ i kvadratisk eller rektangulært samt stående eller liggende format. Og så kan du vælge mellem en sort eller hvid kant, så dit billede står ekstra skarpt.

  Størrelser på fotoblokke i træ:

  • 15 x 10 cm: Perfekt til skrivebordet eller hylden. Vælg f.eks. et afslappet billede af børnene på stranden eller familiens kæledyr, så du bliver mindet om noget rart, når der er tryk på arbejdet.

  • 12 x 12 cm: Lav et tårn af flotte billeder på træblokke ved siden af en plante eller nogle lys, og skab et pænt arrangement, der ville være Pinterest værdigt.

  • 17 x 12 cm: Giv din bogreol et flot pift med træblokke som bogstøtter med dine bedste minder på.

  • 20 x 15 cm: Vores største blokke af træ til dine billeder med tekst (og uden) giver vindueskarmen eller bogreolen et iøjnefaldende og personligt touch. Vælg f.eks. dit bedste familieportræt eller et flot landskab, og bliv mindet om noget godt hver eneste dag.

  Fotoblokke med plexiglas

  Hvis du er på udkig efter et minimalistisk og moderne look, er en personlig fotoblok af plexiglas et godt valg: Dit billede vil blive trykt og indkapslet i 2 cm tykt, gennemsigtigt plexiglas, hvilket giver dit billede et sofistikeret, glaslignende finish.

  Størrelser på fotoblokke med plexiglas:

  • 10 x 15 cm:En fotoblok i plexiglas i denne størrelse er helt perfekt til dit skrivebord på kontoret, hvor et familieportræt kan give enhver arbejdsdag en positiv vinkel. Du kan også stille en fotoblok på natbordet og blive mødt af en flot solopgang hver morgen.

  • 20 x 15 cm: En stor fotoblok med plexiglas passer perfekt til bogreolen eller sofabordet, så også jeres gæster kan glæde sig over jeres bedste minder.

  Tips og gaveidéer med fotoblokke

  En personlig fotoblok på træ eller med plexiglas er den perfekte gave til enhver lejlighed, hvad enten du skal til bryllup, fødselsdag eller barnedåb. Og så kan du helt selv bestemme, hvilket billede der passer bedst til modtageren. Fotoblokke er en unik og personlig gave til de der helt særlige øjeblikke, så hvad venter du på?

  En fotoblok – den perfekte gaveidé:

  • Til forældre: Overrask din mor eller far med en fotoblok på træ eller plexiglas af jeres seneste familiesammenkomst eller et sødt billede fra din barndom.

  • Til din partner: Fasthold jeres særlige øjeblikke sammen, hvad enten det er fra en romantisk ferie eller måske endda bryllupsdagen, med et billede på en træblok eller acryl (plexiglas).

  • Til bedsteforældre: Lav fotoblokke til bedsteforældrene med de sødeste og sjoveste billeder af børnebørnene, som de kan vise frem til deres gæster.

  • Til venner: Giv din bedste ven en sjovt fotoblok på plexiglas fra en af jeres ture eller måske en træblok med billeder af jer begge som børn.

  • Til kolleger: Vis din kollega, at du sætter pris på vedkommende med en fotoblok, f.eks. med hele teamet eller fra en sjov middag.

  • Til nybagte forældre: Giv de nye forældre en holdbar gave: Ønsk dem tillykke med en personlig fotoblok med deres kære lille ny.

  • Til kæledyrsejere: Kender du nogen, der er helt vilde med deres kæledyr? Så giv dem en personaliseret fotoblok med et billede af deres lille familiemedlem, som også ser godt ud i indretningen.

  Sådan laver du en fotoblok

  Det er super nemt at lave en fotoblok:

  1. Vælg materiale: Skal det være et minimalisk og moderne foto på plexiglas eller et naturligt og rustikt foto på træ? Hvis du vælger træ, skal du vælge, om du vil have sorte eller hvide kanter.

  2. Vælg størrelse: Hvilken størrelse fotoblok kunne du tænke dig?

  3. Vælg retningen: Liggende eller stående?

  4. Vælg dit billede: Udvælg det rigtige billede, der vil se godt ud på din helt egen fotoblok.

  5. Afslut bestillingen: Når du er tilfreds med dit værk, afgiver du ordren, og så klarer vi resten.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 50 kr. rabat på din næste bestilling.

  Indlæser
  newsletter.message.error Tak for at tilmelde dig nyhedsbrevet Hvis du er sikker på, at din e-mailadresse er korrekt, så prøv gerne at klikke på afmeldingsknappen igen.
  close

  __welcomeModal.photoboxBEFR.title __welcomeModal.albelliDE.title __welcomeModal.albelliDE.title Velkommen til Photobox!

  __welcomeModal.photoboxBEFR.message

  __welcomeModal.albelliDE.message

  __welcomeModal.albelliDE.message

  For at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse har vi foretaget nogle vigtige opdateringer af vores redigeringsværktøjer og i vores produktudvalg. Så nu kan du få hjælp af endnu mere intuitive værktøjer, uanset hvilket fotoprodukt du ønsker at designe.

  Ok
  Ok
  Ok
  Ok
  Ok