1. Hjem
  2. Personlige fotokort
  3. Design dine egne kort
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek

50% rabat på kort |  

Kode: 50SOMMER

Detaljer Luk detaljer arrow_right

Indtast din rabatkode ved kassen og se straks dine besparelser, før du går til betaling.

Design dine egne kort

Føler du dig kreativ? Lav dit eget kort helt fra bunden til din næste store begivenhed eller særlige lejlighed. Gør kortet unikt ved at lade alle de små detaljer tælle, fra layout og skrifttype til papirkvalitet. Med hjælp fra vores designprogram kan du nemt lave dit eget kort på ingen tid.

Design dine egne kort

Har du en stor nyhed at dele, eller vil du sige tak til nogle vidunderlige mennesker? Et personligt kort er den perfekte måde at holde kontakten og vise omsorg på, uanset hvor langt væk de er. Hos Photobox er det en leg at lave dine egne kort online, så du kan tilføje dit personlige touch til enhver lejlighed. Hver pakke indeholder ti stk. af kortene du har designet samt ti kuverter, klar til at sendes til dine yndlingspersoner.

Lav dit eget kort med Photobox

At designe dit eget kort fra bunden er den bedste måde at give liv til dine kreative ideer. Leder du stadig efter inspiration? Vores udvalg af forhåndsdesignede kort er altid et godt sted at starte. Tag dig god tid til at gennemse vores designs, og når du er klar, kan du vælge et blankt kort for at bygge dit design helt fra bunden.

Med vores redigeringsværktøjer kan du designe dit eget kort helt selv. Hvorfor ikke starte med at tilføje dine favoritbilleder i et layout? Vælg derefter en baggrund, der matcher dine billeder, tilføj rammer eller masker, og hvad med lidt sjove cliparts for at gøre kortet unikt for dig? Og sidst men ikke mindst, giv plads til en tekstboks, hvor du kan skrive noget sødt. Hvis tiden er knap, kan du tilføje en sød besked til alle - og hvis du kan, lad der være plads til en håndskreven note, der får alle til at smile.

Klar til at bestille dine kort?

Når dit design er klart, klik på 'Tilføj til kurv' for at afslutte din bestilling. Her kan du vælge størrelse og papirtype til dine kort. Vores kort trykkes som standard på mat papir, men du kan også vælge ekstra-mat for en stilfuld finish eller glanset papir for et livligt, højglans look. Læn dig tilbage og glæd dig til at modtage dine flotte kort fra Photobox.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 50 kr. rabat på din næste bestilling.

Indlæser
newsletter.message.error Tak for at tilmelde dig nyhedsbrevet Hvis du er sikker på, at din e-mailadresse er korrekt, så prøv gerne at klikke på afmeldingsknappen igen.
close