1. Hjem
 2. Vægdekorationer
 3. Foto på skumplade
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek

50% rabat på skumplade |  

Kode: 50SOMMER

Detaljer Luk detaljer arrow_right

Indtast din rabatkode ved kassen og se straks dine besparelser, før du går til betaling.

-50%

Foto på skumplade


 • Fra


  (ekskl. forsendelse)

  andre personer er for øjeblikket i gang med at lave en vægdekoration


  4.8 baseret på 4 anmeldelser læs mere

  Giv dine mest elskede øjeblikke et moderne twist med vores skumplade vægdekoration. De lette 5mm hvide PVC-plader har en stilren, glat finish, der får farverne til at poppe. Den matte overflade undgår refleksioner, mens UV-resistent blæk sørger for, at farverne forbliver friske og livlige som på førstedagen.

  Funktioner

  Tilpas din vægdekoration fuldstændigt

  Få hjælp af vores Smart Assistant, eller tag styringen med vores onlineprogram. 40.000 kunder har tillid til os.

  image_placeholder

  Lav en collage

  Brug et af vores 200 unikke opsætninger til at kombinere flere billeder på din vægdekoration. Du kan tilpasse det yderligere ved at justere farver og baggrunde – perfekt til dine favoritbilleder fra Instagram!

  Start nu
  delivery

  Leveringstider for Foto på skumplade

  Dine foto på skumplade vil ankomme inden for 6-8 hverdage.

  Vores forventede leveringstider inkluderer den tid, vi bruger på omhyggeligt at produsere dine produkter, inden de sendes af sted.

  Se vores fragtomkostninger og leveringstider – klik her.

  Folk elsker vores foto på skumplade

  4.8 baseret på 4 anmeldelser

  slim_arrow_left

  Flot resultat


  John

  Fantastisk lækker kvalitet


  Sanne

  Flot finish på billede trykket


  Nikolaj
  slim_arrow_right

  Det rette materiale til alle dine vægdekorationer

  -50%

  Fotoplakat

  Fra


  -50%

  Foto på lærred

  Fra


  -50%

  Billede på aluminiumsplade

  Fra


  -50%

  Billede på plexiglas

  Fra


  Lav dine egne monterede billeder

  Vores designværktøj er både enkelt og kraftfuldt. Vil du forvandle smartphone-billeder til flotte billeder på skumplade? Upload dine billeder i vores redigeringsværktøj. Vælg mellem landskab- eller portrætretning, dine baggrundsfarver, leg med forskellige layouts, og tilpas størrelsen, så den passer perfekt til din væg. Om det er skolebilleder eller en udstilling af bryllupsminder, gør Photobox det hele nemt for dig.

  Læs mere Luk

  Billede på skumplade fra Photobox

  Hos Photobox gør vi det nemt at skabe dine egne førsteklasses billede på skumplade. Vores 5mm hvide PVC skumplade giver dine billeder en krystalklar finish, og de ser flotte ud i alle lysforhold med deres matte overflade. Vil du hænge dem op udenfor? Intet problem, de er både UV- og vejrbestandige. Brug vores intuitive designværktøjer og lav imponerende personlige billede på skumplade til dit hjem.

  Design en billede kollage på skumplade med dine yndlingsbilleder

  Slip kreativiteten løs med en unik fotocollage på skumplade. Har du nogle særlige øjeblikke, du er stolt af? Vis dem frem med stil. Vores livlige, klare PVC udskrifter får dine ferieminder og hyggelige stunder til at stråle i mange år. Skal du starte på universitetet? Tag et glimt af hjemmet med en personlig fotocollage. Mulighederne er uendelige - kom og udforsk dem.

  Personlige billede på skumplade er nemme at lave med Photobox

  At skabe unikke billede på skumplade er en leg med Photobox. Vores fleksible designværktøjer lader dig lave helt særlige kunstværker. Pynt dine skumplader med dine billeder, juster størrelser, flyt rundt på billederne eller tilføj et strejf af nostalgi med sort/hvid eller sepia toner. At designe dine personlige mesterværker kunne ikke være enklere.

  Vis dine fotografiske evner med PVC udskrifter

  Uanset om det er en universitets fotocollage eller et sæt af feriebilleder, så garanterer vores PVC udskrifter en betagende fremvisning. Vi bruger elegante PVC plader, der perfekt fanger og gengiver klare farver fra dine højopløsningsbilleder direkte til dine vægge. Desuden er de lette, nemme at håndtere og robuste nok til at hænge næsten overalt.

  Køb billedepå skumplade online hos Photobox

  Vil du pifte dit hjem op med personlige billede på skumplade? Vi har gjort det let at designe og bestille dine udskrifter online. Vælg dit foretrukne format og størrelse, og lad vores værktøjer hjælpe dig med at tilføje op til 81 billeder eller forbedre dem med specialeffekter. Alle køb kommer med et gratis ophængningssystem, og større størrelser inkluderer en gratis ramme. Begynd at vælge dine yndlingsbilleder og skab et mesterværk med os i dag.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 50 kr. rabat på din næste bestilling.

  Indlæser
  newsletter.message.error Tak for at tilmelde dig nyhedsbrevet Hvis du er sikker på, at din e-mailadresse er korrekt, så prøv gerne at klikke på afmeldingsknappen igen.
  close

  __welcomeModal.photoboxBEFR.title __welcomeModal.albelliDE.title __welcomeModal.albelliDE.title Velkommen til Photobox!

  __welcomeModal.photoboxBEFR.message

  __welcomeModal.albelliDE.message

  __welcomeModal.albelliDE.message

  For at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse har vi foretaget nogle vigtige opdateringer af vores redigeringsværktøjer og i vores produktudvalg. Så nu kan du få hjælp af endnu mere intuitive værktøjer, uanset hvilket fotoprodukt du ønsker at designe.

  Ok
  Ok
  Ok
  Ok
  Ok