0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek

50% rabat på kort |  

Kode: 50SOMMER

Detaljer Luk detaljer arrow_right

Indtast din rabatkode ved kassen og se straks dine besparelser, før du går til betaling.

Personlige fotokort

Send et smil med posten med vores eksklusive fotokort. Perfekte, når du vil fortælle om store nyheder eller sende en kærlig tak. Hver pakke indeholder ti kort og konvolutter. Vælg dit yndlingsdesign, tilføj dine mest uforglemmelige øjeblikke, og spred glæde med et personligt touch.

Vælg dit tema

Fra bryllupper til jul, du kan stole på os.

Dine kort, på din måde

Alle anledninger er unikke, derfor har vi gjort det muligt for dig at personliggøre dine kort, som du ønsker. Start med et flot design og tilpas det præcis som du vil.

Lav dine egne personlige kort

 • image_placeholder

  Tilføj dine egne billeder

  Vi har lavet nogle designidéer til dit helt eget kort. Nu er det din tur til at slippe kreativiteten løs.

 • heart

  Sig det på din måde

  Hvert design giver dig mulighed for at tilføje tekst – juster den, flyt den rundt, eller fjern den helt. Det er op til dig.

 • star_outline

  Tilføj noget ekstra

  Mix det hele med en flot baggrundsfarve, tilføj en elegant ramme, og vælg mellem hundredvis af clipart. Vi har alt, du skal bruge for at gøre det helt unikt og personligt.

Kort til enhver lejlighed

Uanset, hvad der står på programmet, har vi, hvad du behøver. Udforsk vores udvalg af design, der fanger alle livets store øjeblikke.


Start fra bunden

Hvis intet fanger din interesse, hvorfor så ikke starte fra bunden? Vælg et blankt kort, og slip kreativiteten løs. Alle de fantastiske valgmuligheder er stadig tilgængelige for dig.

Vælg et blankt kort

Premiumkort med tre forskellige finish

Mat

Vores klassiker – papir af høj kvalitet med en semimat finish.

Glanset

Dette kort på 235 g/m² vækker dine fotos til live med intense farver, skarphed og en blank finish.

Ekstra mat

Vis dine fotos frem på ekstra tykt 300 g/m2 karton med en skarp og stilfuld, mat finish.

delivery

Forsendelse og levering

Få dine kort på kun 4-6 hverdage!

Vores forventede leveringstider inkluderer den tid, vi bruger på omhyggeligt at produsere dine produkter, inden de sendes af sted.

Se vores fragtomkostninger og leveringstider – klik her.

Personlige fotokort

Der er intet, der slår glæden ved at modtage et personligt kort fyldt med kærlighed fra dem, du holder allermest af. Hos Photobox kan du nemt sprede den glæde ved at lave dine egne personlige fotokort, perfekte til enhver festlig anledning. Uanset om det er en invitation til at fejre en ny ankomst, en fødselsdag, din store dag eller bare en tak for deres utrættelige støtte, kan du finde det ideelle kort til at udtrykke dine følelser lige her hos Photobox.

Lav dine personlige kort til alle lejligheder

Det er en leg at designe dine fotokort hos Photobox. Brug vores program til at tilpasse dine kort med yndlingsbilleder og en hjertelig besked, og placer din bestilling online på ingen tid. Du vil modtage et sæt med ti personlige kort, komplet med kuverter, klar til at lyse dagen op for dine nærmeste og kære.

Sådan laver du dine egne personlige lykønskningskort online

Udforsk vores udvalg af kortdesigns for at finde det perfekte for dig. Uanset om du holder en farverig børnefødselsdag eller planlægger et stilrent, minimalistisk bryllup, har vi noget for enhver smag, og alt kan tilpasses for at matche din stil. Eller hvis du har et specifikt design i tankerne, hvorfor så ikke starte med et blankt fotokort? Vælg mellem et fladt eller foldet format og bring din vision til live.

Personliggørelse af dine lykønskningskort med yndlingsbilleder giver den unikke detalje. Kan du ikke vælge kun ét billede? Hvorfor ikke bruge flere billeder til at lave en hjertevarm fotocollage, perfekt til nybagte forældre, der vil vise deres lille ny's bedårende øjeblikke. Eksperimentér med vores baggrunde og clip art for at få dit kort til at skille sig ud. Glem ikke at bruge vores tekstbokse til at skabe en smuk besked og efterlad plads til at underskrive med en personlig håndskrevet note for den ekstra specielle detalje.

Bestil dine personlige fotokort hos Photobox

Til brylluppet, barnets fødselsdag eller julen - hos Photobox kan du bestille personlige fotokort og glæde dine kære med personlige hilsener. Du designer dem med bare få klik og modtager 10 personlige kort inklusive hvide konvolutter. På denne måde kan du også dele alle vigtige begivenheder med familie og venner, der bor lidt længere væk. Når du er tilfreds, trykker du på 'Læg i kurv' for at bestille dine personlige kort og få dem leveret til din dør. Her kan du finjustere din bestilling med valg som kortstørrelse og papirfinish. Vælg mat eller ekstra mat for et stilrent look, eller vælg en glanset finish for at få dine billeder til at poppe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 50 kr. rabat på din næste bestilling.

Indlæser
newsletter.message.error Tak for at tilmelde dig nyhedsbrevet Hvis du er sikker på, at din e-mailadresse er korrekt, så prøv gerne at klikke på afmeldingsknappen igen.
close

__welcomeModal.photoboxBEFR.title __welcomeModal.albelliDE.title __welcomeModal.albelliDE.title Velkommen til Photobox!

__welcomeModal.photoboxBEFR.message

__welcomeModal.albelliDE.message

__welcomeModal.albelliDE.message

For at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse har vi foretaget nogle vigtige opdateringer af vores redigeringsværktøjer og i vores produktudvalg. Så nu kan du få hjælp af endnu mere intuitive værktøjer, uanset hvilket fotoprodukt du ønsker at designe.

Ok
Ok
Ok
Ok
Ok