1. Hjem
  2. Personlige fotokort
  3. Fødselsdagsinvitationer
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek

50% rabat på kort |  

Kode: 50SOMMER

Detaljer Luk detaljer arrow_right

Indtast din rabatkode ved kassen og se straks dine besparelser, før du går til betaling.

Fødselsdagsinvitationer

Lav VIP-invitationer, der slår tonen an til din næste fest. Vælg mellem tre eksklusive kortfinish, og tilpas dem til temaet for din begivenhed

Festinvitationer

Fødselsdagsinvitationer

Har du en rund fødselsdag lige om hjørnet? Uanset om det er en fantastisk fyrreårsdag, en spændende attenårs dag eller noget derimellem, markér anledningen med invitationer, der skiller sig ud. Hos Photobox kan du udforske invitationer fra legende børnetemaer til elegante voksenmuligheder, alle designet til at kickstarte festlighederne rigtigt. Tilpasning er nøgleordet: gør hver invitation unik og lad den afspejle fødselarens særlige flair.

Invitationer til børnefester

Træd ind i en verden af magi og farver med vores invitationer til børnefester! Fra eventyrlige pirater til majestætiske enhjørninger – disse invitationer er klar til at imponere. Har du en kreativ side? Pift dem op med vores clipart-valgmuligheder. Vælg et kort, der stråler af dit barns nye alder og glæde, og som bliver elskede skatte i mange år fremover.

Personlige festinvitationer og kort

Hos Photobox er det nemt og sjovt at lave personlige festinvitationer. Vælg en skabelon, klik på "tilpas," og lad vores brugervenlige program guide dig. Justér meget eller lidt – det bestemmer du. Glæden ved at se dine personlige detaljer komme til live på invitationerne er ganske enkelt uovertruffen.

Lav dine egne fødselsdagsinivtationer

Fødselsdage er altid gode grunde til at fejre. Og en vellykket fødselsdagsfest inkluderer helt sikkert også en hyggelig fødselsdagsinvitation. Det største indtryk gør du, hvis du selv designer en fødselsdagsinvitation med et billede, der uden tvivl vil sætte et personligt præg. Hos Photobox kan du designe personlige fødselsdagskort, der passer til din fest og får dine gæster i den rette stemning. Om det er invitationskort til en børnefødselsdag eller en temafest – lav et personligt invitationskort, der får familie og venner til at glæde sig lidt ekstra!

Design og lav dine egne festinvitationer

Hvis vores skabeloner ikke helt er din stil, hvorfor ikke starte fra bunden? Vælg en blank lærred og slå dig løs – lav en festinvitation, der er helt din egen, fra første børstestrøg til sidste finish. Det er perfekt til at sætte den helt rette tone, hvad enten det er en intim sammenkomst eller en stor fødselsdagsfest.

Kreative fødselsdagsinvitationer

Hos Photobox får din kreativitet frie tøjler til at designe originale fødselsdagsinvitationer online. Lav en fødselsdagsinvitation med et personligt billede på. Det behøver ikke nødvendigvis at være af fødselaren, også fødselsdagskager, balloner eller andre festmotiver passer perfekt. Du kan også vælge forskellige billeder eller motiver til forskellige modtagere. Vælg mellem dobbelte eller tosidede kort. Du kan vælge et af Photoboxs designs eller designe dine egne helt fra bunden af. Derefter vælger du format, enten stående, liggende eller kvadratisk. Du kan også vælge mellem standard mat, ekstra mat og glanset papir for at give dine fødselsdagsinvitationer et eksklusivt præg. Vores kort kommer i sæt af 10, inklusive hvide kuverter – klar til at blive sendt til alle dine gæster.

Design og køb fest -og fødselsdagsinvitationer hos Photobox

Køb hos Photobox og bestil dine fødselsdagsinvitationer præcis som du ønsker - fra en hyggelig ti-mands-fest til en større fejring. Overvejer du et større køb? Kontakt os for at se, om der er rabatter. Klar til at komme i gang? Vælg en skabelon, og lad os lave noget fantastisk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 50 kr. rabat på din næste bestilling.

Indlæser
newsletter.message.error Tak for at tilmelde dig nyhedsbrevet Hvis du er sikker på, at din e-mailadresse er korrekt, så prøv gerne at klikke på afmeldingsknappen igen.
close

__welcomeModal.photoboxBEFR.title __welcomeModal.albelliDE.title __welcomeModal.albelliDE.title Velkommen til Photobox!

__welcomeModal.photoboxBEFR.message

__welcomeModal.albelliDE.message

__welcomeModal.albelliDE.message

For at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse har vi foretaget nogle vigtige opdateringer af vores redigeringsværktøjer og i vores produktudvalg. Så nu kan du få hjælp af endnu mere intuitive værktøjer, uanset hvilket fotoprodukt du ønsker at designe.

Ok
Ok
Ok
Ok
Ok