1. Hjem
 2. Vægdekorationer
 3. Foto på lærred
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek

50% rabat på fotolærred |  

Kode: 50SOMMER

Detaljer Luk detaljer arrow_right

Indtast din rabatkode ved kassen og se straks dine besparelser, før du går til betaling.

-50%

Foto på lærred


 • Fra


  (ekskl. forsendelse)

  andre personer er for øjeblikket i gang med at lave en vægdekoration


  4.7 baseret på 30 anmeldelser læs mere

  Vælg vores lærred, hvis du ønsker en tidløs og elegant stemning i dit hjem. Hvert lærred er omhyggeligt trykt på 100 % polyester og strukket ud over en solid 18 mm træramme. Vil du give det et ekstra pift? Tilføj en af vores smukke svæverammer.

  Funktioner

  Tilpas din vægdekoration fuldstændigt

  Få hjælp af vores Smart Assistant, eller tag styringen med vores onlineprogram. 40.000 kunder har tillid til os.

  heart

  Indram dine øjeblikke

  Gør dit rum til et personligt galleri med vores smukke rammer. Vælg mellem sort, hvid eller træ – alle lavet af kvalitetsmaterialer, som holder.

  Start nu
  image_placeholder

  Lav en collage

  Brug et af vores 200 unikke opsætninger til at kombinere flere billeder på din vægdekoration. Du kan tilpasse det yderligere ved at justere farver og baggrunde – perfekt til dine favoritbilleder fra Instagram!

  Start nu
  delivery

  Leveringstider for fotolærreder

  Forvent, at dine fotolærreder ankommer inden for 6-8 hverdage

  Vores forventede leveringstider inkluderer den tid, vi bruger på omhyggeligt at produsere dine produkter, inden de sendes af sted.

  Se vores fragtomkostninger og leveringstider – klik her.

  Folk elsker vores foto på lærred

  4.7 baseret på 30 anmeldelser

  slim_arrow_left

  Super godt


  Amanda Hulehøj Helgren

  Super lækkert,klare farver,tydelige billeder. God kvalitet👍


  Anne

  Virkelig fin canvas


  Tina Nielsen

  God størrelse. Har brugt til feriebilleder og da er det en god størrelse


  Sanne Edith Møller Riis

  Smukt og fine billeder ! Størrelsen og materiale passer mig perfekt


  Ruth Maria Jørgensen

  Go kvalitet ok


  Johnnie Peter
  slim_arrow_right

  Det rette materiale til alle dine vægdekorationer

  -50%

  Fotoplakat

  Fra


  -50%

  Foto på skumplade

  Fra


  -50%

  Billede på aluminiumsplade

  Fra


  -50%

  Billede på plexiglas

  Fra


  Photobox fotolærred – få dine kære minder til at springe frem

  Giv hvert hjørne af dit hjem et strejf af charme med et fantastisk fotolærred fra Photobox. Forvandl dine elskede billeder til levende vægdekorationer og genoplev dine bedste øjeblikke med dem, du holder af. Uanset om det er et romantisk billede med din bedre halvdel, et betagende landskab fra dine rejser eller et bedårende billede af dit kæledyr, vil vores fotolærred bringe glæde. Hæng et stort lærred i stuen, et lille familielærred i soveværelset, eller lav en væg fyldt med lærreder i køkkenet – mulighederne er uendelige. Det er nemt at lave din skræddersyede vægdekoration med Photobox, som desuden tillader dig at tilføje det personlige og hyggelige touch, der virkelig afspejler dig.

  Hvorfor vælge Photobox til dine fotolærreder?

  Det er både hurtigt og enkelt at lave et fantastisk lærred med Photobox for at lyse dit rum op. Brug et af vores 200 unikke designs til at fremvise dine yndlingsbilleder, og slip kreativiteten løs med vores programmer. Personliggør dit fotolærred med lethed ved at ændre farver, tilpasse baggrunden og tilføje clipart og tekst for at bevare de skønne minder.

  Vil du løfte din lærredsvæg endnu mere? Prøv vores svæverammer! Tilgængelige i sort eller hvid i alle lærredsstørrelser og formater, er de den ideelle tilføjelse til at give dit Photobox-lærred et luksuriøst sidste touch.

  Hvordan laver man et fotolærred med Photobox?

  Med vores smarte programmer tager det kun få minutter at sammensætte dit næste fotolærred. Start med at uploade dine yndlingsbilleder, vælg det perfekte format til dit rum, og tilføj eventuelle tekster eller de cliparts, du har lyst til. Kan du ikke vælge kun ét billede? Brug dem alle! Med vores udvalg af collage layouts til lærred, har du over 200 muligheder! Nu kan din kreativitet virkelig få frit spil.

  Så hvilken lærredsstørrelse og stil vil bedst fremhæve dine fantastiske billeder? Hvis du elsker at fange vidtstrakte landskaber, vil et stort lærred tillade dig at dykke tilbage i disse scener i rige detaljer. Eller tag dine Instagram-favoritter offline med en væg af kvadratiske lærreder, som tilføjer personlighed til ethvert rum. Bland og match lærredsstørrelser og stilarter på din væg for at skabe en dynamisk og særpræget stemning.

  Bestil dine fotolærreder hos Photobox

  Oplev den hurtige, enkle og fornøjelige oplevelse af at designe dine fotolærreder med Photobox. Et par klik på din telefon eller computer, og du er klar til at bestille dit unikke lærred, som bringer dine fineste minder til live i dit hjem. Og at lave et lærred er ikke kun sjovt for dig; det er også en fantastisk overraskelse for de særlige personer i dit liv. Slip kreativiteten løs og forvandl hjertevarme øjeblikke til betagende lærredsbilleder, som helt sikkert vil fremkalde smil hver dag.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 50 kr. rabat på din næste bestilling.

  Indlæser
  newsletter.message.error Tak for at tilmelde dig nyhedsbrevet Hvis du er sikker på, at din e-mailadresse er korrekt, så prøv gerne at klikke på afmeldingsknappen igen.
  close

  __welcomeModal.photoboxBEFR.title __welcomeModal.albelliDE.title __welcomeModal.albelliDE.title Velkommen til Photobox!

  __welcomeModal.photoboxBEFR.message

  __welcomeModal.albelliDE.message

  __welcomeModal.albelliDE.message

  For at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse har vi foretaget nogle vigtige opdateringer af vores redigeringsværktøjer og i vores produktudvalg. Så nu kan du få hjælp af endnu mere intuitive værktøjer, uanset hvilket fotoprodukt du ønsker at designe.

  Ok
  Ok
  Ok
  Ok
  Ok