1. Hjem
 2. Vægdekorationer
 3. Billede på plexiglas
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek

50% rabat på plexiglas |  

Kode: 50SOMMER

Detaljer Luk detaljer arrow_right

Indtast din rabatkode ved kassen og se straks dine besparelser, før du går til betaling.

-50%

Billede på plexiglas


 • Fra


  (ekskl. forsendelse)

  andre personer er for øjeblikket i gang med at lave en vægdekoration


  Vores plexiglas vækker dine yndlingsbilleder til live med strålende farver, dybde og utrolige detaljer. Vi trykker direkte på bagsiden af en 5 mm tyk klar plexiglas-plade og forsegler med en sort film, hvilket giver dybde og en glansfuld, eksklusiv finish.

  Funktioner

  Tilpas din vægdekoration fuldstændigt

  Få hjælp af vores Smart Assistant, eller tag styringen med vores onlineprogram. 40.000 kunder har tillid til os.

  image_placeholder

  Lav en collage

  Brug et af vores 200 unikke opsætninger til at kombinere flere billeder på din vægdekoration. Du kan tilpasse det yderligere ved at justere farver og baggrunde – perfekt til dine favoritbilleder fra Instagram!

  Start nu
  delivery

  Leveringstider for plexiglas

  Dit plexiglas vil blive leveret inden for 6-8 hverdage.

  Vores forventede leveringstider inkluderer den tid, vi bruger på omhyggeligt at produsere dine produkter, inden de sendes af sted.

  Se vores fragtomkostninger og leveringstider – klik her.

  Det rette materiale til alle dine vægdekorationer

  -50%

  Fotoplakat

  Fra


  -50%

  Foto på lærred

  Fra


  -50%

  Foto på skumplade

  Fra


  -50%

  Billede på aluminiumsplade

  Fra


  Lav billeder på plexiglas

  At bestille plexiglas med billede hos Photobox er en leg! Vi kan love, at det både er nemt og sjovt, så hvorfor ikke få dine bedste øjeblikke stort op på væggen? Plexiglas omtales også ofte som akryl. Akrylen sørger for at give klare og livlige farver på de billeder, du har valgt ud. Vi har mange forskellige formater og størrelser på vores plexiglas. Det er ikke uden grund, at mange fotografer vælger plexiglas til deres billeder. Den gode kvalitet og egenskaberne ved akryl gør, at det egner sig til udstilling på galleri såvel som i dit hjem.

  Billeder på plexiglas

  Plexiglas med billede glæder både professionelle fotografer og fotoglade entusiaster med deres holdbare skønhed og imponerende visuelle effekt. Deres lysende kvalitet og dybde gør hvert billede levende – perfekte til at omdanne familieportrætter eller eksotiske feriebilleder til samtalestartere. Modstandsdygtige over for ridser og falmning, bevarer disse produkter deres glans, selv i direkte sollys. Fremstillet af førsteklasses materialer er de robuste nok til udendørs brug, men stilrene nok til ethvert elegant interiør.

  Store billeder på plexiglas

  Hos Photobox kan du forvandle dine billeder til storslåede billeder på plexiglas. Fra 60 x 40 cm til imponerende 120 x 80 cm og flere størrelser derimellem, vil disse produkter med deres diskrete rammer tilføje et strejf af stil til rummelige interiører.

  Plexiglas med fotocollage

  For at tage det til et andet niveau er det muligt at lave plexiglas-collager. Her kan du skabe en samling af smukke øjeblikke med op til 81 billeder, i stedet for kun at vælge ét billede. Du kan vælge mellem otte forskellige opsætninger til dine billeder. Hvis du vælger en opsætning på en kvadratisk plexiglasplade, får du et mere symmetrisk og stilrent design. Collager er blevet meget populære de seneste år, især på sociale medier. Det er også muligt at anvende filtre på din samling af akrylfotos.

  Personlig vægdekoration på plexiglas

  Ved hjælp af vores intuitive online værktøjer er det nemt og sjovt at lave personlige vægdekorationer på plexiglas. Eksperimentér med rammer, baggrunde og fotoeffekter for at lave et unikt stykke, der skiller sig ud. Uanset om det er en gave eller et moderne twist til dit hjem, vil personlige plexiglas-billeder helt sikkert imponere.

  Panoramabilleder på plexiglas

  Bring dine panoramabilleder til live med vores liggende format af plexiglas. Ideelle til at udstille livlige landskaber og store udsigter, fanger disse billeder dybe farver og skaber en imponerende 3D-effekt. Perfekte til at bevare minder fra særlige begivenheder som bryllupper eller ferier. For en endnu mere dramatisk effekt kan du prøve at stable dem lodret – ideelt til at forstærke rum med højt til loftet.

  Bestil billeder på plexiglas

  Vælg Photobox for billeder på plexiglas, der ankommer hurtigt i robust emballage. De er lette at bestille og pifter hurtigt et rum op. Find dine favoritbilleder frem og forkæl dig selv med et personligt billede på plexiglas i dag.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 50 kr. rabat på din næste bestilling.

  Indlæser
  newsletter.message.error Tak for at tilmelde dig nyhedsbrevet Hvis du er sikker på, at din e-mailadresse er korrekt, så prøv gerne at klikke på afmeldingsknappen igen.
  close

  __welcomeModal.photoboxBEFR.title __welcomeModal.albelliDE.title __welcomeModal.albelliDE.title Velkommen til Photobox!

  __welcomeModal.photoboxBEFR.message

  __welcomeModal.albelliDE.message

  __welcomeModal.albelliDE.message

  For at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse har vi foretaget nogle vigtige opdateringer af vores redigeringsværktøjer og i vores produktudvalg. Så nu kan du få hjælp af endnu mere intuitive værktøjer, uanset hvilket fotoprodukt du ønsker at designe.

  Ok
  Ok
  Ok
  Ok
  Ok