1. Hjem
 2. Vægdekorationer
 3. Billede på aluminiumsplade
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek
0
Dag
0
Time
0
Min
0
Sek

50% rabat på billede på aluminumsplade |  

Kode: 50SOMMER

Detaljer Luk detaljer arrow_right

Indtast din rabatkode ved kassen og se straks dine besparelser, før du går til betaling.

-50%

Billede på aluminiumsplade


 • Fra


  (ekskl. forsendelse)

  andre personer er for øjeblikket i gang med at lave en vægdekoration


  Vores aluminiumsplader er utroligt alsidige og fuldender ethvert billede – hvad enten det stråler med farver eller er klassisk i sort-hvid. Hvert billede er 3 mm tykt og robust i tre stærke lag: to lag aluminium med en kerne af hård plast i midten.

  Funktioner

  Tilpas din vægdekoration fuldstændigt

  Få hjælp af vores Smart Assistant, eller tag styringen med vores onlineprogram. 40.000 kunder har tillid til os.

  image_placeholder

  Lav en collage

  Brug et af vores 200 unikke opsætninger til at kombinere flere billeder på din vægdekoration. Du kan tilpasse det yderligere ved at justere farver og baggrunde – perfekt til dine favoritbilleder fra Instagram!

  Start nu
  delivery

  Leveringstider for billeder på aluminiumsplade

  Dine billeder på aluminiumsplade vil ankomme inden for 6-8 hverdage.

  Vores forventede leveringstider inkluderer den tid, vi bruger på omhyggeligt at produsere dine produkter, inden de sendes af sted.

  Se vores fragtomkostninger og leveringstider – klik her.

  Det rette materiale til alle dine vægdekorationer

  -50%

  Fotoplakat

  Fra


  -50%

  Foto på lærred

  Fra


  -50%

  Foto på skumplade

  Fra


  -50%

  Billede på plexiglas

  Fra


  Billeder på aluminiumsplade

  Vores smarte online værktøj gør det legende let at lave billeder på aluminiumsplader i høj kvalitet med bare få klik. Vælg dit favoritformat - Portræt, Landskab eller Kvadratisk - og udforsk vores mange størrelser. Upload dit billede og giv det liv med kunstneriske effekter som sort-hvid eller sepia. Kan du ikke nøjes med ét billede? Så vis op til 81 billeder i ét flot billede på aluminiumsplade! Med vores fleksible layoutvalg lige ved hånden, får dit billede ikke kun et stilfuldt og elegant udseende, men også en personlig touch.

  Foto på aluminiumsplade

  Leder du efter en cool og moderne måde at friske dine familieminder op på? Prøv vores billede på aluminiumsplade i høj kvalitet. De leverer fantastiske, klare billeder og er designet til at holde sig smukke i mange år. Perfekte både indendørs og udendørs - disse billeder tilføjer stil til alt fra haver og terrasser, til ethvert rum i dit hjem. For et mindre beløb kan du tilføje et smart, usynligt ophængssystem. Forvent levende farver, dybe kontraster og detaljerede billeder, der forvandler dine dyrebare minder til imponerende vægdekorationer. At tilpasse dit billede på aluminium med Photobox er nemt, og vi tilbyder mange forskellige størrelser og formater, der passer lige ind i dit hjem. Læs videre for at opdage endnu flere muligheder for billeder på aluminiumsplader.

  Billeder på aluminium

  Vores aluminiumsplader er skabt til at holde længe og fanger dine dyrebare minder med venner og familie på smukkeste vis. De modstår UV-lys og hårdt vejr, og deres livlige farver bevares gennem alle årstider. Hvert produkt har en base, der fremhæver hviderne og højdepunkterne. Derudover giver semi-glans overfladen ikke kun holdbarhed og ridsefasthed, men også en imponerende dybde, der bringer dine billeder til live.

  Topklasse billeder på aluminium

  Det, der gør vores billeder på aluminium unikke, er vores omhyggelige opmærksomhed på detaljer. Større billeder, fra 50 x 50 cm og op, inkluderer en støttende ramme, der holder dem sikkert på plads. Hvert billede fra Photobox er lavet af høj kvalitets aluminium, bestående af to solide lag aluminium med en robust plastkerne. Dette sikrer, at der ikke er nogen bøjning eller skrøbelighed – kun perfekt glatte, professionelle billeder. Det er et fremragende valg til store, livlige plakatstørrelser på grund af materialets holdbarhed.

  Køb billeder på aluminiumsplade online hos Photobox

  Når du har valgt de fineste billeder, du vil forstørre, og skal bestille dem på aluminium, har du flere valgmuligheder. Billede på aluminium giver mange muligheder for at lave et unikt billede. Du kan vælge mellem forskellige filtre, som sepia og standard, samt forskellige størrelser og formater. Når du har besluttet dig for designet og udtrykket af dine billeder på aluminiumsplade, er det nemt at bestille dem hos Photobox. Du vil få leveret billederne hjem til dig med 100% tilfredshedsgaranti.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 50 kr. rabat på din næste bestilling.

  Indlæser
  newsletter.message.error Tak for at tilmelde dig nyhedsbrevet Hvis du er sikker på, at din e-mailadresse er korrekt, så prøv gerne at klikke på afmeldingsknappen igen.
  close

  __welcomeModal.photoboxBEFR.title __welcomeModal.albelliDE.title __welcomeModal.albelliDE.title Velkommen til Photobox!

  __welcomeModal.photoboxBEFR.message

  __welcomeModal.albelliDE.message

  __welcomeModal.albelliDE.message

  For at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse har vi foretaget nogle vigtige opdateringer af vores redigeringsværktøjer og i vores produktudvalg. Så nu kan du få hjælp af endnu mere intuitive værktøjer, uanset hvilket fotoprodukt du ønsker at designe.

  Ok
  Ok
  Ok
  Ok
  Ok