Leverings- og prisinformation

Alle produktpriser, der er angivet på vores hjemmeside, er inklusive moms og omfatter ikke forsendelse. Find ud af mere om vores leveringsmuligheder og priser samt om vores produktions- og leveringstider.

Hvad sker der med din ordre?

Vi specialfremstiller hvert produkt i vores fabrikker på tværs af Europa. Nogle produkter tager længere tid end andre at producere, og vi vil altid gerne sende dig dine produkter så snart, de er klar. Det betyder, at hvis du afgiver en ordre på flere produkter, så får du dem måske ikke alle på samme tid.

Når vi har produceret et produkt fra din ordre, sender vi det til dig, så du modtager det så hurtigt som muligt. Vi sender dig også en e-mail om forsendelsen med den forventede leveringsdato.

Hvis du afgiver flere ordrer lige efter hinanden, kan vi desværre ikke behandle dem samlet.

For størstedelen af vores produkter kan du vælge mellem disse leveringsmuligheder:

 • Standardlevering:

Den gennemsnitlige standardleveringstid er 4-6 hverdage. Du kan finde flere oplysninger herunder under ”Produktions- og leveringstider”.

 • Expreslevering

Expresleveringer pålægges et ekstra gebyr pr. bestilte produkt. Den gennemsnitlige leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan finde flere oplysninger herunder under ”Produktions- og leveringstider”.

Internationale forsendelser:

Ved levering af produkter til andre europæiske og internationale lande pålægges der et tillægsgebyr oven i den normale leveringspris. Internationale forsendelser kan tage op til 10 dage mere sammenlignet med de almindelige leveringstider på grund af toldbestemmelser og længere forsendelsesafstande.

Leveringsomkostninger

Vores leveringspriser inkluderer porto, professionel emballering, transportomkostninger, transportforsikring og et servicegebyr. Priserne kan variere alt efter, hvilket produkt du har lavet, og hvilken leveringstype du beslutter dig for. Du kan finde flere oplysninger i tabellerne herunder. For nogle produkttyper gælder det, at der pålægges et ekstra gebyr ved bestilling af flere produkter. Hvis du bestiller flere forskellige produkter og størrelser, lægger vi leveringsomkostningerne for de individuelle produkter sammen.

Vores leveringsomkostninger afhænger af produktets type og størrelse.

Leveringsomkostningerne vil dog aldrig overstige 99 kr, når du vælger standard levering. Ved valg af ekspress levering vil leveringsomkostningerne aldrig være mere end 149 kr. Dette gælder uanset antallet af produkter i din indkøbskurv.

Nedenfor finder du en oversigt over vores generelle leveringspriser for standardlevering.

PRODUKT     


LEVERINGSPRIS

Fotobøger fra kr29
Fotofremkaldelse fra kr39
Kalendere fra kr39
Kort fra kr19
Krus fra kr39
Lærreder fra kr69
Mobilcovers fra kr39
Poster fra kr39
Vægdekoration fra kr69
Fotogaver:
Blok og Plade fra kr39
Magneter fra kr13
Opbevaringsæsker fra kr27
Spil fra kr53
Tekstiler
fra kr35
Anden boligindretning fra kr49


Alle ekspresordrer pålægges et ekstra gebyr. Beløbet varierer afhængigt af produktets type og størrelse, og du kan se gebyret i din kurv, før du færdiggør din ordre.

Produktions- og leveringstider

Hvert produkt specialfremstilles i vores fabrikker, og vi gør os meget umage med at få dine fotos til at se fantastiske ud. Det betyder, at det kan tage længere at producere et produkt med mange fotos, f.eks. en fotobog, sammenlignet med et enkelt foto.

Leveringstiderne herunder inkluderer produktions- og forsendelsestid, afhængigt af den valgte leveringsmåde. Vi gør vort bedste for at anslå produktions- og leveringstider for hvert produkt og hver leveringstype, når du afgiver din ordre, men travle tider af året og forsinkelser i posten kan indvirke på, hvornår du modtager din pakke. De følgende leveringstider er vejledende og kan ændre sig afhængigt af din ordre:

Standardlevering

PRODUKT

    

LEVERINGSTID

Fotobøger
9-12 hverdage
Fotofremkaldelse
7-9 hverdage
Kalendere
9 hverdage
Kort 7-9 hverdage
Krus
5-8 hverdage
Lærreder
5-8 hverdage
Mobilcovers
7 hverdage
Poster
8-10 hverdage
Vægdekoration
8-10 hverdage
Fotogaver:
Blok og Plade 7-9 hverdage
Magneter
7 hverdage
Opbevaringsæsker
9-11 hverdage
Spil 8-9 hverdage
Tekstiler
9-11 hverdage
Anden boligindretning 7-9 hverdage


Expreslevering

PRODUKT

    

LEVERINGSTID

Fotobøger
5-8 hverdage
Fotofremkaldelse
3-5 hverdage
Kalendere
4-5 hverdage
Kort3-5 hverdage
Krus
3-4 hverdage
Lærreder
3-4 hverdage
Mobilcovers
3 hverdage
Poster
4-6 hverdage
Vægdekoration
4-6 hverdage
Fotogaver:
Blok og Plade3-5 hverdage
Magneter
N/A
Opbevaringsæsker
5-7 hverdage
SpilN/A
Tekstiler
5-7 hverdage
Anden boligindretning3-5 hverdage


Bemærk: Den forventede leveringsdato vil blive vist i din kurv, før du færdiggør din ordre.

Vil det berøre min ordre, når Storbritannien forlader EU?

Det faktum, at Storbritannien forlader EU, kan af og til påvirke vores leveringstider. Hvis vores produkter skal krydse den europæiske grænse, kan det forsinke processen (en smule). Tag et kig på vores forventede leveringstider for seneste nyt.

For vores kunder i EU – vi arbejder tæt sammen med vores fragtselskaber om at undgå momsopkrævninger på vores leveringsgebyrer. Hvis du mod forventning bliver opkrævet moms, skal du blot kontakte vores kundeserviceteam, som med glæde vil hjælpe dig. 

Bortset fra det, så er vores leveringsproces lige så problemfri som altid, derfor kan du trygt handle hos os, uanset hvor du er.

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1