the bigger picture

the bigger picture

Vores bæredygtighedsprogram: the bigger picture

Photobox er en del af Storio group. Vi er en koncern bestående af 6 brands på tværs af 13 lande med over 11 millioner kunder, hvilket gør os til den førende udbyder af personaliserede fotoprodukter i Europa. Det er hos os, livets historier bliver skabt, udformet og delt. Vi skaber nye måder at dele minder og historier på, mellem mennesker og på tværs af generationer. Og sammen gør vi det muligt at gemme glæden – ikke bare i hjertet.

'the bigger picture' drejer sig om bæredygtighed, at fastholde minder og samtidig gøre en positiv forskel. Ud over at tage os bedre af kloden arbejder vi på at give bedre støtte til hinanden og til gode formål, så vi kan bidrage til en lysere fremtid, et minde ad gangen.

stars_plus

Kloden

Vi har kun én jord, så vi må passe bedre på den. Vi er afhængige af materialer for at kunne levere vores produkter, så vi arbejder hårdt på at finde en bedre balance og blive mere bæredygtige.

Der er lang vej igen, men her er, hvad vi har kunnet sætte flueben ved på vores to-do-liste indtil videre:

  • Vi opvejer vores miljøaftryk ved at investere i projekter med naturbaserede løsninger. Vi er partnere med Treevive for at støtte op om naturbeskyttelsesprojektet MLR Forestal i Nicaragua, som fokuserer på genplantning af skov, beskyttelse af levesteder for vilde dyr og planter og fremme af social lighed i lokalsamfundet. Se flere oplysninger her.
  • Vi er ansvarlige og anvender FSC-certificeret papir (du kan se logoet på fotobøger, kalendere og kort).
  • Vores miljøledelsessystem på vores nederlandske, franske og spanske fabrikker er ISO 14001-certificeret.
  • Vores nederlandske og tyske fabrikker er Zero Waste to Landfill-certificerede (nul affald til deponeringsanlæg), og vores spanske fabrik er Zero Avoidable Waste to Landfill-certificeret (nul undgåeligt affald til deponeringsanlæg). Se flere oplysninger her.

guarantee

Samfundet

Det er mennesker, der gør vores historier fantastiske, så vi ønsker at gøre verden bedre for alle, både vores teams og folk i almindelighed. Vi ved, at det er vigtigt at gøre folk glade, og derfor er vi nødt til at støtte gode formål, der ligger os på sinde, bakke hinanden op og gøre vores for lokalsamfundene.

Vi er altid på udkig efter samarbejde med fantastiske organisationer, og her kan du læse, hvordan vores brands i Europa allerede i dag arbejder sammen med en rigtig god en:

  • Vi er stolte af at støtte Make-A-Wish®-foreningen.
  • Vi rejser penge til at kunne opfylde ønsker, donerer produkter og arbejder frivilligt for at bidrage til at gøre oplevelserne magiske.

clock_check

Mennesker

De bedste teams er kendetegnet af, at alle har noget forskelligt at bidrage med. Vi er nødt til at omfavne vores individualitet og mangfoldighed for at sikre en glad og sund fremtid. Vi er fast besluttede på at skabe en mere dynamisk virksomhedskultur, hvor alle føler sig repræsenterede og stærke. Verden er et dejligt mangfoldigt sted, og vores firma skal afspejle dette i vores teams og vores repræsentation af kunder.

Hvad er de næste skridt med hensyn til bæredygtighed for Photobox?

Ud over at gøre vores produkter mere bæredygtige ønsker vi inden 2030 at reducere vores CO2-udledninger med 70% i hele vores værdikæde, dvs. alle dele af det, vi laver, lige fra vores fabrikker til vores hoveddør. Man kunne sige, det er et maraton og ikke en sprint, men 2030 er ikke en målstreg; når først vi har opnået det, vil vi blive ved med at undersøge nye måder at gemme minder på og samtidig passe på den verden, vi lever i.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 50 kr. rabat på din næste bestilling.

Indlæser
newsletter.message.error Tak for at tilmelde dig nyhedsbrevet Hvis du er sikker på, at din e-mailadresse er korrekt, så prøv gerne at klikke på afmeldingsknappen igen.
close

__welcomeModal.photoboxBEFR.title __welcomeModal.albelliDE.title __welcomeModal.albelliDE.title Velkommen til Photobox!

__welcomeModal.photoboxBEFR.message

__welcomeModal.albelliDE.message

__welcomeModal.albelliDE.message

For at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse har vi foretaget nogle vigtige opdateringer af vores redigeringsværktøjer og i vores produktudvalg. Så nu kan du få hjælp af endnu mere intuitive værktøjer, uanset hvilket fotoprodukt du ønsker at designe.

Ok
Ok
Ok
Ok
Ok