Afslut dine projekter med koden SOMMER og få 50%

 • Gælder til

Vores næste kapitel starter om

Personligt puslespil og vendespil

Gør din næste spilleaften endnu bedre med et personligt puslespil. Tænk engang, du holder skønne minder i dine hænder, mens du skaber nye.

Ny størrelse tilgængelig
Puslespil

Puslespil Ravensburger

Læg puslespil med dine bedste billeder med hele familien.

Fra kr219,00

Personligt tilpasset huskespil

Vendespil

Genoplev gode minder med et personligt tilpasset sæt spillekort til huskespil!

Fra kr359,00

Omdan dine yndlingsøjeblikke til et personligt puslespil eller vendespil

Hvorfor skal jeg lave personlige spil?

Det er næsten for nemt at blive opslugt af at scrolle på de sociale medier eller spille spil på sin telefon i dag, men der er noget særligt ved at spille et spil sammen med dem, man holder allermest af. Familieaftener med spil eller bare en hyggelig, regnfuld eftermiddagsaktivitet med din partner - det er altid forfriskende at tilbringe tid væk fra skærmen. At personliggøre dine spil bringer på en måde spillene lidt mere til live - og du får endnu flere minder, mens du spiller.

Hvilke muligheder for personlige puslespil og spil er der?

Der er masser af måder at personliggøre dit spil på. Du kan lave et puslespil med dit eget billede med Ravensburger Puslespil eller lave et vendespil. Uanset hvad du vælger, garanterer vi underholdning.

Puslespil Ravensburger

Det er tid til at opgradere din spilaften og skabe dit eget personlige puslespil. Uanset om du er en puslespilsekspert eller giver et som gave til et barn, er der så mange muligheder, når du laver dit eget foto-puslespil. Vælg et billede til dit skræddersyet puslespil, vælg en størrelse, og voilà! Til børn anbefaler vi puslespillet med 49 brikker, men vi tilbyder også puslespil med billede til voksne, med op til 2000 brikker for virkelig at teste dine færdigheder. Hvis du nogensinde har ønsket at lave dit eget puslespil, er det nu din chance.

Vendespil

Ravensburgers vendespil minder om et parspil fra din barndom og er et sjovt, lærerigt spil, der er perfekt til børn, der vil udvikle deres hukommelsesevner og opfriske dine (din hukommelse er ikke, hvad den har været, det forstår vi godt). Det eneste, du skal gøre, er at uploade 12 eller 36 af dine yndlingsbilleder, og så forvandler vi dem til et unikt, personligt vendespil.

Spørgsmål og svar om vores personlige puslespil og vendespil

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1