Velkommen til vores nye kapitel

Velkommen til vores nye kapitel

Vi er stolte over den rejse, vi har taget sammen, og ser frem til fortsat at kunne hjælpe dig med at forevige livets små, store og uventede historier i mange år fremad. For at give dig den bedst mulige brugeroplevelse har vi foretaget nogle vigtige opdateringer i vores redigeringsværktøjer og i vores produktudvalg. Så ligegyldigt hvilket fotoprodukt du ønsker at lave, vil du finde de intuitive værktøjer, der kan hjælpe dig med det, hos os.

Dette er kun begyndelsen. Vi bliver ved med at finde på bedre måder at forevige dine historier på.

Lav nu

Nye og forbedrede redigeringsværktøjer

Vi har gjort vores redigeringsværktøjer mere intuitive, så det er blevet nemmere end nogensinde at lave fotoprodukter. Her er et par eksempler på nye værktøjer og funktioner til fotobøger og vægdekorationer:

Fotobøger:

  • Redigeringsprogrammet kan downloades til Mac og Windows og bruges offline. Redigeringsværktøjet indeholder vores mest avancerede redigeringsfunktioner, herunder overførsel af billeder fra mobil. Her kan du benytte en QR-kode til nemt at overføre billeder direkte fra din telefon til redigeringsprogrammet. Kom i gang her.
  • De innovative funktioner i alle vores redigeringsværktøjer gør det så enkelt som muligt at lave fotobøger. Vi introduserer for eksempel Smart Assistanten, som automatisk kan udvælge dine bedste billeder og organisere dem med det bedst mulige layout.

Vægdekorationer:

  • Vores værktøj til gengivelse af omgivelserne gør det muligt at visualisere, hvordan dit produkt vil se ud på væggen. Dette giver dig en bedre fornemmelse for, hvilken størrelse der passer bedst til netop din væg.
  • Og så kan du nemt ændre mening under processen og vælge et andet materiale, tilføje en ramme eller gøre det større eller mindre.

Eksklusive nye Photobox-designs:

Vi tilbyder nu endnu flere designs til fotobøger, kort, kalendere og gaver end nogensinde før, så du kan blive inspireret og få et fotoprodukt, der er lige så unikt, som du er. Udforsk vores brede udvalg af temabøger her.

Nyt produktudvalg

Vi har opdateret vores produktsortiment med nye produkter, nye størrelser, nye materialer og nye dimensioner. Vi har nu et bredere udvalg af materialer og papirfinisher til vores kalendere og et nyt sortiment af fotobøger med hårdt og blødt omslag i formaterne medium og lille. Vi har også sikret, at hvert eneste produkt bliver håndteret med stor omhu og fremstilles af materialer af høj kvalitet.

Nogen spørgsmål?

Vi ved, at det er mange ændringer, og du har måske spørgsmål til dine kredittilbud, dine tidligere projekter, gemte billeder osv. Du kan læse meget mere om ændringerne og deres mulige betydning i vores komplette FAQ.