Afslut dine projekter med koden SOMMER og få 50%

 • Gælder til

Vores næste kapitel starter om

Skrivebords accessories og dekorationer

Hvem har sagt, at dit skrivebord skal være kedeligt? Der er masser af måder at give det et personligt touch på, uanset om du arbejder derhjemme, på et kontor, eller om du studerer i dit soveværelse.

Fotoblok

Fototræblok

Vis dine bedste billeder på en fritstående fotoblok.

Fra kr119,00

Skrivebordskalender i sort og hvid

Bordkalender

Vælg vores lille skrivebordkalender og få nye billeder på dit kontor hver måned.

Fra kr126,69

Fotolærred til skrivebord

Fotolærred Klassisk 20x20 cm

Uanset om du bruger ét eller 25 billeder, giver et lille fotolærredtryk selv det mindste rum et personligt strejf.

Fra kr159,00

Standardkrus

Enkel Fotokrus

Sæt et af dine bedste fotos på et krus – helt enkelt.

kr109,00

Indrammede billeder

Indrammet Billede

Vis alle dine tryk frem, så snart de ankommer, med disse billeder, som allerede er indrammet.

Fra kr195,00

Bordskånere

Bordskånere Med Foto

Se dine bedste minder, når du får en drink – skål!

Sæt med fire kr145,00

Hurtigt og let
Farvestrålende fotokrus

Fotokrus med farve

Vælg farve til indersiden – vi har 6 forskellige!

Fra kr135,00

Fotoblok i akryl

Fotoblok Plexiglas

Få et moderne strejf i din boligindretning med en fotoblok i akryl.

Fra kr259,00

Musemåtte

Musemåtte

Pift dit skrivebord op med en musemåtte med personligt strejf.

kr89,00

Nyt
Personligt Penalhus

Personligt Penalhus

Styr skolen! Dekorer dine kontorartikler med dit eget billede på en fin og smart æske, der vil får dig til at føle dig tættere på hjemmet.

kr175,00

Fotodåser

Fotoæske i tin

Alle mulige små skatte har nu et hjem med dine kære udenpå.

Fra kr159,00

Classic Posters

Fotoplakater

Få dit bedste billede forstørret til en fotoplakat.

Fra kr65,00

Forvandl dine yndlings øjeblikke til en skrivebordsdekoration

Hvorfor skal jeg lave personlig skrivebordsindretning?

Vidste du, at det faktisk øger produktiviteten at kunne designe din egen arbejdsplads? Det betyder, at du kan gøre dit arbejde endnu bedre ved at personliggøre dit skrivebordstilbehør. Den slags er også en god gave til dine kolleger eller en, du holder af, som starter på et nyt job. Uanset hvad, så får de en gave, og de bliver mere produktive som følge heraf!

Hvilke muligheder er der for dekoration af skrivebordet?

Kort sagt er der mange. Der er så mange måder at tilføje personlighed til dit skrivebord på, lige fra tidsregistrering som dagbøger og kalendere, til personlige detaljer som indrammede billeder og lærredstryk, til funktionelt tilbehør som musemåtter, bordskånere og penalhuse.

Fototræblok

Hvis du er på udkig efter skrivebordsindretning til hjemmekontoret, anbefaler vi at tjekke en fototræblok. Disse fotoblokke er et alternativ til de klassiske fotofremkaldelser eller fotolærreder, men de er helt fritstående og kræver ikke en ramme eller at blive hængt på væggen. De fås i fire størrelser, og med enten en sort eller hvid kant kan du finde en fototræblok, der passer til din plads.

Bordkalender

Selvfølgelig bruger vi vores digitale kalendere til vores planer i dag, men det kan altså ikke slå en fysisk kalender. ores personlige skrivebordskalender har over 40 farverige baggrunde, 4 personaliserede gitre og flere layoutmuligheder, så du kan finjustere din tilpasning præcis, som du ønsker. Du kan også ændre startmåneden, så hvis du starter et nyt job midt på året eller begynder i skole i september, kan du sikre dig, at du får mest muligt ud af de næste 12 måneder.

Fotokrus

Chancerne er store, for at du altid har en kop med noget at drikke, mens du er på arbejde. Hvorfor ikke gøre hver kop speciel med en personlig fotokrus? Uanset om du vælger det hjertevarme familiebillede eller det skøre øjebliksbillede af din partner, der får dig til at grine, kan du bruge det til at opmuntre de tidlige morgener.

Personlig notesbog

Man kan ikke have for mange notesbøger (det er i hvert fald det, vi siger til os selv), så hvad er bedre til skrivebordet end en personlig notesbog? Med 8 fotolayouts og 22 baggrund at vælge imellem, er der masser af muligheder for tilpasning. Hvis du eller en du kender, går på universitetet, kan man have en bog pr. modul, og hvis du er på arbejde, kan du udfylde dem med alle de uendelige kruseduller og skriblerier, du noterer ned under møder.

Bordskånere Med Foto

En drink for hydrering, en for koffeinen, en for sjov. Kun os? Heldigvis kommer vores sæt bordskånere med foto i en pakke med 4. Det kunne ikke være nemmere at beskytte dit bord mod brandmærker fra krus og papirer mod irriterende vandmærker fra dit glas.

Indrammet billede

Når du tænker på, at folk har billeder på deres skrivebord, forestiller du dig sikkert noget i retning af vores indrammede billeder. Disse små rammer har nemlig den ideelle størrelse til at stå ved siden af din computer. Måske det også vil give dig et boost af motivation, når du har brug for det?

Aftalekalender

Vi kunne alle trænge til at være lidt mere organiserede. Så hvorfor ikke se tilbage på de gode minder, mens du får dine planer på plads med en personlig Aftalekalender? De er trykt med uge-til-uge visning med 1 billede per uge, og du kan endda vælge den måned, hvor din kalender skal starte. Disse spiralindbundne aftalekalendere findes i 3 størrelser, og du kan endda mod en lille ekstra betaling få et omslag i kunstlæder for et mere eksklusivt look.

Personlig musemåtte

Findes der noget mere klassisk til skrivebordet end en musemåtte? En personlig musemåtte er en så enkel måde at friske dit område op på, især hvis du er på kontoret og ikke har så meget indflydelse på designet af dit arbejdsområde. De gør også fremragende gaver til arbejdskolleger.

Fotoblok Plexiglas

Fotoblok Plexiglas er et elegant og moderne alternativ til et indrammet billede. De behøver ikke at blive sømmet fast i væggen, og du kan flytte rundt på dem, når du vil.

Personligt Penalhus

Uanset om du skal bruge et penalhus til skolen eller universitetet, bør et personligt penalhus være på din liste. Hvis dine børn har et yndlingsbillede, de har tegnet, kan du tage et billede og sætte det på penalhuset for at gøre det til noget ekstra specielt. Du skal heller ikke bekymre dig om snavs - vores etuier kan maskinvaskes.

Ipad Taske

Vi har alle sammen ting på vores skrivebord, som har brug for et hjem. Svaret? En personlig Ipad taske. De fås i 3 størrelser, hvoraf den største passer til en iPad Pro. Uanset om du bruger den til makeup, dine vigtigste ting på farten (f.eks: læbepomade, et par kuglepenne, en telefonoplader) eller som taske til din iPad, er vores personlige Ipad tasker lige så funktionelle, som de er personlige.

Enkel Vægkalender A4 og A3

Lav en personlig vægkalender med dine yndlingsbilleder, og du er garanteret et smuk, hver gang du vender siden til den næste måned. A4-størrelsen er fint for de fleste, men nogle gange har man bare brug for mere plads til alle sine planer, så vi tilbyder også en kalender i A3. De er også gode gaver til at pynte på skrivebordet, for hvem har ikke brug for en kalender?

Fotolærred Klassisk 20x20 cm

Uanset om du vil printe kunstværker eller familiebilleder, tilføjer et fotolærred et lille stykke af hjemmet til skrivebordet. Du har mulighed for at udskrive et enkelt billede eller en collage, når du bare ikke kan beslutte dig for et billede.

Spørgsmål og svar om vores personlige skrivebordstilbehør

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1