Afslut dine projekter med koden SOMMER og få 50%

 • Gælder til

Vores næste kapitel starter om

Fotoplakater

Indrammet eller ikke indrammet, et eller flere billeder - vores plakater i høj kvalitet er den perfekte tilføjelse til din væg.

Classic Posters

Fotoplakater

Få dit bedste billede forstørret til en fotoplakat.

Fra kr65,00

Collageplakater

Fotoplakat Collage

Sæt dine bedste billeder i fokus med en collageplakat i stort format.

Fra kr79,00

indrammet-plakat

Indrammet Fotoplakat

Vælg en indrammet fotoplakat i superstørrelse, og gør dine bedste billeder til kunst på væggen.

Fra kr359,00

Panoramisk Indrammet Fotoplakat

Panoramisk Indrammet Fotoplakat

Bylandskab eller naturskøn udflugt? Bliv betaget af vores udvalg af premium panoramiske indrammede fotoplakater.

Fra kr419,00

Panoramisk Fotoprint med Boksramme

Panoramisk Fotoprint med Boksramme

Lav en scene med et panoramisk fotoprint med boksramme.

Fra kr529,00

Kunsttryk i passepartout

Arty Plakat

Giv dine billeder et kunstnerisk strejf med penselstrøgseffekt.

Fra kr175,00

Lav din egen personlige plakat


Hvorfor skulle jeg lave en plakat?

Print af en plakat er en fantastisk måde at give dine vægge lidt personlighed på. Det er hurtigt og nemt at omdanne dine billeder til en unik vægdekoration med vores programmer. Hvert print er i høj kvalitet med masser af tilpasningsmuligheder for at gøre processen perfekt for dig. Hvilke valgmuligheder er der for plakater?

Kort sagt, alt fra klassiske plakater til smarte indrammede panoramabilleder. Uanset hvad din kamerarulle er fyldt med – billeder fra fødselsdagsfesten, feriebilleder eller endda selfies af hele familien – er der en plakat, der passer perfekt. Vi tilbyder print af klassiske plakater, fotoplakat collage, panoramiske indrammede plakater, tidløse indrammede fotoplakater og arty plakater. Udforsk de forskellige muligheder for at gøre dem personlige og finde det ideelle plakatformat til dig.

Klassisk fotoplakat

Bring dine minder til live med vores klassiske fotoplakat. Uanset om du vil printe et par børnevenlige designs til et soveværelse, et udvalg af forskellige størrelser til en gallerivæg eller en plakat til en begivenhed du er vært for, er disse plakater lavet til at gøre et indtryk.

Fotoplakat collage

Er der for mange billeder at vælge imellem? Det sker. Vores fotoplakat collager er vejen frem, når du bare ikke kan vælge et billede. Med 5 størrelser til rådighed, kvadratiske og rektangulære valgmuligheder, valget mellem enten en mat eller blank finish og masser af layoutmuligheder, er vores fotoplakat collager lavet med valgmuligheder i tankerne. Disse fotoplakat collager er en fantastisk gave til den sentimentale type eller endda til en festdekoration (forestil dig bare mulighederne for en fotocollage til en 16-års fødselsdag eller en polterabend).

Indrammede fotoplakater

Plakater ser godt ud som de er, men indrammet? Det er på et helt andet niveau. Giv dine plakater et ekstra premium strejf med vores indrammede fotoplakater. Med sorte, hvide eller sølvfarvede rammer at vælge imellem, kan du vælge rammen, der passer til din personlige indretningsstil. Er du bange for, at de kommer til at ligge i deres emballage i månedsvis, fordi du ikke har alt, hvad du skal bruge til at hænge dem op? Det har vi prøvet, og derfor leveres disse print med et gratis ophængningssæt. Din gallerivæg har lige fået en større opgradering.

Panoramiske indrammede fotoplakater

Panoramabilleder er ideelle til billeder af travle byer og naturskønne landskaber, og de fanger hver eneste detalje. Print en personlig fotoplakat og få dit panoramabillede til at skille sig endnu mere ud med en ramme, og giv detaljerne den opmærksomhed, de fortjener.

Tidløse indrammede fotoplakater

Det er gaver man ikke kan gå galt i byen med. Du skal bare vælge et billede (poseret, frit eller et sted midt imellem), uploade det og få det indrammet på stedet. Du kan vælge mellem stående, liggende eller kvadratiske billeder i flere størrelser, forskellig finish og rammetyper. Hver plakat leveres med et elegant cremefarvet ophæng, der får ethvert billede til at se stilfuldt ud, lige fra det eksamensbillede, du forærer dine bedsteforældre, til det familiefoto din mand siger, han hader, men i al hemmelighed elsker.

Arty plakat

Hvis du er i humør til en plakat med et twist, så prøv arty plakater. Dine billeder får en penselstrøgseffekt på tekstureret papir med en børstet kant i stedet for skarpe linjer. Denne effekt får det til at se ud til, at de er håndmalede i stedet for printede, hvilket får plakaten til at føles endnu mere personlig, især hvis du giver den som en gave.

Hvilken plakatstørrelse og format er bedst til mit billede?

Vores fotoplakater leveres i en række forskellige størrelser, fra mindre indrammede print til lange panoramabilleder. Din bedste chance er på forhånd at finde ud af, hvor du vil placere dine plakater, opmåle pladsen og se, hvad der fungerer bedst. Hvis du giver det til en anden person, medmindre du kender vedkommendes smag rigtigt godt, er det sandsynligvis bedre at bestille en lidt mindre plakat for at sikre, at personen har plads nok til at sætte den op.

Kan plakater indrammes?

Det bedste ved plakater er, at de ser lige godt ud indrammet som ikke indrammet. Hvis du foretrækker en mere afslappet fornemmelse (f.eks: børnesoveværelser, sæsonbestemte designs, plakatkaos til teenage-værelset), skal du holde dig til ikke indrammet plakater. Men hvis du ønsker at gøre din plakat lidt mere elegant, er der masser af indramningsmuligheder at vælge imellem. Med brune, sorte og hvide trærammer kan du være sikker på at finde noget, der falder i din smag.

Hvad er plakaterne lavet af?

Vores plakater er lavet af standard papir fra Fujifilm af høj kvalitet (210 GSM) med en blank eller mat overflade. Alternativt kan du opgradere til Pro og få tykkere papir (Fujifilm 250 GSM) mod et mindre gebyr.

Hvordan laver jeg en plakat?

Det er lettere end nogensinde før at lave fotoplakater hos os. Vi anbefaler, at du uploader et udvalg af billeder til et album på din Photobox-konto og derefter trækker og slipper dine valgte billeder til plakaten. Du kan flytte tingene rundt, beskære og endda redigere billederne (f.eks. fjerne irriterende belysning). Du skal ikke bekymre dig om kvaliteten – vi giver dig besked, hvis kvaliteten er for lav til at kunne printes.

Spørgsmål og svar om vores plakater

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1