iPad Cover
iPad Cover

Mobilcovers og tabletcovers

Du har kun brug for ét billede til at lave et smart cover til at beskytte din dyrebare teknologi mod ridser, klodsethed, små uheld og kattens tendens til at skubbe alt af bordet.

Få inspiration til dine personlige tasker, covers og poser

Mobilcovers med foto gør din iPhone, iPad og Samsung Galaxy endnu mere dit Covers til telefon og tablet

Covers til telefoner

Covers til telefon og tablet

Beskyt din telefon og iPad med en personlig sag. Tilføj dine yndlingsbilleder, temaer og billedtekster for at sikre, at din telefon altid glæder dig, og holder det sikkert fra ridser og utilsigtet slag.

Tilpas din mobil eller tablet case med billeder af børnene, familie husdyr, ferie snaps eller sjove tider med venner. Vælg en mat finish til en glat følelse eller en blank finish for høj glans.

Vi har fotopapir til iPhones, herunder iPhone SE (2016 og 2020), iPhone XR, iPhone X, iPhone XS og XS Max, iPhone 8 og 8 Plus, iPhone 7 og 7 Plus og andre modeller op til og med iPhone 4 og 4S. Vælg mellem en standard personlig telefon taske, som er let og ridsefast, og en hård taske, som er sprængsikker med polstring indeni.

Samsung Galaxy personlige movilcovers passer til Galaxy Note 9, Galaxy S9 og S9 Plus, Galaxy S7, Galaxy S6 og modeller op til og med Galaxy S3. Alle tilfælde er lette og ridsefaste, og Galaxy S6-taskerne leveres med ekstra indre polstring.

Vores personlige iPad-covers er bløde og fastgøres med et magnetisk hængsel. De passer til iPad, iPad 2 og iPad Mini, og ser godt ud med dine yndlingsbilleder tilpasset med en baggrundsfarve.

For en anden måde at beskytte din tablet på, skal du vælge en personlig taske fremstillet af polyester med en robust messinglås. Det passer til en iPad Pro og kan vise op til to af dine yndlingsbilleder i ni forskellige layouter, inklusive plads til en billedtekst.

Personlige mobilcovers gør også en perfekt gave, enten som et strømpe til børnene eller en sød lille gave til alle, der elsker deres telefon. Det er også en god tilføjelse, når du giver en telefon som gave!

For mere personaliserede gaveideer, se vores komplette sortiment.

Sådan laver du covers med billeder til telefon og tablet

 • Overfør dine billeder

  Overfør dine billeder

  Fra din computer, sociale medier eller en hvilken som helst enhed.

 • Lav dit cover

  Lav dit cover

  Vælg et layout, som er klar til brug, tilføj dine billeder og vælg mat eller blank finish.

 • Nem og sikker betaling

  Nem og sikker betaling

  Nem og hurtig betaling med al den sikkerhed, du forventer, uden bekymringer.

 • Leveret direkte til dig

  Leveret direkte til dig

  Du får hurtigt dit cover med flere leveringsmuligheder.

Spørgsmål og svar om covers

Fandt du ikke det, du ledte efter? Se alle ofte stillede spørgsmål

Hej, vi er Photobox.

De professionelle billedtrykkere. Vi hjælper dig med at forvandle dine bedste billeder til gaver med omtanke: Et billede af øjestenen til bedstemors iPad eller det bedste billede fra jeres bryllupsdag på din bedre halvdels smartphonecover.

 • Gratis ting

  Gratis ting

  Hold øje med gratis produkter og eksklusive tilbud!

 • Nem levering

  Nem levering

  Vi har noget til enhver lejlighed.

 • Smil garanteret

  Smil garanteret

  Vi efterser altid dine produkter en ekstra gang, så vi er helt sikre på, at de vækker lykke.