Afslut dine projekter med koden SOMMER og få 50%

 • Gælder til

Vores næste kapitel starter om

Cover til iPad
Cover til iPad

Covers med billeder til smartphone og tablet

Mind dig selv om dine yndlingsøjeblikke, hver gang du tager din telefon, med et personligt telefoncover eller tabletcover i høj kvalitet. Beskyt din telefon eller tablet med et holdbart telefoncover eller en taske, der er dækket af glade minder. Det er nu endnu nemmere at kreere og bestille dit nye cover direkte fra din telefon.

Vælg dit personlige cover

Cover til iPhone

iPhone Covers

Du har altid de bedste øjeblikke lige ved hånden med et cover til iPhone med foto.

Fra kr159,00

Cover til Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Covers

Vis din personlige stil på din Galaxy med et cover til din telefon, som har et personligt strejf.

Fra kr159,00

Pung til iPad

iPad Taske

Beskyt din dyrebare teknologi med en fotopung med et personligt strejf.

kr205,00

Få inspiration til dine personlige covers og tasker

Kunstartikler på et personligt iPad cover

En moderne kunstner

Vores personlige telefoncovers er lavet til at fremvise dine *bedste* minder, men hvis du ønsker at skabe noget mere kunstnerisk, er de også perfekte til det. Vælg nogle af dine yndlingskunstværker eller farvestrålende mønstre for at skabe et unikt telefoncover, der sender et budskab.

Køb nu
Personligt Samsung-cover med et fodboldtema

Støt dit Team

De har trofast fulgt deres hold gennem hver eneste tabte kamp og vundne turnering, fordi det er det, som ægte sportsånd handler om. Skab brugerdefinerede iPhone-etuier og Samsung Galaxy-telefoncovers med et billede fra deres første kamp eller af holdets våbenskjold. Lad os tage sejren hjem!

Køb nu
Personlig iPad-pose med blomster på

Vidunderligt Blomstrende

Du kender deres yndlingsblomst, -grøntsag eller -plante, så tag et nærbillede eller download et billede uden ophavsret online for at sætte det på et personligt iPad-pose. Giv fuld beskyttelse til din iPad med en perfekt tilpasset pose.

Køb nu

Fotocovers og -tasker gør din telefon og tablet endnu mere *din egen*

Mobil- og tabletcovers

Beskyt din telefon og tablet med et personligt cover eller taske. Personliggør telefoncovers med dine yndlingsbilleder, temaer og billedtekster for at sikre, at din telefon altid vækker et smil, samtidig med at du beskytter den mod ridser og utilsigtede slag.

Oplever du ofte, at du rækker ud efter den forkerte telefon, når du er ude med vennerne? Med unikke telefonfotocovers vil du aldrig igen tage den forkerte telefon. Dit telefon fotocover er helt unikt for dig og indeholder dine yndlingsbilleder og -øjeblikke. Lav nogle stykker og match dem med dine venner, eller lav dem til hinanden som en sjov hemmelig gave fra julemanden

Kreer personlige telefoncovers til hvert enkelt familiemedlem ved hjælp af jeres bedste billeder sammen. Personlige covers betyder, at du ikke behøver at diskutere, hvilken telefon, der tilhører hvem ved familiesammenkomsterne, og gør det lettere for mor at se sin telefon i bunden af tasken med et farverigt telefon fotocover. Tilføj deres navne og en besked fra dig for at gøre det til en gave, der er lige så værdifuld som den telefon, det beskytter.

Personliggør dit telefoncover eller tablettaske med yndlingsbilleder af børnene, familiens kæledyr eller feriebilleder. Skriv en billedtekst, hvis du giver det som gave, så holder din besked meget længere end et til og fra-kort. Hver gang de tager telefonen, vil de blive mindet om dig og den betænksomme gave, de har modtaget. Du kan endda vælge en mat finish med en glat følelse eller en blank finish med højglans for at få lidt ekstra detaljer

Søger du en bestemt type cover? Vi har brugerdefinerede Apple iPhone covers herunder til iPhone SE (2020), iPhone XR, iPhone X, iPhone XS og XS Max, iPhone 8 og 8 Plus, iPhone 7 og 7 Plus og andre modeller til Apple iPhone til og med iPhone 5 og 5S. Vælg mellem et personligt standard telefoncover, som er let og ridsefast, og et robust cover, som er brudsikkert med polstring indeni.

Vores telefoncovers til Samsung Galaxy passer til Galaxy Note 9, Galaxy S9 og S9 Plus, Galaxy S7, Galaxy S6 og modeller op til og med Galaxy S3. Alle beskyttelsescovers er lette og ridsefaste, og covers til Galaxy S6 er udstyret med ekstra indvendig polstring.

Du kan vælge en anden måde at beskytte din tablet på ved at vælge en personlig taske fremstillet af polyester med en robust messinglynlås. Det er et fantastisk iPad Pro-cover og kan have op til to af dine yndlingsbilleder i ni forskellige layouts, herunder med plads til en billedtekst.

Det er ikke underligt, at personlige telefoncovers er bestsellere og perfekte gaver til børnene eller som en lille gave til alle, der elsker deres telefon. Det er også en god tilføjelse, når du giver en telefon i gave. Lad dem pakke en helt ny telefon ud, som allerede er udstyret med et af vores fotocovers.

Det er ikke underligt, at personlige telefoncovers er bestsellere og perfekte gaver til børnene eller som en sød lille gave til alle, der elsker deres telefon. Lav sejt eller sødt telefontilbehør med telefoncovers, der er lavet specielt til dem. Det er også en god tilføjelse, når du giver en telefon i gave! Lad dem pakke en helt ny telefon ud, som allerede er udstyret med et af vores fotocovers.

For flere personlige gaveideer kan du se alle vores sortimenter.

Spørgsmål og svar om personlige covers og tasker

Fandt du ikke det, du ledte efter? Se alle ofte stillede spørgsmål

Hej, vi er Photobox.

De professionelle billedtrykkere. Vi hjælper dig med at forvandle dine bedste billeder til gaver med omtanke: Et billede af øjestenen til bedstemors iPad eller det bedste billede fra jeres bryllupsdag på din bedre halvdels smartphonecover.

 • Gratis ting

  Gratis ting

  Hold øje med gratis produkter og eksklusive tilbud!

 • Nem levering

  Nem levering

  Vi har noget til enhver lejlighed.

 • Smil garanteret

  Smil garanteret

  Vi efterser altid dine produkter en ekstra gang, så vi er helt sikre på, at de vækker lykke.

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1