Op til 70% rabat på fotobøger | Se udvalget

 • 40% rabat på alt andet | Kode: ALTANDET40
 • Gælder til mandag 4. Juli 2022
iPad Cover
iPad Cover

Mobilcovers og tabletcovers

Du har kun brug for ét billede til at lave et smart cover til at beskytte din dyrebare teknologi mod ridser, klodsethed, små uheld og kattens tendens til at skubbe alt af bordet.

Få inspiration til dine personlige tasker, covers og poser

Kunstartikler på et personligt iPad cover

En moderne kunstner

Teknologien tager over! For alle med kunstneriske evner kan dette betyde, at man anvender nye designværktøjer og teknologi og lader papiret en hvile et øjeblik ... Inspirer dem med et personligt iPad cover med et foto af deres foretrukne kunstartikler.

Personligt Samsung-cover med et fodboldtema

Støt dit Team

De har trofast fulgt deres hold gennem hver eneste tabte kamp og vundne turnering, fordi det er det, som ægte sportsånd handler om. Skab brugerdefinerede iPhone-etuier og Samsung Galaxy-telefoncovers med et billede fra deres første kamp eller af holdets våbenskjold. Lad os tage sejren hjem!

Personlig iPad-pose med blomster på

Vidunderligt Blomstrende

Du kender deres yndlingsblomst, -grøntsag eller -plante, så tag et nærbillede eller download et billede uden ophavsret online for at sætte det på et personligt iPad-pose. Giv fuld beskyttelse til din iPad med en perfekt tilpasset pose.

Mobilcovers med foto gør din iPhone, iPad og Samsung Galaxy endnu mere dit Covers til telefon og tablet

Covers til telefoner

Covers til telefon og tablet

Beskyt din telefon og iPad med en personlig sag. Tilføj dine yndlingsbilleder, temaer og billedtekster for at sikre, at din telefon altid glæder dig, og holder det sikkert fra ridser og utilsigtet slag.

Tilpas din mobil eller tablet case med billeder af børnene, familie husdyr, ferie snaps eller sjove tider med venner. Vælg en mat finish til en glat følelse eller en blank finish for høj glans.

Vi har fotopapir til iPhones, herunder iPhone SE (2016 og 2020), iPhone XR, iPhone X, iPhone XS og XS Max, iPhone 8 og 8 Plus, iPhone 7 og 7 Plus og andre modeller op til og med iPhone 4 og 4S. Vælg mellem en standard personlig telefon taske, som er let og ridsefast, og en hård taske, som er sprængsikker med polstring indeni.

Samsung Galaxy personlige movilcovers passer til Galaxy Note 9, Galaxy S9 og S9 Plus, Galaxy S7, Galaxy S6 og modeller op til og med Galaxy S3. Alle tilfælde er lette og ridsefaste, og Galaxy S6-taskerne leveres med ekstra indre polstring.

Vores personlige iPad-covers er bløde og fastgøres med et magnetisk hængsel. De passer til iPad, iPad 2 og iPad Mini, og ser godt ud med dine yndlingsbilleder tilpasset med en baggrundsfarve.

For en anden måde at beskytte din tablet på, skal du vælge en personlig taske fremstillet af polyester med en robust messinglås. Det passer til en iPad Pro og kan vise op til to af dine yndlingsbilleder i ni forskellige layouter, inklusive plads til en billedtekst.

Personlige mobilcovers gør også en perfekt gave, enten som et strømpe til børnene eller en sød lille gave til alle, der elsker deres telefon. Det er også en god tilføjelse, når du giver en telefon som gave!

For mere personaliserede gaveideer, se vores komplette sortiment.

Spørgsmål og svar om covers

Fandt du ikke det, du ledte efter? Se alle ofte stillede spørgsmål

Hej, vi er Photobox.

De professionelle billedtrykkere. Vi hjælper dig med at forvandle dine bedste billeder til gaver med omtanke: Et billede af øjestenen til bedstemors iPad eller det bedste billede fra jeres bryllupsdag på din bedre halvdels smartphonecover.

 • Gratis ting

  Gratis ting

  Hold øje med gratis produkter og eksklusive tilbud!

 • Nem levering

  Nem levering

  Vi har noget til enhver lejlighed.

 • Smil garanteret

  Smil garanteret

  Vi efterser altid dine produkter en ekstra gang, så vi er helt sikre på, at de vækker lykke.

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Vær med i vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann
 • Poster XXL

  © Photobox 2022, Den registrerede virksomhedsadresse er Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrig.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1