Afslut dine projekter med koden SOMMER og få 50%

 • Gælder til

Vores næste kapitel starter om

iPhone XR Standard Case
iPhone XR Standard Case

iPhone Covers

Model
Alternativ
Omslagsfinish

Fra kr159,00

iPhone case with a photo of a grandmother and her grandchildren
iPhone case with a photo of a grandmother and her grandchildren
iPhone XR Standard Case
 • Fås for iPhone SE 2020, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, og mere
 • Flere temaer at vælge imellem
 • Du kan føje flere billleder til dit design
 • Mulighed for at skrive en billedtekst
 • Mat eller blank finish
 • Vælg et standard cover – let og ridsebestandigt
 • Eller opgradér til et solidt cover for lidt ekstra – splintfrit plastik med polstrende plastik indvendigt

Få et cover til iPhone med et billede af dine tre øjesten på det? Ideelt for at undgå, at en af de de små øjesten taber din telefon, så den går i stykker!

Levering

Leveringslogo

Vi investerer nøje tid og omhu i at printe og fremstille dine personlige produkter, før vi sender dem. Din tilfredshed er vores prioritet.

Få mere at vide om levering ved at klikke her.

Mængderabatter

Skal du bruge store mængder? Se vores mængderabatter.

Se nærmere...

2 covers til iPhone

Vælg layout og baggrund.

Derfor elsker vi dem…

Covers til iPhone

Hvad skulle vi gøre uden vores smartphones? Hvordan skulle vi vågne om morgenen? Få omgående rutevejledning? Google forskellige tilfældige spørgsmål, der dukker op kl. 3 om morgenen? Beskyt din personlige assistent med et brugertilpasset iPhone cover. Der findes to slags brugere. Standard cover og Robust cover er begge udformede med udskæringer til volumenknapper og kamera. Den første mulighed er let og modstandsdygtig over for ridser, hvilket er perfekt, hvis du bare opbevarer din telefon i din taske eller lommen hele dagen, uden mærker fra mønter eller nøgler. Den anden mulighed... tja. Hvis du nogensinde er faldet, og det første du undersøger er, om din iPhone er ok, så er denne mulighed oplagt til dig! Det robuste cover tilbyder ekstra beskyttelse og indeholder et gummiindlæg, der placeres imellem din telefon og det personlige cover. Det afhænger af, hvor uheldig du er, valget er dit!

Med adskillige tilgængelige temaer til dit iPhone fotocover, står det dig frit at vælge flere billeder til dit design, hvis du ikke kan nøjes med et. Du kan få din hund eller kat eller andet kæledyr med i et layout! Billeder til dit personlige iPhone cover bliver trykt hele vejen ned langs siderne, så du rigtigt kan fremvise dine billeder. Efter du har valgt dine favoritminder, baggrunde eller temaer, så har du også mulighed for at skrive en billedtekst f.eks. dit navn eller navnet på din gavemodtager! Det sidste trin er, at vælge mellem skinnende eller mat overflade, sidstnævnte er mod et ekstra gebyr.

Covers til iPhone

Vi ved ikke, hvordan det er for dig, men et spørgsmål som vi ofte hører fra vores unge søskende, niecer, nevøer etc. er, "Har du nogen spil på din telefon?". Med vores personlige iPhone covers behøver du ikke at frygte for, at de yngre brugere ridser din telefon eller efterlader klistrede fingeraftryk, især hvis du vælger det robuste cover. Et cover til en Iphone er ligeledes en fantastisk gaveide til dem med små børn (du vil takke os senere) eller venner/familie, der sætter pris på en unik gave!

Gør din gave ekstra sød ved at personliggøre dennes iPhone cover med et sødt billede af jer sammen på stranden, så vedkommende husker denne dejlige sommerferie, hver gang telefonen bruges, eller vælg et af vores grafiske temaer, der passer til hans/hendes personlighed. Er han/hun altid lidt i sin egen verden? Prøv vores smukke himmeltryk. Er du interesseret i grafiske tryk? Til dette har vi et abstrakt mønster. Både Robuste og Standard smartphonecovers er tilgængelige til iPhone XR, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 7, iPhone SE (2020, iPhone 6 plus, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 5, iPhone 5S og iPhone 5SE (2016).

Phone Case

Covers med billeder til smartphone og tablet

Beskyt din telefon uden at gå på kompromis med stilen med et personligt cover.

Spørgsmål og svar om iPhone covers

Du vil måske også kunne lide ...

Fotobog med små og store øjeblikke

Fotobog Med Små og Store Øjeblikke

Fortæl din historie med denne lille fotobog med op till 25, 37 eller 49 sider.

kr159,00

Indrammede magneter

Indrammet Magnetisk Collage

Udskift din fotocollage på et øjeblik med et sæt fotomagneter og ramme.

kr299,00

Fotopuder

Personlig Foto-pude

Få mulighed for at kramme dine billeder med en fotopude.

Fra kr229,00

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1