Få 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

50% på bøger, kalendere og vægdekor | EFTERAAR50

 • 30% på alle andre produkter | EFTERAAR30
 • Gælder til og med 9. oktober 2023
Babyfotobøger
Babyfotobøger

Babyfotobøger

Bliver dit lille barn hurtigt stor? Lav et babyfotoalbum for at markere barnets første smil og skridt, eller som en gave til venner og familie. Pas godt på de dyrebare øjeblikke, eller lav en babybilledbog specielt til dem.

Bliv inspireret

Fotobog med små og store øjeblikke

De første øjeblikke

Du fik fanget alle barnets første øjeblikke med kameraet – smilene, latteren og skridtene – lad os komme dem på tryk nu. Vores fotobog med små og store øjeblikke har lige den rette størrelse til at fastholde de første dage, med plads til at skrive billedtekst. Gør dine personlige med søde baggrunde og illustrationer.

Opret nu
Personlig A4-fotobog

Historie om tøjdyr

Har dit lille barn et stykke legetøj, som skal med overalt? Tag nogle billeder af det, mens det er "på eventyr" (som f.eks. på stranden eller i bilen), og lav din egen historie med billedtekst i en personlig A4-fotobog. Det vil med garanti blive en favorit som godnatlæsning.

Opret nu
Min første fotobog ...

Mød familien

Præsenter de ansigter, som barnet snart vil lære at kende, i Min første fotobog. Giv hvert familiemedlem sin egen fotoside, med navn nedenunder, for at vise dit lille barn, hvem de er (nogen, der tænker på barnets første ord?). Denne farverige bog har kraftige sider, der er nemme at tørre af, og som passer bedre til spildte ting og klistrede fingre.

Opret nu

Sådan laver du en babyfotobog

Babyfotobog med spiralryg

Vælg dine billeder

Det er svært at vælge billeder til en babybog, fordi, ja, alle billederne er virkelig søde. Prøv at slette alle dubletter eller billeder, der ligner hinanden, for at indsnævre dit udvalg til albummet. Vores yndlingsbilleder, der skal vises? Første smil, første skridt og den (uundgåelige) første madkamp.

Kvadratisk babyfotobog med blødt omslag

Vælg din bog

Vores babyfotobøger har farverige baggrunde og søde illustrationer, og de fås i flere størrelser. For gruppeanledninger (som f.eks. fødselsdage og familiekomsammener) skal du vælge en stor størrelse, f.eks. vores A4-/A3-fotobøger. Hvis dit lager af billeder stadig vokser, så prøv vores fotobog med små og store øjeblikke i stedet for – den er mindre i størrelsen, men lavet til store øjeblikke.

Lille A4-babyfotobog

Vær kreativ

Ikke to dage er ens, når man er forældre, og det er også lige sådan, vi godt kan lide vores fotoalbummer – ikke to sider er ens. Vælg et tema for dit babyfotoalbum, der passer til dit lille barn, med farverige baggrunde og illustrationer. Elsker de at udforske? Så tilføj jungle- og safaridyrestickers til dit fotoalbum. Mere interesseret i strand? Vælg en baggrund med strandtema til din lille babys fotoalbum.

Fotogaver

Tag et kig på de andre gaver, du kan lave med dine (mange) babybilleder.

Spørgsmål og svar om babyfotobøger

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrig.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1