Få 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

50% på bøger, kalendere og vægdekor | EFTERAAR50

 • 30% på alle andre produkter | EFTERAAR30
 • Gælder til og med 9. oktober 2023

Fotoalbum til børn

Start en tradition og skab nye minder ved give en børnefotobog. Uanset om du ønsker at fejre en vigtig milepæl eller genopleve et sjovt eventyr, er et børnefotoalbum den perfekte måde at indfange de magiske øjeblikke på.

Værdsæt eventyrene

Børnefotoalbum

Se dem vokse

Føler du af og til, at børnene vokser op for hurtigt? Med vores børnefotobøger kan du nyde hvert øjeblik, mens du ser frem til de milepæle, der ligger forude. Hvorfor ikke lave et årligt fotoalbum med børnene ved hjælp af vores fotobog med små og store øjeblikke for at dokumentere deres eventyr? Med plads til både billeder og billedtekster kan du genopleve de særlige øjeblikke igen og igen. Læn dig tilbage, og se dem vokse op fra småbørn med rodet hår til talentfulde teenagere.

Vær kreativ nu
Børnefotoalbum

Den første skoledag

Måske den største milepæl i et barns liv - den første skoledag. Markér lejligheden (og året) med et personligt børnefotoalbum, og fyld den helt op med minder fra før skoletiden. Lav en collage med billeder af vennerne fra børnehaven, eller lav en fotobog med barnets kunstværker. Uanset hvad du vælger, er dette *fotoalbummet*, som du kan tage frem ved familiesammenkomster.

Vær kreativ nu
Børnefotoalbum

At blive teenager

Sport, mode, yndlingsbands - teenagere har *masser* af interesser, så hvorfor ikke bevare dem på siderne i et fotoalbum? Medtag billeder af deres yndlingsferie, eller efterlad blanke sider, som de selv kan udfylde med billetter fra musikkoncerter, biografture eller særlige dage i byen. Tiden går hurtigt, når man er teenager, men det betyder ikke, at minderne ikke kan vare evigt.

Vær kreativ nu

Vi har noget for enhver smag

Billede

Lad de sjove øjeblikke skinne igennem i din fotobog ved at tilpasse baggrundene på hver side i vores Editor. Vælg vores Fotobog Spiral for at få en notesblokinspireret følelse, og vær lige så kreativ, som du ønsker det, ved at bruge vores klistermærker til at sætte tonen an og give dine billeder og minder liv. Selv om de er teenagere nu, vil en gave med en personlig fotobog, der indeholder de lidt pinlige babybilleder, helt sikkert bringe nogle gode minder frem.

Billede

Vi elsker alle at fremvise vores familiebilleder. Med vores Fotobog Lay Flat Kvadratisk kan du bladre gennem dine historier med stil. Lay flat indbindingen giver dig endda mulighed for at medtage panoramabilleder fra den sidste familieferie, inden børnene begyndte i den "store" skole. Vælg den indbundne udgave, og bevar de dyrebare øjeblikke, uanset hvor mange gange du viser dem til dine gæster.

Billede

Uanset hvor parate børnene end måtte føle sig, kan det være nervepirrende at starte på en ny skole. Lad dem vide, at du altid vil være der for dem (selv hvis de glemmer at pakke deres gymnastiktøj). Fyld vores Fotobog Kompakt med billeder af familien og inspirerende citater, og lad dem tage den med på deres første skoledag. Med dens bløde omslag og lille størrelse er denne fotobog perfekt til at lægge i deres skoletaske for at give dem en ekstra opmuntring.

Fotobøger

Tjek vores mere moderne og klassiske design til din bog lige her.

Ofte stillede spørgsmål om børnefotoalbum

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrig.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1