Afslut dine projekter med koden SOMMER og få 50%

 • Gælder til

Vores næste kapitel starter om

Familiefotoalbum

Familien er alt, ikke sandt? Vi hjælper dig med at fejre det med vores udvalg af familiefotoalbum. At give en gave fuld af særlige minder til din familie er en fantastisk gestus (og en ret unik måde at sprede kærlighed på).

Fotobog med små og store øjeblikke

Fotobog Med Små og Store Øjeblikke

Fortæl din historie med denne lille fotobog med op till 25, 37 eller 49 sider.

kr159,00

Blå årsbog med 2021 på omslaget

Årbog

Fremhæv fire af dine bedste øjeblikke fra det sidste år med vores omslag med kig.

Fra kr389,00

Bestseller
A4 og A3 fotobøger med personligt strejf

Prestige Fotobog A4 & A3

Vælg det klassiske look med en af vores bestsellere.

Fra kr389,00

Hurtigt og let
Min første fotobog

Min Første Fotobog

Lær de mindste, hvem der er hvem, med en fotobog, som er særligt designet til babyer under 3 år.

kr159,00

Kvadratisk fotobog med spiralryg og blødt omslag

Fotobog Spiral

Vis dine eventyr med dette notesbogsinspirerede fotoalbum med spiralryg

Fra kr169,00

A4-collagefotobog, Classic, standard hardcover

Fotobog Mosaik Luksus

Vis 9 af dine bedst billeder frem med dette collage-omslag med kig.

Fra kr379,00

Nyt
Fotobog Cirkel

Fotobog Cirkel

Skær hjørnerne med dette runde kig igennem omslaget.

Fra kr379,00

Lay-flat luksusfotobog med hardcover

Fotobog Lay Flat Kvadratisk

Leg med form og farver med en kvadratisk fotobog, som kan lægges fladt med panoramabilleder.

Fra kr489,00

Brug for inspiration?

Vi er en familie

At få et godt familiefoto er en af de sværeste ting i verden, især hvis du har mindre børn. De gode nyheder er, at dine familieportrætter ikke behøver at være så opstillede (akavede), og det er ikke nødvendigt at klæde sig fint på, hvis det ikke er det, din familie ønsker. Vi kan alle blive enige om, at en mere afslappet tilgang til en eftermiddag med familiefotografering, er den bedste måde at gøre det på.

Køb nu

Fang de små øjeblikke

Vi ved, hvor vigtigt det er at fange hvert eneste øjeblik af dine børns opvækst, så hvorfor ikke samle disse billeder i en familiefotobog? Det er den bedste måde at dokumentere dit barns vej gennem livet på - fra nyfødt til nyuddannet (ja, så hurtigt går det). Og da smartphones er de nye, professionelle kameraer, vil du ikke chokere dine småbørn, når du forsøger at tage et billede.

Køb nu

Det hele ligger i planlægningen

Så du har taget alle billederne af din familie, og du er klar til at lave den perfekte familiefotobog. At planlægge og arrangere dine billeder i et tilfredsstillende layout er det første skridt mod at skabe noget fantastisk. Hvordan ønsker du, at dit layout skal se ud? Skal den fortælle en historie? Eller ønsker du at samle de forskellige slægtninge i grupper, f.eks. mors side og fars side?

Køb nu

Derfor elsker vi dem …

A4-fotoårsbog

Dit yndlingsår på forsiden og i centrum

Gør et varigt indtryk med et kreativt omslag til din nye familiefotobog. Det er det første, folk ser, og du ønsker at imponere dem, ikke sandt? Vores A4-årbog gør netop dette, komplet med et udskåret vindue med det år, du vælger - fra 2017 til 2021. Måske ønsker du at lave en familieårbog, hvor du ser tilbage på alle dine minder fra foregående år. Eller hvis du har en bestemt dato i tankerne, f.eks. din førstefødtes dimission eller din partners store fødselsdag, så vælg et år, der betyder noget vigtigt for dig og din familie.

Min første fotobog

Min Første Fotobog (babyfotobog)

Vi laver ikke kun fantastiske fotobøger til familier, par og gavegivere, men vi elsker også at lave dem til de små. Vi præsenterer vores Min Første Fotobog i hardcover - en fantastisk måde at lære din lille baby, hvem der er hvem i familien, og samtidig give dem en fotobog, som de kan beholde for evigt. De aftørbare, afrundede sider gør denne bog helt sikker for små hænder, og det tilpassede omslag og ryggen giver også mulighed for spændende kreativitet.

Kvadratisk fotobog med spiralryg

Din helt egen familiefotobog

Når du skal planlægge layoutet af din familiefotobog, er det vigtigt at være organiseret. Sørg for at have styr på, hvilke billeder du placerer hvor, så det bliver perfekt. Vores Editor giver dig al den kreative frihed, du behøver, når du designer og tilpasser dit familiealbum. Ønsker du mere end ét billede på hver side? Intet problem, du kan vælge dette layout i Editor. Vores Fotobog Spiral er en god bog til noget mere minimalistisk i notesbogstil. Denne fotobog kan stadig tilpasses fuldt ud, men den har en praktisk spiralbinding, så du nemt kan bladre i hver side.

Se vores fotobøger

Se hele udvalget af fotobøger, og kreer den perfekte gave til en særlig person.

Ofte stillede spørgsmål om familiefotobøger

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1