Få 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

50% på bøger, kalendere og vægdekor | EFTERAAR50

 • 30% på alle andre produkter | EFTERAAR30
 • Gælder til og med 9. oktober 2023
Fotoalbum til par
Fotoalbum til par

Fotoalbum til par

1 år, 10 år eller en guldbryllupsdag - uanset hvor lang jeres rejse har været, kan I holde jeres historier dokumenteret med en parfotobog.

Brug for inspiration?

Fotobog med Hjerte

Vælg dit yndlingscover

Kan du ikke vælge, hvilken parfotobog du skal købe? Lad os hjælpe dig (vi er eksperter i den slags). Først og fremmest skal du vælge den rigtige type omslag: Hvordan ønsker du din fotobog skal tage sig ud? (Det er jo ret vigtigt). Du kan vælge mellem alt fra minimalistiske stilarter til lidt mere opmærksomhedskrævende design, og du har en lang række parfotobøger at vælge imellem. Hvad passer til jeres personligheder? Hvis I er i bryllupsrejsefasen, hvorfor så ikke vælge en fotobog med hjerte? Den er et ægte udtryk for jeres forhold med et rødt omslag og et hjerteformet vindue. Hvis I er lidt længere fremme i jeres parforhold, men stadig ønsker at holde det på den sentimentale side, kan I vælge en A4 Lay Flat fotobog - så kan I vise jeres forholds tidslinje helt fra start til nu.

Køb nu
A4-personlig fotobog

Personliggør den på din egen måde

Hvert forhold er unikt og fyldt med disse små interne jokes, som kun du og din partner griner af. Vi forstår det godt, og derfor har vi indført klistermærker, illustrationer og baggrunde for at gøre jeres parfotoalbum lidt mere personligt. Tilføj lidt farve til siderne i din fotobog, og se dine billeder komme til live ved hjælp af vores klistermærker og illustrationer. Uanset om du går helt amok med designet eller bevarer det minimalistisk, er der noget for enhver smag, og vi mener virkelig enhver smag.

Køb nu
A4 Lay Flat fotobog

Læg din historie frem

Når det gælder layoutet til jeres parfotobog, ønsker I sikkert at sørge for, at der er plads til alle de billeder, I har taget. Der er ingen grund til at proppe dem alle sammen ind i én Instagram-collage. Med vores Editor er det supernemt at lave den perfekte fotobog med alle de særlige lejligheder i tankerne, f.eks. en fødselsdag, et jubilæum eller bare en tak til en særlig person.

Køb nu

Derfor elsker vi dem …

Kvadratisk fotobog med hardcover

Fra telefon til print

Halvdelen af morskaben ved at lave en fotobog er, når du tager dine billeder fra de sociale medier og placerer dem på et mere gennemtænkt sted. Med vores firkantede fotobog med hårdt omslag kan du gøre netop det. Indsæt jeres par-selfies fra Instagram, og se jeres kærlighedshistorie udfolde sig. Fotopapiret af høj kvalitet får alle dine billeder til at se fantastiske ud, lige fra jeres første ferie sammen til jeres første jul i jeres nye hjem. Denne fotobog er perfekt, hvis du ønsker noget, der er lidt anderledes end normen, et sted, hvor du kan placere dine kitschede selfies og interne jokes.

Klassisk A4-fotobog

Send et budskab

Saml hele familien for at tage et kig i klassiske A4-fotobog. Med det unikke udskårne vindue er det et budskab til alle familiehjem, der ønsker at vise deres billeder til besøgende, venner eller endda postbuddet. Vi tilbyder en række forskellige farver til vores klassiske A4-fotobog, fra neutrale nuancer til klare, farvestrålende farver. Hvorfor ikke prøve at matche din parbilledbog med din boligindretning? (Vi elsker en smule farvekoordinering her).

A4 Lay Flat sølvhalogenid fotobog

Fejr din rejse

Vores fotobøger til par er en fejring af jeres rejse sammen. Gennem årene samles billederne, og de har brug for et hjem i stedet for at gå til spilde på kameraets hukommelse eller endnu værre, blive slettet ved et uheld. Vores A4 Layflat sølvhalogenid fotobog er det perfekte minde at give videre til de yngre generationer, så de kan værdsætte dine historier og holde dem i live. Med sølvhalogenidpapiret i høj kvalitet kommer billederne til live foran dine øjne på siden (sig farvel til billeder af dårlig kvalitet). Vores Editor gør designprocessen endnu nemmere, så du selv kan tage de virtuelle tøjler og kreere en fotobog til par, som du kan være stolt af.

Fortæl din historie med en fotobog

Vi ved, at det er dejligt at give gaver, og *disse* er de perfekte gaver. Uanset anledningen har vi en personlig gave til denne særlige person. Tag dig tid til at kreere en gave af høj kvalitet, og vær deres favorit i en tid ...

Ofte stillede spørgsmål om parfotoalbum

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrig.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1