Op til 60% på fotobøger med kredit | Køb kredit

 • 50% på fotobøger, vægdekorationer & kort | 50SOLSKIN
 • 40% på alle andre produkter | 40SOLSKIN
 • Gælder til

Fotomindebøger

Vi ved, hvor vigtigt det er at opbevare dine minder sikkert, så du fortsat kan fortælle dine historier. Vores fotomindebøger er det perfekte sted til at dokumentere særlige lejligheder, som fortjener mere end blot et opslag på de sociale medier.

Blå årsbog med 2021 på omslaget

Årbog

Fremhæv fire af dine bedste øjeblikke fra det sidste år med vores omslag med kig.

Fra kr389,00

In promise

Leveres inden mors dag

Nyt
A4 og A3 Lay Flat sølvhalogenid fotobog

A4 og A3 Lay Flat Sølvhalogenid Fotobog

Det bedste sted til dine mest elskede billeder? Vores Lay Flat sølvhalogenid bryllupsfotobøger. Premium fra forside til bagside.

Fra kr529,00

In promise

Leveres inden mors dag

Nyt
Kvadratisk Lay Flat sølvhalogenid fotobog

Kvadratisk Lay Flat Sølvhalogenid Fotobog

Giv dine Instagram-billeder det hjem, de fortjener, i en kvadratisk Lay Flat sølvhalogenid fotobog.

Fra kr529,00

In promise

Leveres inden mors dag

Klassisk A4-fotobog, standard hardcover

Fotobog Luksus

Få et glimt af, hvad der venter dig med kig igennem omslaget.

Fra kr389,00

In promise

Leveres inden mors dag

A4-collagefotobog, Classic, standard hardcover

Fotobog Mosaik Luksus

Vis 9 af dine bedst billeder frem med dette collage-omslag med kig.

Fra kr379,00

In promise

Leveres inden mors dag

A4 og A3 kvadratisk lay-flat luksusfotobog

Fotobog Lay Flat A4 & A3

Brug to sider til at fremvise dine panoramabilleder – din bog åbnes fladlagt, så intet forsvinder i midterfolden!

Fra kr499,00

In promise

Leveres inden mors dag

Lay-flat luksusfotobog med hardcover

Fotobog Lay Flat Kvadratisk

Leg med form og farver med en kvadratisk fotobog, som kan lægges fladt med panoramabilleder.

Fra kr489,00

In promise

Leveres inden mors dag

Fotobog med små og store øjeblikke

Fotobog Med Små og Store Øjeblikke

Fortæl din historie med denne lille fotobog med op till 25, 37 eller 49 sider.

kr159,00

In promise

Leveres inden mors dag

Brug for inspiration?

Gør et indtryk med en fotomindebog

Har du snart fødselsdag på vej, og skal du give en gave, der imponerer? Du behøver ikke lede længere, for vi introducerer vores sortiment af fotomindebøger – en one stop-shop til opbevaring af og til at bevare dine mest værdifulde minder. Vores A4 Årbog er den perfekte gave til en fødselsdag – uanset alder. Brug A4 Årbogen til at se tilbage på jeres særlige øjeblikke sammen og fejre, at I er blevet et år ældre.

Køb nu

Fejr et nyt liv

Lad os fejre, at der kommer et nyt liv til verden. Vi kender alle de forældre, der har bjerge af søde billeder af den nye baby i deres kamera og har brugt hvert eneste af dem på de sociale medier. Hvorfor ikke lave disse babybilleder om til en sød fotomindebog, som du enten kan beholde selv eller give i gave til familiemedlemmer – det ville endda være en skøn overraskelsesgave til nybagte mødre. Du kan gå i alle mulige retninger med din nye babyfotomindebog – kunstnerisk, sødt og fjollet eller endda med professionelle billeder.

Køb babyfotobøger

Hold fast i fortiden

Har du supergamle billeder, der skal bevares? Vores fotomindebøger er det bedste sted at opbevare disse sentimentale minder. Originale, gamle billeder er ofte skrøbelige, med rynkede, flækkede kanter og potentielle solskader. I dette tilfælde behøver du ikke længere at bekymre dig. Du skal blot scanne disse billeder og lave dem til et særligt fotoalbum med særlige minder. Forestil dig dine ældre slægtninges ansigter, når du giver dem et album med minder fra deres fortid – gamle familiebilleder og jive i dansehallerne. Vores A4 Fotobog Lay Flat er perfekt til at tilføje dine scannede billeder – premium papir af høj kvalitet giver liv til dine gamle billeder.

Køb nu

Derfor elsker vi dem …

Klassisk A4-fotobog

Fra omslag til omslag

Omslaget på din personlige fotomindbog er det første, alle vil se, så det skal gøre et varigt indtryk, ikke? Man skal aldrig bedømme en (foto)bog på dens omslag, så hold dig ikke tilbage, når du skal vælge det, du vil have. Vores klassiske A4-fotobog er det perfekte valg, hvis du vil gøre det helt store ud af det – med plads på omslaget til at personliggøre det med dit yndlingsbillede og meget mere, når du åbner bogen. Betragt det som en forsmag på, hvad der vil komme i den egentlige fotomindebog.

A4-personlig fotobog

Vær kreativ med layouts

Vores fotomindebøger kan tilpasses for at kreere din vision. Ønsker du at fortælle en historie med dine billeder? Værsgo, læg dine billeder op fra start til slut. Fejrer du en bestemt fødselsdag? De besværlige 13 år? At blive 18 år og "voksen"? Uanset hvad der sker, vil dine billeder fortælle deres historie uden at spare på detaljerne (tiden er inde til de pinlige babybilleder). Vores Personlige A4-fotobog giver dig mulighed for at kreere et layout helt fra bunden med de billeder, du har, så hvis du ønsker mere end ét billede pr. side, er denne fotomindebog det rigtige valg for dig.

Fotobog med små og store øjeblikke

Fra skærm til bogside

Det er dejligt, når slægtninge skriver på de sociale medier på din fødselsdag, men ville det ikke være endnu bedre, hvis de lavede en fotomindebog med disse billeder? Det er vi helt enige i. Det er meget mere meningsfuldt, og du kan beholde den for evigt. En Fotobog Med Små og Store Øjeblikke er ideel til at tage dine billeder fra Instagram og lægge dem direkte ned på siden. Vores Editor tager alt besværet med at lave en fotobog ud af dem og gør det til en fornøjelig oplevelse. Du skal blot vælge de billeder, du vil have fra enten dine billedsamling på kameraet eller de sociale medier, og så er de klar til at blive lagt ind i bogen.

Fortæl din historie med en fotobog

Vi ved, at det er dejligt at give gaver, og *disse* er de perfekte gaver. Uanset anledningen har vi en personlig gave til denne særlige person. Tag dig tid til at kreere en gave af høj kvalitet, og vær deres favorit i en tid ...

Ofte stillede spørgsmål om fotomindebøger

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1