Få 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

50% på alle produkter | HEJSOMMER 😎
 • Afsluttes mandag 5. juni 2023
Rejsefotobøger
Rejsefotobøger

Rejsefotobøger

Du kom, du så, og du fangede det hele med kameraet. Pust igen liv i dine eventyr med en rejsefotobog (og få inspiration til dem, der kommer engang i fremtiden).

Bliv inspireret

Fotobog Med Små og Store Øjeblikke

Den bedste, uplanlagte rejse

Nogle gange er de uplanlagte rejser de bedste af dem alle. Som dengang, da du bookede en spontan weekend væk hjemmefra med pigerne, eller da din bedre halvdel overraskede dig med en hytteferie. Lav en minisamling af de bedste øjeblikke fra dine udflugter i en fotobog med små og store øjeblikke. Vælg mellem 24, 36 eller 48 sider, så den passer til din rejse, og tilføj billedtekst under hvert billede (såsom navnene på alle de skjulte steder, du fandt).

Skab nu
Rejsefotobøger

Rygsæksrejsen

Få inspiration til dit næste eventyr med vores fotobog med rund vinduesudskæring. Støvler, rygsæk, kort — du tog af sted med det mest nødvendige og kom hjem med (masser) af billeder. Enhver planlagt (og absolut ikke planlagt) historie fra din rejse fortjener en side i dit eventyrfotoalbum – inklusive solskoldninger og de missede fly. Det unikke vindue på omslaget blev lavet til de øjeblikke, hvor du lærte noget om dig selv, som f.eks. erkendelsen af, hvor hårdt det *virkelig* er at bestige et meget, meget højt bjerg. "Jeg gjorde det"-selfien skal med.

Skab nu
Fotobog Lay Flat A4

Børnenes ferie

Lav din egen feriebog med alle de sjove familiebilleder fra den perfekte solrige ferierejse. Tilføj dine bedste billeder fra poolen – inklusive børnene, der øver sig på at laver bomber (og du, der bliver helt gennemblødt, naturligvis) – med vores A3-Lay Flat fotobog. Bred stranddagene ud over dobbeltsider for at fremvise feriens solskinsdage ordentligt, og lad bogen stå åben på dit sofabord, så din partner kan se dem. Det kaldes en "fin hentydning".

Skab nu

Sådan laver man en rejsefotobog

Rejsefotobøger

Vælg dine billeder og bog

Hvilken historie vil du først fortælle? Sandstrande, storbyferier, rolige getaways på landet ... Der findes et rejsefotoalbum til ethvert eventyr. Vi anbefaler, at du laver en feriefotobog for hver destination, eller grupperer mindre ferier sammen i en samling. Herefter begynder du at udvælge de af dine yndlingsbilleder, som du vil have med — det vil hjælpe dig med at finde ud af, hvor mange sider, du har brug for, og hvilken type rejsefotobog, du skal vælge.

Fotobøger

Prøv forskellige layouts

Sæt dine feriebilleder i rækkefølge fra første til sidste dag, så du rigtigt kan genopleve turen igen og igen. Eller prøv at gruppere dine billeder efter steder, mennesker eller begivenheder. Betragt det som "organiseret sjov". De fleste af vores fotobøger har plads til op til 9 billeder pr. side, og du kan også vælge mellem mange forskellige layouts. Har du fået taget en masse billeder denne gang? Intet problem, tilføj blot ekstra sider til din bog.

Fotobøger

Læg den sidste hånd på værket

Tid til at gøre det personligt. Når dine fotos er kommet på plads, kan du være kreativ med et stort udvalg af værktøjer for at tilføje noget farve til hver side. Vælg mellem forskellige baggrunde for at få dine fotos til virkelig at tage sig godt ud, og hav det sjovt med rejseinspirerede stickers for at angive temaet for dit rejsefotoalbum. Med nogle af vores fotobøger kan du endda ændre omslagets farve og opgradere dit papir til en luksuriøs finish.

Fotobøger

Tjek vores mere moderne og klassiske design til din bog lige her.

Spørgsmål og svar om rejsefotobøger

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Vær med i vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann
 • Poster XXL

  © Photobox 2022, Den registrerede virksomhedsadresse er Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrig.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1