Afslut dine projekter med koden SOMMER og få 50%

 • Gælder til

Vores næste kapitel starter om

Coasters
Coasters

Bordskånere Med Foto

Sæt med fire kr145,00

Coasters
Coasters
Coasters
 • Sæt med 4, 1 billede per bordskåner
 • 9,5 x 9,5 cm, 0,4 tyk
 • Højglans og aftørrelig melamin-finish
 • Skridsikker korkbund
 • Leveres i en gaveæske

Brug dine bordskånere med foto til billeder af jer to på bjergvandring i Himalaya-bjergene, paragliding i Alperne og snorkeldykning i Maldiverne, så du ikke får FOMO, når du sidder derhjemme med en kop the lørdag aften.

Levering

Leveringslogo

Vi investerer nøje tid og omhu i at printe og fremstille dine personlige produkter, før vi sender dem. Din tilfredshed er vores prioritet.

Få mere at vide om levering ved at klikke her.

Mængderabatter

Skal du bruge store mængder? Se vores mængderabatter.

Se nærmere...

Sæt med 4 bordskånere

Vælg 4 billeder.

Derfor elsker vi dem…

Bordskånere

Undlad at dine glas efterlader ringe på bordet! Vores personlige bordskånere i høj kvalitet er blevet designet til at bringe et smil på læben, og de ser godt ud på ethvert bord, og det er den perfekte gave til kokken derhjemme eller din bedste ven, der bare er vild med cocktails.
Lav dine egne bordskånere i sæt med fire stykker og med et billede pr. bordskåner. Du kan også bruge initialer eller kælenavne som tekst! De er fremstillet med en skinnende blank overflade, som giver et førsteklasses udseende, og de har en overflade, der kan aftørres. De leveres i en gaveæske til dine kære, som de vil åbne med et smil på læben.

Personlige bordskånere er den perfekte gaveide til dine kære, som sætter pris på en anderledes gave. Bordskånere Med Foto som gave til house-warming, bryllupsdage og runde fødselsdage er en fantastisk gaveide. Klik på 'Opret nu' og gå direkte til vores kreationsstudie for at lave dine egne, der er ligeså enestående, som dit hjem. Tænk på dem som mini-kunstinstallationer til dit næste middagsselskab. Hvis de kan lide dem, efterlader de ikke ringe på bordet, trods alt.

Bordskånere

Sørg for at dine bordplaner er skinnende rene til dit næste middagsselskab med bordskånere med foto. Der er intet der siger "Jeg er et ordensmenneske", som et sæt finurlige bordskånere med foto der passer til dit interiør! Prøv at lave personlige bordskånere med alle dine gæsters kælenavne, næste gang de kommer. De vil fungere som sjove bordkort og en lille gave, de kan tage med hjem. Hvem ved, måske kigger I tilbage på det om 10 år, og husker det som det bedste middagsselskab med personlige bordskånere som små souvenirer...

Til fremtidige familieaftener kan du også designe dine personlige bordskånere med dine mindeværdige favoritbilleder med et personligt præg af venner, fra ferier og vigtige fødselsdage. Her er en god ide. Hvorfor ikke give bedsteforældrene og svigerfamilien, som bor langt væk, et sæt personlige bordskånere med fotos af alle deres børnebørn og familiebilleder?

Fotogaver

Fotogaver

Du er lige ved at finde den personlige fotogave, der passer til dem.

Spørgsmål og svar om vores bordskånere med foto

Du vil måske også kunne lide ...

Fotopuder

Personlig Foto-pude

Få mulighed for at kramme dine billeder med en fotopude.

Fra kr229,00

Nøglering

Nøglering med foto

Hav dine særlige øjeblikke tæt på med et sæt nøgleringe med foto.

Sæt med tre kr65,00

Musemåtte

Musemåtte

Pift dit skrivebord op med en musemåtte med personligt strejf.

kr89,00

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1