Få 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

Op til 50% på hele hjemmesiden
 • Afsluttes 3. april kl. 23:59
Julegaver til bedstemor
Julegaver til bedstemor

Julegaver til bedstemor

Mormor, farmor, bedstemor, bedste - uanset hvad du kalder hende, ved vi, at der ikke er noget mere hjertevarmende end at se hendes ansigt lyse op. Køb fra vores store udvalg af personlige fotogaver og find den perfekte julegave til bedstemor i år.

Gaver til din dejlige bedstemor

Julegaver til bedstemor

En fotobog med minder

Vi ved alle, at børnebørnene er de *virkelige* favoritter i bedstemors øjne. Fyld vores prestige fotobog A4 og A3 med billeder af hendes børnebørn gennem årene. Dokumenter vigtige milepæle og øjeblikke for familien, og lad hende genopleve de dyrebare øjeblikke, hver gang hun tager sin fotobog frem.

Vær kreativ nu
Julegaver til bedstemor

Vores fantastiske bager

Der er *intet*, der smager så godt som bedstemors hjemmebagte kager. Citron-, chokolade- eller sandkage - uanset hvad hendes yndlingssmag er, så lad hende bage den i vores stilsikre, personlige fotoforklæde. En af vores yndlingsjulegaveideer til bedstemor er at tilføje et billede af hele familien som et ekstra element af kærlighed.

Vær kreativ nu
Julegaver til bedstemor

Et krus fyldt med kærlighed

Vores personlige fotokrus er den perfekte gave til din bedstemor, hvis hun bare *elsker* sin te og småkager. Gør den personlig med et sjovt gruppebillede med alle børnebørnene, og lad hende nyde dette dyrebare øjeblik, hver gang hun drikker en kop kaffe med en chokoladekiks.

Vær kreativ nu

Julekærlighed

Billede

Personlige fotogaveideer til bedstemor behøver ikke kun at være smukke at se på, de kan også være nyttige. Hvorfor ikke give vores personlige vægkalender i A4 og A3 eller vores dobbeltsidede kalender, så bedstemor kan huske alle de vigtige familiebegivenheder, eller en praktisk fotoæske i tin, hvori hun kan opbevare sit syudstyr.

Billede

Udsmyk hendes hjem med nogle ekstra magiske gaver i denne juletid. Giv vores personlig snekugle med dit yndlingsbillede af dig og bedstemor, så hun kan have den stående på kaminen selv efter julen.

Billede

Uanset om du ønsker at forstørre de vidunderlige øjeblikke, eller om bedstemor bare har brug for en lille hjælpende hånd ud over brillerne, har vi et komplet udvalg af store fotobøger, hvor du kan finde en fantastisk julegave til bedsteforældre, herunder bedstemor.

Ofte stillede spørgsmål om julegaver til bedstemor

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Vær med i vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann
 • Poster XXL

  © Photobox 2022, Den registrerede virksomhedsadresse er Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrig.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1