Få 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

Op til 50% på hele hjemmesiden
 • Afsluttes 3. april kl. 23:59
Julegaver til mor
Julegaver til mor

Julegaver til mor

Der er intet, der siger "Glædelig jul" som en personlig fotogave. Uanset om du er på udkig efter julegaver til mor, din svigermor eller en nybagt mor, har vi noget helt særligt til alle mødre derude.

Magiske øjeblikke med mor

Fotofliser

De pragtfulde børnebørn

Der er intet som en mors kærlighed til sine børn, *bortset fra* hendes kærlighed til hendes børnebørn. Personliggør dine fotofliser med et billede af hvert af børnebørnene, og hjælp mor med at skabe et væggalleri, som kan genopsættes (og ikke kan overses), med de bedste minder med de små.

Vær kreativ nu
Fotopuslespil

Familiesjov

Hvorfor ikke forkæle din mor med en personlig julegave, som hele familien kan nyde godt af i denne juletid? Vores fotopuslespil, der er lavet med dit *alle tiders* yndlings familiebillede, vil helt sikkert bringe legene efter julemiddagen op på et nyt niveau.

Vær kreativ nu
Fotobog med små og store øjeblikke

Til de nye mødre

Hvis en af dine kære har fået en baby i år, kan du give dem noget, der for altid vil minde dem om deres barns første jul. Vores fotobog med små og store øjeblikke er en fantastisk måde at bringe de sødeste billeder af den nyfødte til live på.

Vær kreativ nu

Giv gaver i julens ånd

Vægdekoration

Hvis du leder efter julegaver til i år, behøver du ikke at søge videre end til vores sortiment af vægdekorationer. Vi har noget til alle typer mødre derude. Hvis du kan lide at vise dine særlige øjeblikke frem, kan du vælge vores collageplakater, eller hvis mor kan lide at gøre de store øjeblikke endnu større, kan du vælge en stor størrelse af vores fotoplakater. For mødre, der kan lide noget, der er lidt anderledes, står vores retrobilleder øverst på vores liste over julegaveideer.

Køb fototræblok

Der er intet, som mor vil værdsætte mere end en personlig fotogave til jul. Få denne kærlighedsgave til at skille sig ud med vores fototræblokke. Vores fototræblokke er en unik måde at bringe det smukke billede af jer begge til live på, og de er fritstående, så de kan stå hvor som helst, de passer til alle rumindretninger og kan anvendes uden brug af hammer og søm. Sikke en drøm.

Julekugle

I år kan du gøre det ekstra specielt ved at give mor et sæt snekugler, som hun kan sætte frem igen år efter år. Vælg de bedste billeder af dig og din mor, og lad de fantastiske minder bringe dig i julestemning.

Ofte stillede spørgsmål om julegaver til mor

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Vær med i vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann
 • Poster XXL

  © Photobox 2022, Den registrerede virksomhedsadresse er Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrig.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1