Afslut dine projekter med koden SOMMER og få 50%

 • Gælder til

Vores næste kapitel starter om

Fotofliser
Fotofliser

Gaver til din kvindelige kæreste

De bedste gaveideer til din kvindelige kæreste vil altid være dem, der kommer fra hjertet! Hun er nummer et i din verden og helt unik, så giv hende en gave, der er lige så speciel. Vælg bare dine foretrukne billeder, så tager vi os af resten...

Blå årsbog med 2021 på omslaget

Årbog

Fremhæv fire af dine bedste øjeblikke fra det sidste år med vores omslag med kig.

Fra kr389,00

A4 og A3 kvadratisk lay-flat luksusfotobog

Fotobog Lay Flat A4 & A3

Brug to sider til at fremvise dine panoramabilleder – din bog åbnes fladlagt, så intet forsvinder i midterfolden!

Fra kr499,00

Kvadratiske magneter

Kvadratiske Magneter

Gør dit køleskab til vægdekoration med et sæt med 9 fotomagneter.

Sæt med ni fra kr115,00

Ny størrelse tilgængelig
Puslespil

Puslespil Ravensburger

Læg puslespil med dine bedste billeder med hele familien.

Fra kr219,00

Fotopuder

Personlig Foto-pude

Få mulighed for at kramme dine billeder med en fotopude.

Fra kr229,00

Collage-fotolærred

Fotolærred Collage

Illustrationer, layout, baggrundsfarver... Slip din kreativitet løs med et collage-fotolærred.

Fra kr159,00

Nyt design
Retrobilleder

Retrobilleder

Gå efter 70’er-stilen med disse vintagetryk. Du kan endda tilføje billedtekst! eller skrive på dem med en spritpen.

Fra kr4,80

Photo Tiles

Fotofliser

Ændr og udskift din gallerivæg med disse påklæbelige billeder.

Fra kr139,00

Fotobog hjerte i særlig juleudgave

Fotobog Hjerte

Sig, at du elsker dem med et unikt udskåret vindue.

Fra kr379,00

Hjertekrus

Hjertekrus

Giv dem et krus med kærlighedstema med et hjerteformet håndtag – det udtrykker virkelig dine følelser.

kr135,00

Bordskånere

Bordskånere Med Foto

Se dine bedste minder, når du får en drink – skål!

Sæt med fire kr145,00

Nyt
Magnetiske fotostrimler

Magnetiske Fotostrimler

Giv køleskabet nogle nye venner...

Fra kr89,00

Out Of Stock

Udsolgt

Bliv inspireret

Magneter

Med hovedet i skyerne

Gør hendes bolig til et minimuseum ved hjælp af vores kvadratiske magneter. En af de sødeste gaveideer til en kvindelig kæreste, som hun kan dekorere sine arkivskabe eller sit køleskab med — hvor som helst, hvor der er brug for at blive livet lidt op! Fås i et sæt med ni stykker, der er designet med et foto på hver, gennemse billederne fra din ferie og specielle ture, for at vælge dine favoritter til at printes. Hun vil elske at se på disse solnedgange og smil, der vil minde hende om de specielle øjeblikke, I har haft sammen. Helt ærligt, hvorfor ikke bruge jeres magneter som inspiration til jeres næste udflugtsmål sammen? Der venter mange flere eventyr forude.

Opret nu
Fotobog med små og store øjeblikke

Til den sociale sommerfugl

Fotobogen med små og store øjeblikke er lille, men mægtig — der er en grund til, at det er en bestseller! Den perfekte gave til din kvindelige kæreste, der elsker de sociale medier, fortæl historien om din kærlighed med LMB. Download alle jeres billeder på jeres sociale platform sammen og få dem printet i dette perfekt proportionerede fotoalbum. Det firkantede format betyder, at de ikke beskæres (og du kan uploade dem fra din telefon), men hvis du har større billeder, er der også en fotobog med små og store øjeblikke i landskabsformat. Tilpas omslaget og ryggen med søde billedtekster, og se hendes ansigt lyse op, når hun pakker den ud (og uden tvivl tager et billede!).

Opret nu
Hjertekrus

Til den kaffeafhængige

Hvis din kæreste har brug for en kop mokka som det første om morgenen for at kunne fungere, er der ingen tvivl om, at hun måske er koffeinafhængig. Det er da ikke så slemt, det gør det jo bare meget lettere at lede efter romantiske gaveideer til din kæreste. Vælg vores hjertekrus, designet til at gøre hendes morgener så meget sødere. Når du trykker på "Opret nu" og går til vores kreationsstudie, er der flere temaer, du kan designe med — de fleste har plads til at tilføje en tekst — så lad din fantasi løbe løbsk og tilføj en sød billedtekst. Du vil sandsynligvis gøre alle hendes andre krus misundelige...

Opret nu

Sådan laver man unikke gaver til veninder

Fotobog med cirkeludskæring

Gør det kunstnerisk

Vi ved, at du er på jagt efter den bedste gave til din kvindelige kæreste — derfor er en personlig gave det bedste valg! Hun er en ener, så lav en særlig gave, der matcher hendes excentriske vaner. Vores fotobog med rund vinduesudskæring gør netop dette; vælg mellem 10 seje farver til omslaget, og fyld 26 blanke sider med jeres mest romantiske øjeblikke sammen. Tilpas dit fotoalbum endnu mere med layouts og dekorative baggrunde for at fremhæve dine specielle øjeblikke, fra det første stævnemøde til den første ferie. Hvorfor ikke lade et billede af din seneste milepæl eller strandferie titte gennem den runde vinduesudskæring? Tilføj en billedtekst nedenunder for at antyde, hvad der er indeni...

Fotofliser

Gør det imponerende

Skal vi være helt ærlige, så er ideer til gode gaver til veninderne ikke de nemmeste. Glem alt om brusebadsgel og chokolade — vi går i gang med at kreere takket være vores genopsættelige, umiskendelige fotofliser! En kollektion af premium vægdekorationer, der er designet i forskellige former og størrelser, indrammede og rammeløse (vi ved, du kan lide at have valgmuligheder!), dette er den bedste gave til en kvindelig kæreste, der bor til leje. Hun kan opsætte og udskifte sine vægdekorationer uden at skulle beslutte sig for noget endeligt, og uden stress ved at skulle bruge hammer og søm. Alt hvad der mangler er at beslutte, hvad der skal printes...

Retrobilleder

Lav det stilfuldt

At arbejde hjemmefra er ikke det nemmeste eller mest motiverende i verden. Her er en unik gave til din kæreste; gør hendes arbejdsstation til et sted fuld af inspiration ved hjælp af vores vintage-inspirerede retrobilleder. Lav et udvalg af billeder fra din yndlingsferie, så de kan drømme sig væk under mandagsmøderne, eller som en mere romantisk gaveide til din kvindelige kæreste, fremkald billeder fra jeres første date, jeres første udflugt, jeres første kæledyr sammen... hun vil elske, at du gør dette for hende. Disse nostalgiske billeder vil bringe liv på hendes kontor, lavet med en blank overflade og hvid ryg med billedtekster, der bliver tilføjet i vores kreationsstudie (eller skriv på dem senere med tuschpen)!

Photo Gifts

Fotogaver

Leder du efter flere gaver, du kan glæde dem med? Se vores udvalg af fotogaver.

Hvorfor er personlige gaver til kærester de bedste?

Fotobog med cirkelformet vinduesudskæring

Hvis du er på jagt efter de bedste gaveideer til din kvindelige kæreste, har vi alt, hvad du behøver. Uanset om du har et stort budget at arbejde med, eller du leder efter noget småt, men sødt, er vi her for at hjælpe dig med rigtig god inspiration. En af de bedste gaver til en kæreste kunne være fotobogen med små og store øjeblikke! Den fås også i liggende format og med ekstra sider, hvis du får brug for dem, udfyld dette lille vidunder med alle dine yndlingsbilleder af jer to sammen — der er endda plads til søde billedtekster under hvert billede! Upload direkte fra din telefon og tøm billedsamlingen, vi ved, at du har lagt nogle gode billeder til side.

En anden perfekt gave til din kvindelige kæreste, som vi garanterer, at hun vil elske, er vores fotokrus med farve. Fra kaffe til Cava, gør hendes bæger til noget specielt; når alt kommer til alt er det det, der er indeni, der tæller. Leder du efter en mere unik gave til en kvindelig kæreste? Prøv vores fotobog med rund vinduesudskæring, hvor cool møder det moderne. Vælg mellem 10 stilfulde farver til det superbløde mattræk, eller som en mere romantisk gaveide til din kvindelige kæreste, fotobogen med hjerte i A4 format! Søde gaveideer til kvindelige kærester kan omfatte vores problemfri indrammede billeder, som også er en betænksom gave til din kæreste — hun vil kunne udstille den, så snart hun pakker den ud.

Gode gaveideer til din kæreste finder du lige her, så lad din fantasi løbe vild, når det drejer sig om at imponere din bedre halvdel på hendes fødselsdag/jubilæum/næste milepæl...

Spørgsmål og svar om personlige gaver til kvindelige kærester

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1