Få yderligere 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

🎁 Op til 50% på hele hjemmesiden
 • Rabatten er allerede fratrukket
 • Afsluttes
Magnetiske fotoautomatstrimler
Magnetiske fotoautomatstrimler

Gaver til din mandlige kæreste

Kan du ikke finde de rette ord til at fortælle ham, hvordan du har det? Sig det i stedet med billeder. Vores personlige gaver til mandlige kærester er lavet, for at få din mand til at føle sig speciel på sin fødselsdag, til jul, ved jubilæet eller bare "fordi".

Bliv inspireret

Magnetiske fotoautomatstrimler

Rejsekammerater

Der er aldrig et kedeligt øjeblik, når I er på eventyr sammen, og det kan være svært at vente på den næste tur... Mind ham om de højeste tinder og de skjulte undergrundsbarer, I opdagede, mens I rejste sammen over hele kloden, med nogle magnetiske fotostrimler. Hvis du ønsker at indføje nogle hentydninger til, at det snart er på tide, at I igen begynder at tjekke flyafgange, kan du fra gratis websteder såsom Pixabay downloade nogle billeder af steder, der er på din ønskeliste, for at inspirere ham. Dette kunne være os...

Opret nu
Bordskånere

Stor kærlighed, lille budget

Hvis du virkelig ønsker at forkæle ham, men ikke rigtig har råd til at smide om dig med pengene i denne omgang, kan du vælge en af vores små gaver til mandlige kærester. Skip boogie-barerne, og server ham nogle af dine specielle cocktails omgivet af lidt smart hjemmeindretning. Sammensættes med vores bordskånere med billede som en del af overraskelsen, så han kan nyde sine Martinis og Daiquiris med stil. Vælg et mønster til hans bordskånere, der passer med temaet din "bar" (Hawaiiansk eller Tiki vil være populært), eller bland det sammen med nogle billeder af hans yndlingsdrinks, for at få dem til at passe til lejligheden.

Opret nu
Magneter

Han er magnetisk

...og det samme er vores fotomagneter. Vi synes, at det er et perfekt match. Find hans mest "attraktive" billeder til at placere på et sæt magneter, som han kan dekorere sit sportskabinet med, eller så han kommer ansigt til ansigt med sig selv, når han ved midnat plyndrer køleskabet. Hvis I er i begyndelsen af jeres forhold, er disse virkelig nogle søde gaver til din mandelige kæreste, da de ikke er så store, men kan betyde meget. Det er da lidt af et paradoks, ikke.

Opret nu

Sådan laver man unikke gaver til mandlige kærester

Fototræblok

Vær kreativ

Vores personlige gaver til mandlige kærester er ikke som andre gaver. Hvorfor? Fordi de er designet af dig. Du har en mægtig bunke billeder gemt væk i din billedsamling, og det betyder, at du allerede har alt hvad du behøver for at lave en god gave til ham. Brug billeder af jer to sammen til at lave mere sentimentale gaver til mandlige kærester, eller hvis det ikke er din stil, kan du bruge et billede af hans favoritdestination, -bands eller -kunst. Vi lover dig, at det altid bliver fremkaldelser af høj kvalitet på førsteklasses materialer. Resten er op til dig!

Fotofliser

Vær dig selv

Ingen kender ham bedre end dig. De mest betænksomme gaver til mandlige kærester er dem, der kommer lige fra hjertet med lidt af en personlig flair, som kun han vil kunne genkende. Alle vores unikke gaver til mandlige kærester kan tilpasses med et eller flere billeder, og på nogle kan du endda tilføje tekst med en besked (kæledyrsnavne og jeres særlige vittigheder sammen). Så hvad enten det er til det første jubilæum, fødselsdagsfest eller bare en gave, fordi han fortjener det, lav noget til ham, som han — ligesom dig — aldrig ville skille sig af med.

Magisk fotokrus

Vær spontan

Vi har alt, hvad du behøver, her. Det bedste ved personlige gaver til mandlige kærester er, at de altid er spontane. De kan gætte alt, det de vil, de vil aldrig forvente en gave som denne her (med alle følelserne). Men hvis du virkelig ønsker at gå til ekstremer, kan du være kreativ med et udvalg af vores små gaver til mandlige kærester, for at lave hans egen skattejagt. Ligesom nogle magnetiske fotostrimler med billeder fra jeres første stævnemøde, da I fik disse utrolige... iskaffer? Det kan kun føre dig hen til fotokrusene... bingo! Et mystisk sort krus, som han aldrig har set før (vent til kaffen er hældt i og voila, det er vores magiske fotokrus).

Photo Gifts

Fotogaver

Leder du efter flere gaver, du kan glæde dem med? Se vores udvalg af fotogaver.

Hvorfor er personlige gaver til mandlige kærester de bedste?

Fotolærred

Hvis du leder efter en særlig gave til ham, der viser, at han betyder alting for dig, betyder det ikke nødvendigvis, at du skal tømme bankkontoen. Vores personlige gaver til kærester spænder fra store til små størrelser uden på noget tidspunkt at gå på kompromis med kvaliteten. Gå til yderligheder med en af vores premium vægdekorationer for at sende et budskab, eller forbered mange små gaver, som du kan overraske ham med, såsom vores magiske fotokrus og magnetiske fotostrimler.

Det er helt sikkert, at barbersæt, sokker og tilfældigt merchandise til hans team kan være gode gaver til kærester, men hvorfor holde dig til det gammelkendte, når du kan skabe noget virkelig fantastisk (og romantisk). Der er trods alt ingen anden som ham, så hvorfor give ham en gave, der er lidt triviel? Vis ham, at han er en ud af en million med en af vores unikke gaver til kærester, der er lavet ved hjælp af billeder af dig og ham sammen. Fra de første stævnemøder til store jubilæer, vælg mellem billeder fulde af latter, ferier og øjeblikke brugt til lave sjov, som du kan føje til hans gave. På nogle af vores mere betænksomme gaver til kærester kan du endda tilføje lidt tekst med din egen besked til ham og personliggøre den med hans yndlingsfarver. Han vil helt sikkert aldrig glemme en gave, der er så unik som denne her...

Spørgsmål og svar om personlige gaver til mandlige kærester

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1