Afslut dine projekter med koden SOMMER og få 50%

 • Gælder til

Vores næste kapitel starter om

Mouse Mat
Mouse Mat

Musemåtte

kr89,00

Mouse mat
Mouse mat
Mouse Mat
 • 24,8 x 19 cm
 • Ét billede
 • Glat stofbelagt måtte, så din mus bevæges uden problemer
 • Skridsikker gummibund
 • Passer til enhver mus, fra standard til optisk

Lav en sjov musemåtte til far, så han smiler på kontoret, og arbejder mere effektivt. Godt for alle!

Levering

Leveringslogo

Vi investerer nøje tid og omhu i at printe og fremstille dine personlige produkter, før vi sender dem. Din tilfredshed er vores prioritet.

Få mere at vide om levering ved at klikke her.

Mængderabatter

Skal du bruge store mængder? Se vores mængderabatter.

Se nærmere...

Musemåtte med personligt strejf

Glat belægning.

Derfor elsker vi dem…

Musemåtte med et personligt strejf

Har du et 8.00 til 16.00 job? Start dagen med en personlig musemåtte, der kan holde dig med selskab. Vores musemåtter er klare til at fremvise dit favoritbillede og vil med garanti være et frisk indslag på jobbet eller hjemmekontoret. Lad et foto af familien eller en fantastisk udsigt inspirere dig, lige indtil det er tid til at logge ud og gå hjem. Vi tilbringer allesammen alt for meget tid foran skærmen, men med en musemåtte med billede er du aldrig langt fra dine kære med et billede af dine favoritansigter, der kigger frem under din mus.

Lad os placere dit favoritbillede på en personlig musemåtte, der er designet til at virke for dig gennem de lange arbejdstimer. Vores personlige musemåtter er velegnede til enhver mus (undtagen levende), fra standard til optisk. Din personlige musemåtte har en skridsikker gummibund, således at den ikke glider på dit skrivebord, når du arbejder. Vi trykker dit billede på musemåtten på et silkeagtigt stof der ligger ovenpå en skridsikker gummibund. Dette er for at hjælpe musen med at glide uden problemer på din personlige musemåtte (plus den føles blød at røre ved).

Musemåtte med et personligt strejf

Vi tilbringer normalt mellem 4 og 9 timer ved vores skrivebord hver dag, så vi mener, at dit skrivebord skal være så behageligt som muligt, er du enig i det? Enig. Når du så har investeret i en ergonomisk stol med avanceret rygstøtte, hvad med noget enklere og tage et kig på din mus. Mangler du en personlig musemåtte? Det er på tide at ordne det.

For de fleste af os foregår arbejdslivet indendørs, men det betyder ikke, at du ikke kan tage et stykke af udendørslivet med indenfor. Organiser dit skrivebord med et stænk af det biofile. Vi tænker på grønne planter i massevis, og vælg et beroligende naturfoto til din foto musemåtte, for lidt ekstra. Skab en stressfri zone med et billede fra din yndlingsgåtur, Mount Fuji på en skyfri dag eller endnu bedre et billede med vennerne taget på et fredeligt sted. Idyl.

Fotogaver

Fotogaver

Du er lige ved at finde den personlige fotogave, der passer til dem.

Spørgsmål og svar om personlige musemåtter

Du vil måske også kunne lide ...

Pung til iPad

iPad Taske

Beskyt din dyrebare teknologi med en fotopung med et personligt strejf.

kr205,00

Souveniræske i træ

Souveniræske i træ

En solid æske til dine skatte med dine kære på låget.

kr219,00

Fotopunge

Fototaske

Få styr på tingene med stil med disse fotopunge med et personligt strejf.

Fra kr135,00

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1