Få yderligere 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

🎁 Op til 50% på hele hjemmesiden
 • Rabatten er allerede fratrukket
 • Afsluttes
Nye baby-fotogaver
Nye baby-fotogaver

Nye baby-fotogaver

Hvem vidste, at en, der er så lille, kan være årsag til så stor glæde? Skab søde og livsvarige personlige babygaver for at sige, at du er glad for, at de er her, eller find nye ideer til gaver til mor, og lad hende vide, at hun allerede gør et godt stykke arbejde.

Bliv inspireret

Cushion

Den hyggeligste ledsager du kan få

Trygt puttet når det er tid til en lur eller til at sætte dem op, mens de er små, lav bløde fotopuder til babyer. Tilføj et billede af deres små buttede fodspor i sandet, eller forældrene, der holder dem for første gang, for at lave en virkelig knuselskelige gave.

Skab nu
Canvas

Trykt på lærred

De bedste billeder er ikke altid dem med søde smil, nogle gange er det, da de blev fanget med hånden i kagedåsen... bogstaveligt talt. Vælg dit sjove favoritbillede, du vil placere på et fotolærred, for at få hele familien til at grine. Billedet af det sure ansigt da de første gang smagte citron eller stak deres hænder ned i deres første fødselsdagskage - det er vinderne.

Skab nu
Little Moments Book

Fra stor mave til baby

Denne er til moren og babyen. Hvis du stadig har gemt disse ultralydsskanninger et eller andet sted og et par billeder af mor, da du var sikker på, at hun var klar til at føde, kan du sætte dem sammen med nogle billeder af den nyfødte i en fotobog med små og store øjeblikke. Der er ikke noget bedre hjem for personlige babybilleder, der viser de små milepæle, der med tiden blev til en stor begivenhed.

Skab nu

Hvorfor er personlige gaver til babyer de bedste gaver?

Baby Book

De er betænksomme

Intet gør et større indtryk på nybagte forældre end babyfotogaver. Uanset om det er et frækt, oprigtigt billede, du tog ved dit første møde med den lille eller billeder, du fik tilsendt, da de store øjne åbnedes for første gang, så lad dem vække glæde på en baby-fotogave.

A4 Personalised Photo Book

De er nemme at lave

Ingen stress med at finde gaven i den rigtige størrelse eller farve, med dine babybilleder ved hånden er du klar til at starte. Gennemse vores udvalg for at finde unikke ideer til baby-fotogaver, og vælg derefter din favorit, så du kan begynde at uploade dine billeder. På nogle produkter kan du endda tilføje dit eget personlige budskab til babyen og personliggøre den med forskellige farver og baggrunde.

Print of new born baby

De beholder dem til evig tid

Helt sikkert, du kan give dem en lyserød eller blå ballon, der mister luften efter et par dage... eller du kan lave en baby-fotogave, der holder livet ud. Tøj og legetøj vokser de fra, men en personlig babygave med billeder helt fra begyndelsen, vil de holde fast ved til evig tid (ellers vil forældrene helt sikkert).

Kunsten at finde de rigtige gaver til nye babyer og mødre

Baby print

Det kan være vanskeligt at komme på gaveideer, der er originale og overkommelige, til babyer. Alle disse babyer vokser, smarte krybber og legetøj kan virke temmelig klichéagtige og koster en hel del, men hvad hvis du kunne give noget, som ingen anden har tænkt på, og som ikke koster en bondegård? En fotobog fyldt med billeder af alle deres tidlige ultralydsskanninger, som de sendte til dig, eller et baby-fotolærred med et billede fra deres første dag derhjemme - det er baby-fotogaver, som bare ikke kan sammenlignes med noget andet.

Fra fejring af de første fødselsdage til personlige gaver til nyfødte, få en idé til en babygave, der passer til den lille, du har i tankerne. Forkæl dem med et sæt babybløde fotopuder til babyer, der kan støtte dem til de kan sidde af sig selv, eller prøv med et sæt kvadratiske magneter, der kan sættes på køleskabet og holde deres forældre med selskab gennem alle de sene natteamninger.

Spørgsmål og svar om personlige gaver til babyer

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1