Få yderligere 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

🎁 Op til 50% på hele hjemmesiden
 • Rabatten er allerede fratrukket
 • Afsluttes
Rejsebilleder og gaver
Rejsebilleder og gaver

Rejsebilleder og gaver

Søger du efter den perfekte gave til folk, der rejser? Eller måske har du rejsefeber og vil meget gerne genopleve disse minder med en fotobog? Hold øje med vores personlige rejsegaver, der er skabt til, at få minderne fra dine rejselystne eventyr til at vare, efter jetlagget er forbi.

Hmm, hvad kan jeg gøre med mine rejsebilleder...

Enamel Mug

Smagen af eventyr

Uanset om du ønsker at føje lidt stil til dit porcelæn eller give den perfekte gave til en, der elsker at rejse, er et let, personligt rejsekrus det perfekte supplement til enhver jet-setters skabe. Tilføj op til 3 billeder, hvis du ikke kan beslutte dig for en solopgang...

Køb nu
Retro Photo Prints

Retro redux er ankommet

Giv et stilmæssigt vink til nostalgien med retrobilleder. Nogle smarte ideer til vores tykke billeder i Soho Century-kvalitet inkluderer gør-det-selv fotokalendere, dekorering af en tom væg med souvenirs fra dine eventyr eller som søde gaver til folk, der elsker at rejse.

Køb nu
A4/A3 Personalised Hard Cover Book

Imponerende

Med et hardcover, der kan tilpasses og blanke sider, kan du bringe dine gaver op på næste niveau med en rejsebog, der er værd at huske. Efter vores meget ydmyge mening kan dette live op på ethvert sofabord.

Køb nu

Dyk ned i disse gaver med rejsetema til...

Photo Tiles

Improvisatoren

Dekorer uden at skulle sætte dig fast ved noget. Vores fotofliser blev lavet til at kunne klæbes op og byttes om. Hvis det tager dig en evighed at beslutte dig for, hvor du nu skal hen, kan du lave en rejseønskeliste via klæbepladerne, uden at beskadige dine vægge. Næste stop, Peru. Eller måske, Japan...

Køb nu

Square Fridge Magnets

Bucketlisteren

Skab dit helt eget verdenskort derhjemme, takket være vores kvadratiske fotomagneter. Fremstillet af et let håndterbart fleksibelt materiale, hvorfor ikke udskifte dine yndlingsdestinationer og feriebilleder for at inspirere din næste tur?

Køb nu

Classic Poster Prints

Den spirende fotograf

Fremvis dine favorit rejsebilleder på en fotoplakat. En fantastisk tilføjelse til enhver spirende fotografs indretning, disse plakater i høj kvalitet kan udformes med 5 forskellige retninger - valget er dit.

Køb nu

Laerred

Uanset om du er en frygtløs opdagelsesrejsende eller leder efter gaver til folk, der rejser, så lad vores gaver med rejsetemaer og dekorationsinspiration gøre det hårde arbejde for dig. Med personalisering af høj kvalitet og en førsteklasses finish kan du vælge dine unikke rejsegaver til dig selv eller til andre.

Kreer et rejsefotoalbum fyldt med dine eventyr med vores A4/A3 personlige fotobog med hardcover, fotobog retro eller fotobog cirkel, for at nævne en række forskellige stilarter, der kunne passe til din personlighed.


Leder du efter gaver til par, der rejser? Tjek vores retrobilleder og gør deres specielle øjeblikke til noget, der er værd at bevare, i stedet for at blive endnu en tilføjelse til skyen. Nostalgien gør et stærkt comeback, så hvorfor ikke springe med på vognen?

Rejsegaver til hende inkluderer det personlige strandhåndklæde, for at give noget, der er lidt anderledes. De er lavet til alle, der kan lide at vise sig frem ved poolen. Har du brug for nogle rejsegaver til ham? Prøv vores emaljefotokrus til hans hverdagsdrikke.

Sjove rejsegaver behøver ikke at være svære at finde. Photobox har alt, hvad du har brug for.

Ofte stillede spørgsmål om rejsebilleder og gaver

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1