Afslut dine projekter med koden SOMMER og få 50%

 • Gælder til

Vores næste kapitel starter om

Landscape Easel Calendar
Landscape Easel Calendar

Staffeli Bordkalender - Landskab

Start måned
Start år

kr254,19

AntalPris pr. fotokalender
1+

299,00 kr.

2+

284,09 kr.

4+

269,09 kr.

8+

254,19 kr.

Landscape Easel Calendar
Landscape Easel Calendar
Landscape Easel Calendar
 • En let og stabil base i mørkt bøgetræ, FSC- og ovntørringscertificeret
 • Tykke kort i høj kvalitet med mat struktur, der forbliver stående lang tid fremover
 • Skrivebordsvenlig størrelse, så den ikke tager for meget plads (120 mm x 170 mm)
 • Fås i to forskellige formater: portræt og landskab
 • Leveres i en premium gaveæske
 • Over 40 farverige baggrunde, brugerdefinerede gitre og layout
 • Vælg din startmåned, og tilpas overskriftsskrifttypen

Sæt liv i dit arbejdsområde med vores moderne flotte staffeli bordkalender!

Levering

Leveringslogo

Vi investerer nøje tid og omhu i at printe og fremstille dine personlige produkter, før vi sender dem. Din tilfredshed er vores prioritet.

Få mere at vide om levering ved at klikke her.

Mængderabatter

Skal du bruge store mængder? Se vores mængderabatter.

Se nærmere...

Landscape calendar

Enkeltsidet Landskab.

Derfor elsker vi dem…

Staffeli bordkalender - Portræt

Glem alt om de kedelige kalendere med dagvisning, som du kan købe i løbet af året, og som du ender med at ignorere! Denne stilfulde planlægningskalender er beregnet til at modernisere dit skrivebord fra det øjeblik, du tager den ud af den smukke gaveæske. Holderen er fremstillet af let men stærkt mørkt bøgetræ, der er FSC & Kiln Dried certificeret. En certificering fra Forest Stewardship Council betragtes som den højeste standard for træ, der er hugget i skove, som bliver administreret på en ansvarlig, miljøvenlig og økonomisk praktisk måde, så din bordkalender af træ ikke bare ser godt ud men også er god over for Moder Jord.

Kan du huske de gamle vægkalendere i skolen, der blev slidte i løbet af en uge? Eller bordkalendere, der endte med at falde ned fra skrivebordet, hvis der var den mindste lille brise? Staffeli bordkalenderen vil redde din dag (og dine stævnemøder). Det overdådigt strukturerede stuk-kort i høj kvalitet uden bøjninger eller hældning. Din staffelikalender er kommet for at blive. Den kompakte størrelse vil ikke optage for meget af din plads, men giver stadigvæk et stilfuldt indtryk med 120 mm x 170 mm, og uanset hvilket format du vælger (portræt eller landskab), så vil dine billeder være i centrum hver måned. Med over 40 farverige baggrunde (fra graduering til grafik), to personlige gitre, flere layouts og muligheden for at tilpasse skrifttypen til din overskrift, kan du også vælge din startmåned. Dit år ser lovende ud...

Staffeli bordkalender - Portræt

Kender du nogen, der a) planlægger sit liv mindst en måned i forvejen, b) altid har en tidsplan, når i skal på gruppeferie sammen eller c) altid er på forkant med sine daglige opgaver, begivenheder, møder, aftaler, fødselsdage og bryllupsdage? Måske kan du se dem for dig lige nu. Eller måske det stik modsatte, og du kender nogen, som kunne bruge lidt hjælp til at organisere tingene Hvorfor ikke planlægge at give dem en smart staffeli bordkalender som en fantastisk fødselsdagsgave? Det er gaven, som bliver ved med at give noget hele året rundt. Fra det øjeblik de pakker den ud, begynder tingene allerede at falde på plads. Især fordi det er en bordkalender af træ, som både er et stykke dekoration og en kalender.

Du behøver ikke engang at kende modtager af din gave særlig godt (pakkeleg, kollega, etc.) Hent blot nogle billeder fra en royaltyfri hjemmeside såsom Pixabay eller Unsplash, og gå direkte til vores kreationsstudie for at sammensætte en utrolig staffeli bordkalender. Det er ikke spor svært og modtageren vil blive meget imponeret. Så næste gang du har svært ved at finde den perfekte gave, husk på at bordkalenderen af træ er en oplagt mulighed!

Fotokalendere og dagbøger

Fotokalendere og dagbøger

Er du glemsom? Sørg for, at du aldrig går glip af noget med vores udvalg af personlige fotokalendere og dagbøger!

Spørgsmål og svar om vores staffeli bordkalender

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1