Afslut dine projekter med koden SOMMER og få 50%

 • Gælder til

Vores næste kapitel starter om

Enamel mug
Enamel mug

Fotokrus i Emalje

kr149,00

Enamel mug
Enamel mug
Enamel mug
 • Flere temaer at vælge imellem, de fleste med plads til tekst
 • Op til 3 billeder
 • 8,6 x 8,1 cm metalkrus uden nikkel
 • Må kun vaskes i hånden. Skal tørres efter vask. Tåler ikke mikrobølgeovn eller opvaskemaskine
 • Leveres i en stofpose

Dette emaljekrus er ikke bare godt til en kop the, det er også ideelt som dekoration i din bolig! Plant en sukkulent i det for et naturligt strejf, eller læget fyrfadslys i om aftenen.

Levering

Leveringslogo

Vi investerer nøje tid og omhu i at printe og fremstille dine personlige produkter, før vi sender dem. Din tilfredshed er vores prioritet.

Få mere at vide om levering ved at klikke her.

Mængderabatter

Skal du bruge store mængder? Se vores mængderabatter.

Se nærmere...

Emaljekrus med et billede af en lille dreng

Sæt dit bedste foto på dit emaljekrus.

Derfor elsker vi dem…

Fotokrus i emalje

Kan du huske den rigtigt gode engelsklærer, du havde i skolen? Vores tinkrus tager dig med på en rejse tilbage gennem tiden. Læreren ville uden tvivl have haft et af disse krus på sit skrivebord, fyldt med blyanter og nipsgenstande! Hvis du godt kan lide dine LP'er, film i sort og hvid eller generelt betragter din stil som inspireret af retro, så er fotokrus i emalje sagen for dig.

Vores lette personlige fotokrus i emalje bliver leveret i en pose med løbesnor. Det er en oplagt gave til de venner, som er lidt mere klodsede end gennemsnittet. Disse fotokrus i emalje er cool, kompakte og fremstillet af nikkelfri materialer. Metalkrus er sikrere end porcelæn, hvilket dine venner vil sætte pris på, at du minder dem om! Personliggør dit fotokrus i emalje med flere temaer, indbefattet sort, grønt, pink, gråt, gult eller endog flerfarvet! De fleste af vores design har plads til, at du kan tilføje tekst og vælge op til 3 billeder. Så du kan virkeligt lave noget helt unikt til din gavemodtager (eller dig selv).

Fotokrus i emalje

Disse metalkrus har et meget velkendt men samtidigt dekorativt udseende. Har du grønne fingre? Eller har du en ven som lige er begyndt at dyrke grøntsager på altanen? Se vores personlige fotokrus i emalje. De er velegnede som potte til en plante, urter eller som krus til dine tomatplanter. Husk at vælge det grønne farvetema i vores kreationsstudie til det endelige resultat på dine personlige fotokrus i emalje.

Hi-de-hi campister, her er vores bedste tip til de af os, der elsker udendørsaktiviteter — tinkrus er den perfekte tilføjelse til dit overlevelsesudstyr. De er ikke alene ideelle til rygsækken, men de må kun vaskes i hånden og tørrer omgående, hvilket er en fordel når du er på farten. Så for at opsummere det, er de lette og stødsikre, til når du er ude i terrænet, kompakte og cool. Afkryds alle felter...

Personlige fotokrus

Personlige fotokrus

Har du flere billeder at tilføje? Ønsker du en indvendig farve? Leder du efter en potte til din plante eller et sted til at opbevare din makeup?

Spørgsmål og svar om vores fotokrus i emalje

Du vil måske også kunne lide ...

Nyt design
Retrobilleder

Retrobilleder

Gå efter 70’er-stilen med disse vintagetryk. Du kan endda tilføje billedtekst! eller skrive på dem med en spritpen.

Fra kr4,80

Fotodagbog

Fotobog Retro

Lav den perfekte rejsebog med dette fotoalbum i scrapbog-stil.

Fra kr129,00

Pung til iPad

iPad Taske

Beskyt din dyrebare teknologi med en fotopung med et personligt strejf.

kr205,00

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1