Få 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

50% på alle produkter | HEJSOMMER 😎
 • Afsluttes mandag 5. juni 2023
Colour bright mug
Colour bright mug

Fotokrus med farve

Fra kr135,00

50% med rabatkoden HEJSOMMER

Personalised mugs with family photos and coloured insides
Personalised mugs with family photos and coloured insides
Colour bright mug
 • Flere temaer at vælge imellem, de fleste med plads til tekst
 • Op til 18 billeder per krus.
 • 9,5 x 8,2 cm hvidt keramik
 • Alle, bortset fra metal, tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn

På ydersiden: Et billede af jer to på stranden. På indersiden: En hav-inspireret blå tone. Med et farvet fotokrus kan du genopleve din bryllupsrejse, hver gang du drikker en kop the.

Om levering

Leveringslogo

Vi bruger til på at printe, fremstille og pakke dine ting omhyggeligt ind, før de leveres.

Her er vores leveringspriser.

Mængderabatter

Skal du bruge store mængder? Se vores mængderabatter.

Se nærmere...

Fem krus med forskellige farver indvendigt

Vælg mellem 4 farver (rød, grøn, pink, blå) eller metallic sølv.

Derfor elsker vi dem…

Fotokrus med farve

Det personlige Fotokrus med farve er blevet lavet til at stimulere din kreativitet. Det er ikke bare et spørgsmål om at vælge et godt billede eller et cool tema til baggrunden; du får også muligheden for at bruge dine designevner til at vælge en farve, der gør, at kruset skiller sig ud fra de andre. Det er trods alt det indre, der tæller.

Der er rød, grøn, blå og pink, og hvis du føler, du er til glitter, kan du også vælge en metallisk sølvfarve. Med flere temaer (og plads til at tilføje en tekst) kan du gøre dit fotokrus med farve mere personligt med en sød besked og op til 18 billeder, du kan designe med. Hvorfor ikke matche din farve med temaet fra din gave... rød til Valentinsdag (sammen med en matchende fotobog hjerte!). Kan du huske den fantastiske staycation ved havet sidste sommer? Du kan f.eks. vælge farven blå til den indvendige side af kruset som en smuk baggrund, der matcher minderne.

Fotokrus med farve

Det eneste, der hører med til dit fotokrus med farve, er naturligvis en varm (eller kold) drik. Kaffe eller vin, det er helt op til dig. Men hvorfor ikke tænke frit, når det gælder dit personlige tekrus? Der er mere end en måde at bruge farverige krus på i dit køkken. Lav dem til dekorative kunstværker!

Lav dit personlige fotokrus med farve til en holder til blyanter, makeup, malerpensler eller det, som du nu har lyst til at fylde det med. Det er den perfekte gave til en særlig person i dit liv, som elsker farverige gaver. Men hvordan laver man et fotokrus med farve? Klik på 'Opret nu', så går du direkte til kreationsstudiet. Her begynder du med at vælge farven til dit personlige tekrus, og derefter vælger du dine billeder, tema og layout.

Personlige fotokrus

Personlige fotokrus

Har du flere billeder at tilføje? Ønsker du en indvendig farve? Leder du efter en potte til din plante eller et sted til at opbevare din makeup?

Spørgsmål og svar om vores fotokrus med farve

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Vær med i vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann
 • Poster XXL

  © Photobox 2022, Den registrerede virksomhedsadresse er Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrig.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1