Få 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

50% på alle produkter | HEJSOMMER 😎
 • Afsluttes mandag 5. juni 2023
Love mug
Love mug

Hjertekrus

kr135,00

50% med rabatkoden HEJSOMMER

Love mug
Love mug
Love mug
 • Flere temaer at vælge imellem, de fleste med plads til tekst
 • Op til 18 billeder
 • 9,5 x 8,2 cm hvidt keramikkrus
 • Hjerteformet håndtag
 • Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine

Disse kærlighedskrus er perfekte til at huske din partner på din kærlighed. Eller som takkegaver alle dine bryllupsgæster (så viser du virkelig, at der er kærlighed nok til alle)

Om levering

Leveringslogo

Vi bruger til på at printe, fremstille og pakke dine ting omhyggeligt ind, før de leveres.

Her er vores leveringspriser.

Mængderabatter

Skal du bruge store mængder? Se vores mængderabatter.

Se nærmere...

Hjertekrus med et billede af et par

Vælg blandt flere temaer.

Derfor elsker vi dem…

Kærlighedskrus med hjertehåndtag

Når du først har set dit hjertekrus, kan du ikke fjerne blikket. Derudover, bliver det en del af dig selv, fordi alle andre vil altid vide, hvem det tilhører! Fra det søde hjerteformede håndtag til de utallige måder, hvorpå du kan personliggøre designet af hjertekruset, det er ikke kun til Valentinsdag, for et hjerteformet krus er perfekt hele året. Gør hans eller hendes unik med den dato I mødtes første gang, evt. med kælenavn, hvor I mødtes og et billede for at fuldende det. Det er næsten ligesom et kærestebrev i det 21. århundrede, bare bedre...

Du kan dekorere dit hjertekrus, som du har lyst til med vores kreationsstudie Vi giver dig mulighed for at bruge geometriske mønstre, søde billedtekster og valget af op til 18 billeder (det betyder, at du ikke behøver at vælge mellem dine favoritrejsebilleder, runde fødselsdage eller andre minder, tag dem allesammen med!).

Kærlighedskrus med hjertehåndtag

Det bedste ved almindelige hverdagsting er, at du nemt kan forvandle dem til noget sjovt, noget du ikke ville have forventet! Vores kærlighedskrus med hjertehåndtag er ingen undtagelse. Hvis du ikke er en ørn til det med søde fødselsdagshilsner eller billeder på Instagram, der viser din kærlighed, så garanterer vi dig, at din partner vil blive overrasket over denne romantiske ide. I stedet for at vække ham eller hende med en kop kaffe om morgenen, så find en opskrift på en 'fødselsdagskage i krus', fyld det personlige hjertekrus, kom et lys på toppen på kagen, og giv den sammen med cupcakes og blomster. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det, så kan du designe en hjerte fotobog der passer til.

Med dette romantiske tema, kan vores hjertekrus også fyldes med slik, lys og mange andre småting, som du selv finder på. Men hvordan laver man et hjertekrus? Klik på 'Opret nu', så går du direkte til kreationsstudiet. Her begynder du med at vælge et farvetema, layout og mønstre til dit personlige hjertekrus. Så let er det — pas på, at de andre krus ikke bliver jaloux...

Personlige fotokrus

Personlige fotokrus

Har du flere billeder at tilføje? Ønsker du en indvendig farve? Leder du efter en potte til din plante eller et sted til at opbevare din makeup?

Spørgsmål og svar om vores hjertekrus

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Vær med i vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann
 • Poster XXL

  © Photobox 2022, Den registrerede virksomhedsadresse er Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrig.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1