Få 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

50% på alle produkter | HEJSOMMER 😎
 • Afsluttes mandag 5. juni 2023
Fotokort med et personligt strejf
Fotokort med et personligt strejf

Fotokort med et personligt strejf

Bryllupper, fødselsdage, nye babyer – vores eksklusive udvalg af temakort til enhver lejlighed. De er også 100 % genanvendelige, plastfri og dine design printes på FSC-certificeret papir.

Vælg en populær anledning (eller start helt fra bunden)

Filtrér
1 - 12 ud af 282

Fotokort lavet specielt til dig

Temafotokort

Hvad er anledningen?

Måske er du kommet hjem fra din bryllupsrejse og har en lang liste af takkebreve, som du skal sende. Eller din 30-års fødselsdag nærmer sig, og du har brug for invitationer. Uanset, hvad anledningen er – bryllupsfotokort, fødselsmeddelelseskort, julefotokort (det er godt at være forberedt) – har vi et kortdesign til dig.

Temafotokort

Gør det til noget personligt

Vi synes, at vores temafotokort er de bedste, der findes. Hvorfor? Fordi de er næsten færdiggjorte. Du skal blot tilføje dit billede og din besked.

Hvis du vil have et mere personligt design, kan du tilføje nogle ekstra ting i vores kreationsstudie. Når du har uploadet et billede (eller mange af dem), kan du vælge en baggrund, tilføje nogle illustrationer og skrive din besked. Fra dig til dem.

Photobox-hack: upload dine billeder til et Photobox-fotoalbum, før du skaber dem i editoren. Det sparer tid, når du opbygger dit design.

Temafotokort

Vi leverer kvalitet

Med forskellige designs og fotolayouts at vælge imellem kan du regne med, at vi leverer den sædvanlige Photobox-kvalitet.

Vi trykker vores kort på 350 g/m² papir med en blank overflade (fordi dine særlige lejligheder fortjener de bedste materialer). Og da vi altid stræber efter at gøre det, der er bedst for vores planet, er vores kort 100 % genanvendelige, plastfri og dine design printes på FSC-certificeret papir.

Spørgsmål og svar om personlige fotokort

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Vær med i vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann
 • Poster XXL

  © Photobox 2022, Den registrerede virksomhedsadresse er Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrig.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1