Få 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

50% på alle produkter | HEJSOMMER 😎
 • Afsluttes mandag 5. juni 2023

Konfirmationskort

Uanset om det er en konfirmation eller nonfirmation, bliver det ofte en helt unik dag fyldt med en masse dejlige minder. Indbydelser findes overalt i butikkerne, men spørgsmålet er, om de er personlige nok til en så betydningsfuld dag som denne? Hos Photobox kan I lave personlige invitationer - både med mange billeder, eller mere minimalistisk. Valget er dit. Når fejringen er ovre, kan I sende et ekstra tak med matchende takkekort. Husk, det betyder ofte mere, når man siger det med et kort.

Filtrér
1 - 1 ud af 1

Vær kreativ med personlige konfirmationskort

Kommunionskort

Deres særlige øjeblik

Ens konfirmation er ofte et meget vigtig og specielt øjeblik i en persons liv, så det er et absolut must at fejre den rigtigt. Forberedelserne til en konfirmation er vigtige, så vi foreslår, at alt bliver ordnet hurtigt, men effektivt. Vores invitationer til konfirmationen vil stå øverst på din to-do-liste, men er helt sikkert den sjoveste opgave - med design og kreation af dine invitationer lige ved hånden. Vores invitationer har diskrete, men muntre design og farvesammensætninger, som er perfekte til denne begivenhed.

Kommunionskort

Begynd at personliggøre kortet

Din rejse frem mod at skabe personlige konfirmationskort begynder her. Vælg først dit yndlings design. Vi har en række forskellige stilarter at vælge imellem. Du kan bevare designene, som de er, eller ændre dem i vores program - tilføje eller skifte illustrationer, øge skriftstørrelsen, mulighederne er uendelig. Hvis du ønsker, at invitationerne skal passe til dit farvetema, har vi det, du behøver; vores invitationer til konfirmation kan tilpasses helt efter dine ønsker. Hvis du ikke er til invitationer, hvorfor så ikke vælge takkekort til konfirmation i stedet? Send dem til dine kære, der deltog i festen, med et strejf af personlig tilpasning.

Kommunionskort

Vi fokuserer på kvalitet

Uanset hvilket design du vælger til dine konfirmationskort, leveres de alle på tykke, førsteklasses kort med matchende kuverter. Vælg mellem firkantede, flade eller foldede kort eller rektangulære, foldede kort. Alle vores invitationer er trykt på FSC®-certificeret papir, hvilket betyder, at de også er 100 % genanvendelige.

Ofte stillede spørgsmål om konfirmationskort

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Vær med i vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann
 • Poster XXL

  © Photobox 2022, Den registrerede virksomhedsadresse er Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrig.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1