Afslut dine projekter med koden SOMMER og få 50%

 • Gælder til

Vores næste kapitel starter om

Framed canvas prints
Framed canvas prints

Indrammet Fotolærred

Format
Størrelse (cm)

kr309,00

Framed canvases on a shelf
Framed canvases on a shelf
Framed canvas prints
 • 16 størrelser – fra 20 x 20 cm til 75 x 100 cm for fotolærredet alene (med rammen skal der tilføjes 2,5 cm på hver side).
 • Nye størrelser: 20 x 20, 50 x 50, 60 x 60, 80 x 80, 60 x 80, 30 x 90, 60 x 90 og 75 x 100 cm
 • Kvadratisk, rektangulært eller panorama, retning: Portræt eller landskab
 • Få dit billede tilpasset helt ud til kanten af fotolærredet eller lad der være kanter
 • Tre rammefarver: Sort, brun eller hvid
 • Polyesterlærred på en ramme i træ fra bæredygtigt skovbrug
 • Leveres med et gratis ophængningssæt
 • Sørg for, at der er plads nok rundt om dit billede, da 5 mm går tabt i trykningen.

Kreative idéer til familiebilleder til dit indrammede fotolærred: Brug maling til et sæt farvestrålende håndtryk eller et billede af jeres fodaftryk sammen i sandet. Det bedste ved det hele? Ingen skal sætte håret først!

Levering

Leveringslogo

Vi investerer nøje tid og omhu i at printe og fremstille dine personlige produkter, før vi sender dem. Din tilfredshed er vores prioritet.

Få mere at vide om levering ved at klikke her.

Mængderabatter

Skal du bruge store mængder? Se vores mængderabatter.

Se nærmere...

Nærbillede af et indrammet fotolærred

Fototryk i høj kvalitet.

Derfor elsker vi dem

Indrammede fotolærreder

Vores indrammede fotolærreder er lige præcis det, dine tomme vægge mangler! Det er den ideelle dekoration for dem, der elsker fokus på detaljer, med så mange valgmuligheder, når det gælder størrelser, retninger, rammefarver m.m. Vælg imellem mange forskellige former fra kvadratisk (perfekt til Instagram snapshots), rektangulære (familieportrætter, vi ser dig) og panoramisk (solnedgange), alle i enten portræt eller landskab. Du har også mulighed for at vælge rammer der passer til din indretning i hjemmet. Er du til minimalistisk hvidt, klassisk sort eller vintage-inspireret brun?

Hvis du ønsker at redde planeten en dag ad gangen, så har vi gode nyheder om vores indrammede fotolærreder. Polyesterlærredet er monteret på en miljøvenlig træramme, som vil give dig sindsro, da den ikke alene ser godt ud, men den er også god for miljøet. Er du ikke særlig praktisk? Læg vaterpasset væk og frygt ikke, her er dit gratis ophængningssæt! Her er endnu et tip, som vi gerne vil tilbyde dig, når du er klar til at kreere dit indrammede fotolærred. Sørg for, at der er plads nok rundt om dit billede, 5 mm går tabt i trykningen. Kom i gang med at designe

Indrammede fotolærreder

Laver du jævnligt playlister for din familie og dine venner? Kan du forestille dig at tilbringe en lørdag morgen i en musikforretning med en kop kaffe i hånden? Har du en hel væg fyldt med dine favorit koncertbilletter? Hvis du har svaret ja til et eller flere af disse spørgsmål... så synes vi, at du bør overveje at forvandle din kærlighed til musikken til et indrammet fotolærred!

Ja det er rigtigt! Du kan forvandle dine tomme vægge til Rock'n'Roll Hall of Fame med indrammede fotolærreder. Du skal blot tage dine favorit CD'er, koncertbilletter og LP covers, tage billeder, uploade dem til dit kreationsstudie, og se dem blive forvandlet til et cool indrammet fotolærred. Bland og match din gallerivæg med indrammede fotolærreder med forskellige former og størrelser, for at skabe en rigtig off-beat atmosfære i dit hjem. Det er ikke alene den perfekte baggrund for dine videokonferencer, men næste gang du har vennerne på besøg, vil de være ved at dø af nysgerrighed, efter at finde ud af, hvordan du gjorde. Kom så — fortsæt til rytmen af din egen (dekorative) tromme...

Vægdekoration

Vægdekoration

Vælg dit billede, og lad os konvertere det til en vægdekoration - se resten af vores kollektion af vægdekorationer.

Spørgsmål og svar om vores indrammede fotolærreder

Du vil måske også kunne lide ...

Fotobog med små og store øjeblikke

Fotobog Med Små og Store Øjeblikke

Fortæl din historie med denne lille fotobog med op till 25, 37 eller 49 sider.

kr159,00

Fotoblok

Fototræblok

Vis dine bedste billeder på en fritstående fotoblok.

Fra kr119,00

Fotoblok i akryl

Fotoblok Plexiglas

Få et moderne strejf i din boligindretning med en fotoblok i akryl.

Fra kr259,00

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1