Luk
I min kurv
varer
Tøm min kurv

Se min kurv

Gaver til hende

Leder du efter en gaveidé til en kvinde? Du behøver ikke at lede længere! Du er kommet til det rette sted. Med vores personlige gaveudvalg til dine billeder, kan du give en helt unik gave som viser din kærlighed.

Find en gaveidé til hende, og gør den personlig med et billede

Personlig pude med eget foto

Fotopude: Giv hende en blød gave

Giv et personligt touch til indretningen med en pude med billede på. En rigtig god gaveidé som alle vil sætte pris på. Kender du til dekorationen i personens hjem? Så gå i gang med at lave en pude der passer ind. Er du bange for at lave noget der ikke passer? Hvis du vælger sort og hvid passer altid overalt.

Det er nemt - overfør dine billeder fra din computer, din mobil eller din tablet. Sæt billedet på en pude. Vælg en baggrundsfarve. Tilføj en personlig tekst eller illustration… og så er din gave færdig. Den er helt unik. Ligesom hende.

Frakr175,00Se mere
Calendars alt

Personlig kalender: Hjælp hende med at holde styr på året

Til din mor. Til din datter. Til en speciel veninde. Hjælp hende med aldrig at glemme de vigtige datoer med en fotokalender. Med valgmuligheden ‘Photodays’ kan du gøre de vigtige datoer personlige: et bryllup, en barnedåb, en fødselsdag, en ferie…

Ønsker du at give gaven i april? I oktober? Intet problem! Vores kalendere starter ikke kun i januar. Du kan vælge den startdato du ønsker. Inden du begynder at overføre dine billeder, kan du starte med at vælge størrelsen på din fotokalender. Der er en til enhver smag!

Frakr79,00Se mere
Personligt porcelænskrus

Temakrus i porcelæn: En fin gave!

Lav den perfekte fotogave. Med hendes favoritminder. Med hendes favoritfarver. Hendes bedste venner. Eller dig selv? Alt til at give et fin krus i porcelæn. Klar? Det tager kun få minutter!

Vælg dit billede fra din mobil. Din computer. Din tablet. Og lav derefter et personligt krus. Og vælg et af vores mange temaer. Du kan også skrive en personlig besked. Et flot krus til den daglige kop kaffe. Dag efter dag.

Frakr149,00Se mere
Indlæsning

Indlæsning i gang

Vent venligst.Indlæsning i gang...
Indlæsning...

Snart tilgængelig

En e-mail om ændring af adgangskode er sendt til din e-mailadresse

Nulstil min adgangskode