Få yderligere 10% rabat på din næste ordre samt eksklusive rabatter, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Tilmeld dig her

🎁 Op til 50% på hele hjemmesiden
 • Rabatten er allerede fratrukket
 • Afsluttes
Personlige dåbsgaver
Personlige dåbsgaver

Personlige dåbsgaver

Deres særlige dag nærmer sig, og det er tid til at begynde at tænke på ideer til dåbsgaver, der vil fejre den lille. Med billeder af venner, familie og babyen kan du kreere en unik personlig dåbsgave for at markere dagen for dem for al fremtid.

Bliv inspireret

A4 Personalised Photo Book

Den forsinkede bog

Hvis du ikke helt formåede at finde gaven i tide, men formåede at tage nogle gode billeder på dagen, så er du halvvejs i mål! Send en prestige fotobog A4 fuld af dine snapshots taget af venner og familie, for at fejrer den store dag med en forundret baby i centrum.

Skab nu
Standard prints

Forældreprojektet

Er du på indkøb til en kreativ familie? Sammensæt et sæt digitale fotofremkaldelser, der spænder over hele din fotografiske historie med vintage-billeder af dine forældre. Sammensat med en smuk bog med blanke sider, er dette en scrapbog, som forældre kan lave til babyen og tilføje billeder, som tiden går.

Skab nu
Square Magnets

Langdistance kærlighed

Send lykønskninger over store afstande med et sæt fotomagneter til køleskabet. Tag et billede af dig selv med en besked til dine forældre og babyen om at have det sjovt, sammen med nogle flotte billeder fra sidst I var sammen - og håber vi snart ses igen.

Skab nu

Sådan laver du de bedste personlige dåbsgaver

Photo Block

Vælg dine billeder

Du er inviteret til deres dåbsdag - det må betyde, at du er noget særligt. Og det må også betyde, at du har masser af billeder af den lille, venner og familie, så du kan lave en yndig personlig dåbsgave. Find dine favoritter til at starte med - hvad med den fra den dag, hvor du første gang så babyen eller det billede, som forældrene sendte dig af den nyfødte?

Magnets

Vælg din gave

Hvis du har billederne, har vi helt sikkert gaven. Gennemse vores udvalg af personlige dåbsgaver, for at finde det rigtige format til dine billeder og familie! Snarere en sentimental flok? Skab et specielt fotoalbum som dåbsgave, fyldt med billeder af nære venner og familie med billedtekster, for at gøre det endnu mere personligt. Noget lidt mere afslappet? Prøv med nogle magneter med et par billeder af forældrene med babyen, meget enkelt.

Poster

Personliggør og præsenter

Når du har fundet den rigtige gave, er tiden inde til at være kreativ og tilføje dit eget personlige præg. På nogle personlige dåbsgaver kan du flytte dine billeder rundt, indtil det ser ud, som du vil have det. På andre kan du sætte dit præg med en billedtekst eller en besked til babyen, som de kan læse med stor glæde, når de bliver ældre. På selve dagen, kan du gøre dig klar til at forbløffe og glæde, når du præsenterer din gave - det er gaver, som ingen forventer!

Vælg den rigtige personlige dåbsgave

Christening gifts

Barnedåb er dagen hvor familie og venner er samlet for at fejre, men det kan nogle gange være svært at komme på en gave, der slår den rigtige tone an. Plus, de bedste gaver er dem, der holder længere end mens babyen stadig er lille, såsom et dåbsarmbånd eller legetøj. Det er her, personlige dåbsgaver kommer ind på førstepladsen. Disse gaver er personlige, betænksomme og helt unikke, noget som ingen andre har, og de vil aldrig modtage en lignende gave igen.

Der er en personlig dåbsgave til alle fra alle andre. Leder du efter dåbsgaver til tvillinger eller personlige dåbsgaver fra gudforældre? Intet problem. Bland og match tingene fra vores udvalg og skræddersy hver enkelt gave til hver baby ved hjælp af forskellige baggrunde, farver, layouts og billedtekster. De er der, så du kan personliggøre og pusle med tingene så meget du ønsker, indtil du har lavet den perfekte dåbsgave, som vil gå over i historien.

Når du vælger den gave, du ønsker at personliggøre, skal du overveje, hvilken slags familie din gave er til. Er de mere sentimentale og traditionelle eller mere finurlige og usædvanlige? Hvis du er på udkig efter en mere traditionel gave med et personligt præg, så er dåbsfotoalbum den bedste måde at fejre babyens rejse frem til i dag. Hvis du kun har få billeder (det er trods alt stadig en baby), Så prøv personlige fotorammer til dåbsbilleder og placer dit symbolbillede i rampelyset. For at lave en mere usædvanlig gave, vil vi anbefale et fotopuslespil, der kan underholde dem med et billede af dem selv!

Spørgsmål og svar om personlige dåbsgaver

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1