A4 Personalised Photo BookStandard printsSquare MagnetsPhoto BlockMagnetsPosterChristening gifts

Personlige dåbsgaver

Deres særlige dag nærmer sig, og det er tid til at begynde at tænke på ideer til dåbsgaver, der vil fejre den lille. Med billeder af venner, familie og babyen kan du kreere en unik personlig dåbsgave for at markere dagen for dem for al fremtid.

Start nu

Bliv inspireret

Den forsinkede bog

Hvis du ikke helt formåede at finde gaven i tide, men formåede at tage nogle gode billeder på dagen, så er du halvvejs i mål! Send en prestige fotobog A4 fuld af dine snapshots taget af venner og familie, for at fejrer den store dag med en forundret baby i centrum. Skab nu.

Forældreprojektet

Er du på indkøb til en kreativ familie? Sammensæt et sæt digitale fotofremkaldelser, der spænder over hele din fotografiske historie med vintage-billeder af dine forældre. Sammensat med en smuk bog med blanke sider, er dette en scrapbog, som forældre kan lave til babyen og tilføje billeder, som tiden går. Skab nu.

Langdistance kærlighed

Send lykønskninger over store afstande med et sæt fotomagneter til køleskabet. Tag et billede af dig selv med en besked til dine forældre og babyen om at have det sjovt, sammen med nogle flotte billeder fra sidst I var sammen - og håber vi snart ses igen. Skab nu.


Sådan laver du de bedste personlige dåbsgaver

Vælg dine billeder

Du er inviteret til deres dåbsdag - det må betyde, at du er noget særligt. Og det må også betyde, at du har masser af billeder af den lille, venner og familie, så du kan lave en yndig personlig dåbsgave. Find dine favoritter til at starte med - hvad med den fra den dag, hvor du første gang så babyen eller det billede, som forældrene sendte dig af den nyfødte?

Vælg din gave

Hvis du har billederne, har vi helt sikkert gaven. Gennemse vores udvalg af personlige dåbsgaver, for at finde det rigtige format til dine billeder og familie! Snarere en sentimental flok? Skab et specielt fotoalbum som dåbsgave, fyldt med billeder af nære venner og familie med billedtekster, for at gøre det endnu mere personligt. Noget lidt mere afslappet? Prøv med nogle magneter med et par billeder af forældrene med babyen, meget enkelt.

Personliggør og præsenter

Når du har fundet den rigtige gave, er tiden inde til at være kreativ og tilføje dit eget personlige præg. På nogle personlige dåbsgaver kan du flytte dine billeder rundt, indtil det ser ud, som du vil have det. På andre kan du sætte dit præg med en billedtekst eller en besked til babyen, som de kan læse med stor glæde, når de bliver ældre. På selve dagen, kan du gøre dig klar til at forbløffe og glæde, når du præsenterer din gave - det er gaver, som ingen forventer!


Vælg den rigtige personlige dåbsgave

Barnedåb er dagen hvor familie og venner er samlet for at fejre, men det kan nogle gange være svært at komme på en gave, der slår den rigtige tone an. Plus, de bedste gaver er dem, der holder længere end mens babyen stadig er lille, såsom et dåbsarmbånd eller legetøj. Det er her, personlige dåbsgaver kommer ind på førstepladsen. Disse gaver er personlige, betænksomme og helt unikke, noget som ingen andre har, og de vil aldrig modtage en lignende gave igen.

Der er en personlig dåbsgave til alle fra alle andre. Leder du efter dåbsgaver til tvillinger eller personlige dåbsgaver fra gudforældre? Intet problem. Bland og match tingene fra vores udvalg og skræddersy hver enkelt gave til hver baby ved hjælp af forskellige baggrunde, farver, layouts og billedtekster. De er der, så du kan personliggøre og pusle med tingene så meget du ønsker, indtil du har lavet den perfekte dåbsgave, som vil gå over i historien.

Når du vælger den gave, du ønsker at personliggøre, skal du overveje, hvilken slags familie din gave er til. Er de mere sentimentale og traditionelle eller mere finurlige og usædvanlige? Hvis du er på udkig efter en mere traditionel gave med et personligt præg, så er dåbsfotoalbum den bedste måde at fejre babyens rejse frem til i dag. Hvis du kun har få billeder (det er trods alt stadig en baby), Så prøv personlige fotorammer til dåbsbilleder og placer dit symbolbillede i rampelyset. For at lave en mere usædvanlig gave, vil vi anbefale et fotopuslespil, der kan underholde dem med et billede af dem selv!


Spørgsmål og svar om personlige dåbsgaver

Hvad skal jeg købe som dåbsgaver?

Dette bliver en dag, du vil huske, og hvilken bedre måde at overbringe dine lykkeønskninger på end med personlige dåbsgaver. Vælg mellem blanke fotobøger fyldt med deres egne billeder eller et sæt billeder, de selv kan sætte i derhjemme - selv med blot nogle få billeder er mulighederne uendelige.

Hvad er gode dåbsgaver?

Dette er en særlig dag for alle involverede, så det er vigtigt at give en gave, der ikke er for almindelig eller klichéagtig. Velkommen til de personlige dåbsgaver, hvor du kan kreere og tilpasse en gave, der er helt unik til babyen og dennes dåbsdag.

Hvad giver bedsteforældre som dåbsgaver?

Hvis vi kender bedsteforældre ret (og det tror vi, vi gør), er der intet mere specielt end tid tilbragt sammen med deres børnebørn. Derfor er en personlig dåbsgave lavet med billeder af dem sammen med babyen noget særligt for hele familien at kigge på sammen.

Hvad er en god dåbsgave til en pige?

Personlige dåbsgaver til piger får vores stemme hver gang. Det er de mest personlige, betænksomme gaver, der virkelig skiller sig ud fra de andre. Prøv en collageplakat med billeder af babyen sammen med mor og far - du kan endda vælge forskellige illustrationer og baggrundsfarver for at gøre det virkelig personligt for dem.

Hvad er en god dåbsgave til en dreng?

Puslespil, magneter, fotobøger og meget mere, vi har den bedste samling af personlige dåbsgaver til drenge. Vælg bare et eller et par billeder af familien og særlige venner for at lave en gave, som de vil elske, fra baby til voksne. Eller hvis du er på udkig efter personlige dåbsgaver til dine gudsønner, så prøv en souveniræske i træ for at give noget helt specielt, og fyld den med en samling af minder og godbidder.

Hvad er en typisk dåbsgave?

Armbånd, legetøj, tæpper... hvorfor få noget typisk, når du kan få en personlig dåbsgave? Kreer unikke dåbsgaver med kun få klik, når du overfører dine billeder til vores studie. Vælg lidt vægdekoration, som familien kan hænge op, eller en fotobog med billeder fra deres første år, for at skabe en dåbsgave, der er klassisk og unik.