Op til 50% rabat på hele hjemmesiden
 • Ingen kode påkrævet
 • Gælder til
Årsbog
Årsbog

Gaver til lærere

De hjalp dig gennem hver eneste test, udfordring med lektierne og besynderlige algebraopgave. Nu er det tid til at sige tak til dine lærere med en gave, som de aldrig vil glemme. Se vores udvalg af unikke gaver til lærere, som du kan personliggøre med billeder af klassen og en personlig besked for at sige "vi vil savne dig!".

Standardkrus

Enkel Fotokrus

Sæt et af dine bedste fotos på et krus – helt enkelt.

In promise

Leveres inden fars dag

Standard- og store fotodagbøger

Aftalekalender Medium og Lille

Nyd dine bedste billeder, mens du skriver aftalekalender.

In promise

Leveres inden fars dag

Fotolærred til skrivebord

Fotolærred Klassisk 20x20 cm

Uanset om du bruger ét eller 25 billeder, giver et lille fotolærredtryk selv det mindste rum et personligt strejf.

In promise

Leveres inden fars dag

Blå årsbog med 2021 på omslaget

Årbog

Fremhæv fire af dine bedste øjeblikke fra det sidste år med vores omslag med kig.

In promise

Leveres inden fars dag

Fotobog med små og store øjeblikke

Fotobog Med Små og Store Øjeblikke

Fortæl din historie med denne lille fotobog med op till 25, 37 eller 49 sider.

In promise

Leveres inden fars dag

Staffeli Bordkalender - Portræt

Staffeli Bordkalender - Portræt

Med en blanding af et moderne fotodisplay og en klassisk kalender, er staffeli bordkalenderen en elegant tilføjelse til ethvert hjemmekontor.

In promise

Leveres inden fars dag

Musemåtte

Musemåtte

Pift dit skrivebord op med en musemåtte med personligt strejf.

In promise

Leveres inden fars dag

Bordskånere

Bordskånere Med Foto

Se dine bedste minder, når du får en drink – skål!

In promise

Leveres inden fars dag

Personlig Notesbog

Personlig Notesbog

Perfekt til at skrive alle dine fine ideer ned.

In promise

Leveres inden fars dag

Nyt
Personligt Penalhus

Personligt Penalhus

Styr skolen! Dekorer dine kontorartikler med dit eget billede på en fin og smart æske, der vil får dig til at føle dig tættere på hjemmet.

In promise

Leveres inden fars dag

Fotopunge

Fototaske

Få styr på tingene med stil med disse fotopunge med et personligt strejf.

In promise

Leveres inden fars dag

Nøglering

Nøglering med foto

Hav dine særlige øjeblikke tæt på med et sæt nøgleringe med foto.

In promise

Leveres inden fars dag

Bliv inspireret

Musemåtte

Den rigtige lærers kæledyr

Når det drejer sig om at være lærerens favorit, kan intet slå den ægte vare. Find et billede af dengang, da de tog deres hund med ind på skolen eller fra kæledyrsdagen, som du kan printe på en personlig musemåtte. Hvis de ikke har et kæledyr, kan du bruge et foto af deres yndlingsdyr i stedet for at føje lidt ekstra potesitivitet til deres skrivebord.

Opret nu
Bordskånere

Kunstentusiast

Hvis de holder meget af kunst (eller måske er de en kunstlærer), så få fat i et sæt bordskånere med foto, der er lavet med farverige prints og design. Hvis du leder efter ideer til gaver til børnehaveklasselærere, hvorfor så ikke uploade nogle billeder, som dit barn malede i deres klasse, for at tilføje et ekstra personligt præg?

Opret nu
Nøglering

En gave til gymnastiklærere

De finder det umuligt at holde styr på deres nøgler, så giv dem en gave, som de aldrig vil slippe. Tilføj et sjovt billede taget af klassen på en lærergave til årsafslutningen, eller hvad med et citat fra deres yndlingsforfatter/akademiker, der vil inspirere dem dagen lang.

Opret nu

Hvordan kan jeg lave unikke gaver til mine lærere?

Fotokrus

Lav noget praktisk til dem

Deres skoledage er normalt fyldt op (men gaven til din lærer vil helt sikkert bringe dem glæde), så hvorfor ikke give dem noget, der også bringer dem en lille hjælpende hånd? Hvis de aldrig ses uden deres morgenkaffe, kan du give dem et fotokrus eller et sæt fotobordskånere. Hvis de altid låner (og mister!) kuglepenne, kan du give dem et personlig penalhus, så de kan blive mere organiseret. En gave til lærere, der er både praktisk og personlig, vil helt sikkert løfte deres humør, når de ser på den, og hvis de kan bruge den dagligt, glemmer de aldrig deres favoritelev.

Bordkalender

Gør dem personlige

Helt ærligt, så er de bedste gaver til lærere fra elever dem, der bringer et strejf af mening med sig. Du kunne bare give dem en almindelig lærergave såsom en ny kalender, eller du kan kreere deres egen personlige bordkalender ved at bruge billeder af klassen. Vi ved, hvilken en vi foretrækker. Vælg billeder fra årets afslutningsfest, skolefestdage, skoleture og afslutningen på året med et billede af "Klassen fra...", der vil gøre dem stolte. Tilføjelse af meningsfulde billeder giver et øjeblikkeligt løft af niveauet for enhver gaveide til lærere, og du scorer helt sikkert nogle ekstra hjertepoint.

Fotobog

Gør dem uforglemmelige

Uanset om du søger efter gaveideer til gymnasie- eller børnehavelærere, fortjener de noget, der er værd at beholde i de kommende år. Når alt kommer til alt, har de været til stede hver eneste dag for at gøre matematik sjovt (hvilket slet ikke er let...). Dette er din chance for at vise dem, hvor meget du sætter pris på alt det, de har gjort (og at de virkelig har gjort et indtryk), så uanset hvad du vælger, bør du sørge for, at det er en forglem-mig-ej-gave til dine lærere. Hvad som helst med en personlig takkebesked, klassebillede eller en række billeder fra skoleture er helt sikkert noget, de altid vil værdsætte.

Photo Gifts

Fotogaver

Leder du efter flere gaver, du kan glæde dem med? Se vores udvalg af fotogaver.

Hvorfor er personlige gaver til lærere de bedste?

Årsbog

Hvis du overvejer at købe en gave til dine lærere, er det sandsynligt, at de virkelig har gjort en ekstra indsats siden klassens første dag. Gode gaver til dine lærere er dem, der udtrykker taknemmelighed, men de bedste gaver til lærere fra eleverne, er dem med et ekstra personligt præg, der virkelig viser din påskønnelse for alt, hvad de har gjort. Når alt kommer til alt, skiller noget, du selv har lavet, sig altid ud fra resten, ikke? Kombiner denne selvfremstillede stil med vores førsteklasses kvalitet, og du har vores udvalg af unikke gaver til lærere.

Uanset hvilken slags lærer du køber ind til, kan du skræddersy din lærergave til denne med dine egne billeder og design. Leder du efter gaveideer til din idrætslærer? Intet problem. Bare find nogle billeder frem fra sportsdagene til en personlig fotodagbog, hvori de kan skrive alle deres kampdatoer! Eller, hvis du er på jagt efter en gave til musiklærere, hvorfor så ikke tilføje nogle billeder fra deres skolekoncert til en personlig notesbog? Det vil være perfekt som inspiration for dem til at nedfælde nogle tekster eller musikalske noter på farten. Hvis du vil gøre et mere varigt indtryk med en 'glem-mig-ikke' gave til din lærer, skal du vælge vores A4-fotoårbøger. Dette er en førsteklasses gave, der er perfekt, hvis du har en stor samling af skolebilleder, som du vil dele med din lærer. Dets omslag med udskåret årstal sørger for, at de aldrig glemmer "klassen fra..." og den fortjener en fast plads på deres hylde.

Spørgsmål og svar om personlige gaver til lærere

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1