MusemåtteBordskånereNøgleringFotokrusBordkalenderFotobogÅrsbog

Gaver til lærere

De hjalp dig gennem hver eneste test, udfordring med lektierne og besynderlige algebraopgave. Nu er det tid til at sige tak til dine lærere med en gave, som de aldrig vil glemme. Se vores udvalg af unikke gaver til lærere, som du kan personliggøre med billeder af klassen og en personlig besked for at sige "vi vil savne dig!".

Start nu

Bliv inspireret

Den rigtige lærers kæledyr

Når det drejer sig om at være lærerens favorit, kan intet slå den ægte vare. Find et billede af dengang, da de tog deres hund med ind på skolen eller fra kæledyrsdagen, som du kan printe på en personlig musemåtte. Hvis de ikke har et kæledyr, kan du bruge et foto af deres yndlingsdyr i stedet for at føje lidt ekstra potesitivitet til deres skrivebord. Opret nu.

Kunstentusiast

Hvis de holder meget af kunst (eller måske er de en kunstlærer), så få fat i et sæt bordskånere med foto, der er lavet med farverige prints og design. Hvis du leder efter ideer til gaver til børnehaveklasselærere, hvorfor så ikke uploade nogle billeder, som dit barn malede i deres klasse, for at tilføje et ekstra personligt præg? Opret nu.

En gave til gymnastiklærere

De finder det umuligt at holde styr på deres nøgler, så giv dem en gave, som de aldrig vil slippe. Tilføj et sjovt billede taget af klassen på en lærergave til årsafslutningen, eller hvad med et citat fra deres yndlingsforfatter/akademiker, der vil inspirere dem dagen lang. Opret nu.


Hvordan kan jeg lave unikke gaver til mine lærere?

Lav noget praktisk til dem

Deres skoledage er normalt fyldt op (men gaven til din lærer vil helt sikkert bringe dem glæde), så hvorfor ikke give dem noget, der også bringer dem en lille hjælpende hånd? Hvis de aldrig ses uden deres morgenkaffe, kan du give dem et fotokrus eller et sæt fotobordskånere. Hvis de altid låner (og mister!) kuglepenne, kan du give dem et personlig penalhus, så de kan blive mere organiseret. En gave til lærere, der er både praktisk og personlig, vil helt sikkert løfte deres humør, når de ser på den, og hvis de kan bruge den dagligt, glemmer de aldrig deres favoritelev.

Gør dem personlige

Helt ærligt, så er de bedste gaver til lærere fra elever dem, der bringer et strejf af mening med sig. Du kunne bare give dem en almindelig lærergave såsom en ny kalender, eller du kan kreere deres egen personlige bordkalender ved at bruge billeder af klassen. Vi ved, hvilken en vi foretrækker. Vælg billeder fra årets afslutningsfest, skolefestdage, skoleture og afslutningen på året med et billede af "Klassen fra...", der vil gøre dem stolte. Tilføjelse af meningsfulde billeder giver et øjeblikkeligt løft af niveauet for enhver gaveide til lærere, og du scorer helt sikkert nogle ekstra hjertepoint.

Gør dem uforglemmelige

Uanset om du søger efter gaveideer til gymnasie- eller børnehavelærere, fortjener de noget, der er værd at beholde i de kommende år. Når alt kommer til alt, har de været til stede hver eneste dag for at gøre matematik sjovt (hvilket slet ikke er let...). Dette er din chance for at vise dem, hvor meget du sætter pris på alt det, de har gjort (og at de virkelig har gjort et indtryk), så uanset hvad du vælger, bør du sørge for, at det er en forglem-mig-ej-gave til dine lærere. Hvad som helst med en personlig takkebesked, klassebillede eller en række billeder fra skoleture er helt sikkert noget, de altid vil værdsætte.


Hvorfor er personlige gaver til lærere de bedste?

Hvis du overvejer at købe en gave til dine lærere, er det sandsynligt, at de virkelig har gjort en ekstra indsats siden klassens første dag. Gode gaver til dine lærere er dem, der udtrykker taknemmelighed, men de bedste gaver til lærere fra eleverne, er dem med et ekstra personligt præg, der virkelig viser din påskønnelse for alt, hvad de har gjort. Når alt kommer til alt, skiller noget, du selv har lavet, sig altid ud fra resten, ikke? Kombiner denne selvfremstillede stil med vores førsteklasses kvalitet, og du har vores udvalg af unikke gaver til lærere.

Uanset hvilken slags lærer du køber ind til, kan du skræddersy din lærergave til denne med dine egne billeder og design. Leder du efter gaveideer til din idrætslærer? Intet problem. Bare find nogle billeder frem fra sportsdagene til en personlig fotodagbog, hvori de kan skrive alle deres kampdatoer! Eller, hvis du er på jagt efter en gave til musiklærere, hvorfor så ikke tilføje nogle billeder fra deres skolekoncert til en personlig notesbog? Det vil være perfekt som inspiration for dem til at nedfælde nogle tekster eller musikalske noter på farten. Hvis du vil gøre et mere varigt indtryk med en 'glem-mig-ikke' gave til din lærer, skal du vælge vores A4-fotoårbøger. Dette er en førsteklasses gave, der er perfekt, hvis du har en stor samling af skolebilleder, som du vil dele med din lærer. Dets omslag med udskåret årstal sørger for, at de aldrig glemmer "klassen fra..." og den fortjener en fast plads på deres hylde.


Spørgsmål og svar om personlige gaver til lærere

Hvad er gode gaveideer til musiklærere?

Uanset om de er Mozart-entusiaster eller hellere rocker til Red Hot Chilli Peppers, så er det nemt at komme i gang med at skabe den perfekte gave til musiklærere. Hvad med at printe deres foretrukne fotoalbumomslag på et fotolærred classic eller downloade nogle gratis noder til deres yndlingssonate til en bemærkelsesværdig personlig musemåtte.

Hvad er gode gaveideer til mandlige lærere?

Hvis du er på jagt efter nogle idéer til gaver til mandlige lærer, behøver du ikke søge længere. Du finder det hele i vores udvalg af personlige gaver. Fra fotokrus til personlig notesbøger, vælg en gave til ham, der både er praktisk og personlig.

Hvordan kan jeg give en gave til en lærer?

Giv din gave til din lærer i al dens pragt foran hele klassen (hvis de kan lide et stort bravado), eller hvis du/de er mere genert, kan du efterlade gaven smukt indpakket på skrivebordet som en overraskelse. Vores fotoårbøger kan leveres gaveindpakket eller i en gaveæske mod et mindre gebyr.

Hvad kan jeg lægge i en gavekurv til en lærer?

Hvis du går til ekstremer med gavekurve til dine lærere, så prøv et udvalg af vores mindre gaver til at lægge i dem. Vores personlige penalhuse, musemåtter og bordskånere med foto er gode gaver til dine lærere, som du kan personliggøre og lægge i en gaveæske. Tilføj et sødt fotolærred classic og en personlig notesbog for at gøre det til en gave, de aldrig glemmer!