• 50% på fotobøger, vægdekorationer & kort | 50SOLSKIN
 • 40% på alle andre produkter | 40SOLSKIN
 • Gælder til
Magnetiske fotoautomatstrimler
Magnetiske fotoautomatstrimler

Gaver til venner

Der er gode tider og dårlige tider; du og din omgangskreds har prøvet det hele. Giv en gave, der er lige så unik som jeres venskab, parat til at inspirere til nye øjeblikke, der er værd at fejre sammen. Uanset om du leder efter en gave til en gravid veninde, gaver til din bedste ven eller blot generelle gaveideer til vennerne, er vi her for at hjælpe.

Classic Posters

Fotoplakater

Få dit bedste billede forstørret til en fotoplakat.

Fra kr65,00

In promise

Leveres inden mors dag

Nyt design
Retrobilleder

Retrobilleder

Gå efter 70’er-stilen med disse vintagetryk. Du kan endda tilføje billedtekst! eller skrive på dem med en spritpen.

Fra kr4,80

In promise

Leveres inden mors dag

Kvadratisk fotobog med blødt omslag

Fotobog Design

Sæt fokus på dine billeder med en elegant og nedtonet fotobog.

Fra kr219,00

In promise

Leveres inden mors dag

Bestseller
A4 og A3 fotobøger med personligt strejf

Prestige Fotobog A4 & A3

Vælg det klassiske look med en af vores bestsellere.

Fra kr389,00

In promise

Leveres inden mors dag

Fotopuder

Personlig Foto-pude

Få mulighed for at kramme dine billeder med en fotopude.

Fra kr229,00

In promise

Leveres inden mors dag

Ny størrelse tilgængelig
Puslespil

Puslespil Ravensburger

Læg puslespil med dine bedste billeder med hele familien.

Fra kr219,00

In promise

Leveres inden mors dag

Nyt
Personliggør MyUno®-kortspil

Personlige MyUno®-kortspil

Helt til det sidste kort... Giv UNO-kortspillet et personligt strejf med dine 5 favoritbilleder, og mind dem om, hvem mesteren er.

kr255,00

Out Of Stock

Udsolgt

Nyt
Magnetiske fotostrimler

Magnetiske Fotostrimler

Giv køleskabet nogle nye venner...

Fra kr89,00

Out Of Stock

Udsolgt

Hurtigt og let
Farvestrålende fotokrus

Fotokrus med farve

Vælg farve til indersiden – vi har 6 forskellige!

Fra kr135,00

In promise

Leveres inden mors dag

Cover til iPhone

iPhone Covers

Du har altid de bedste øjeblikke lige ved hånden med et cover til iPhone med foto.

Fra kr159,00

In promise

Leveres inden mors dag

Strandhåndklæde med et personligt strejf

Strandhåndklæde

Sæt dine bedste billeder på dit strandhåndklæde og gør solbadning ved poolen endnu sjovere.

Fra kr309,00

In promise

Leveres inden mors dag

Forklæde med foto

Forklæde med foto

Glæd alle kokke, gourmeter og madglade i dit liv med et forklæde med billede og et personligt strejf.

kr209,00

In promise

Leveres inden mors dag

Bliv inspireret

Plakat

Til den nye boligejer

Så de har taget et kæmpespring ind i de voksnes rækker og lagt et billede af deres nøgler op i gruppechatten — hurra! Send en gave til en ven, der er ved at flytte ind i sit drømmehus; dette vil inspirere til en ny tid med oplevelser, der venter jer forude sammen i det nye kapitel i dennes liv. Vi kunne ikke tænke på noget bedre end en fotoplakat. Uanset om du køber en digital fotofremkaldelse, som skal laves til en vægdekoration, eller du bruger det sødeste billede af deres familiekæledyr, vil de elske at gøre deres hus til et hjem takket være dig.

Opret nu
Magnetiske fotoautomatstrimler

Til rejsekammeraten

Gaveideer til venner behøver ikke at være komplicerede eller stressende at tænke på — det er trods alt noget særligt, der kommer fra dig! Tag for eksempel vores magnetiske fotostrimler; de er den bedste måde, hvorpå du kan sige "lad os skabe flere minder sammen". Saml alle jeres bedste feriebilleder (husker du jeres sabbatår sammen i 2006?), og lav dem til sjove tilføjelser til deres køkken. Hver gang de rækker ud efter en snack, vil de se dem og glædes — det kan endda motivere til en gruppechat om jeres næste pause fra hverdagen. Hvad mere kan man ønske sig?

Opret nu
Retrobilleder

Til den håbefulde fotograf

Har din bedste ven en forkærlighed for fotografering? Måske er det noget, de er begyndt på under lockdown, eller de er certificerede proffer. Det er på tide at vise dem din påskønnelse ved at omdanne deres bedste værker til en række nostalgiske retrobilleder, de kan vise frem. En god fødselsdag eller en "bare fordi" gave, tilskynd dem til at fremvise deres utrolige billeder som vægdekorationer. Helt praktisk kan du indpakke et bundt farverige pløkker, papirklemmer og en trådramme til at hænge på væggen, så de kan hænge dem op med det samme! Disse vintage inspirerede billeder vil bringe liv i deres digitale arbejde, fremstillet på en blank overflade og med hvid ryg og billedtekster, der bliver tilføjet i vores kreationsstudie (eller skriv på dem senere med tuschpen)!

Opret nu

De bedste gaveideer til venner

Puslespil

"Du er min bedste ven!"

Denne her er til de venskaber, der har stået distancen. I skrabede jeres knæ på legepladsen, I udskar jeres egne frynser sammen, var sammen om jeres første forelskelser... de fortjener noget stort! Prøv at designe et personligt Ravensburger fotopuslespil som en sød gave for at minde dem om, at de altid er en del af dig. Vi foreslår et sjovt billede af jer sammen som børn, eller måske et af deres unger for at minde jer om, hvor langt I er nået sammen. Awww.

Kvadratiske magneter

"Vi er alle i samme båd"

Husk den fantastiske cykelferie, I tog ud på sammen? Eller fødselsdagen med mesterklassen i at lave cocktails, du planlagde til din bedste ven? Saml alle dine bedste billeder og design nogle kvadratiske magneter, klar til at inspirere jer til nye eventyr, der stadig venter. De er fremstillet af et fleksibelt materiale, der er supernemt at håndtere, så hvorfor ikke omdanne deres køkken til et minimuseum med alle jeres yndlingsøjeblikke...

Retrobilleder

"Der er ingen anden som dig"

At arbejde hjemmefra er ikke det nemmeste eller det mest motiverende. Her er en unik gave til din kæreste; gør hendes arbejdsstation til et sted fuld af inspiration ved hjælp af vores vintage-inspirerede retrobilleder. Lav et udvalg af billeder fra din yndlingsferie, så de kan drømme sig væk under mandagsmøderne, eller som en mere romantisk gaveide til din kvindelige kæreste, fremkald billeder fra jeres første date, jeres første udflugt, jeres første kæledyr sammen... hun vil elske, at du gør dette for hende. Disse nostalgiske billeder vil bringe liv på hendes kontor, lavet med en blank overflade og hvid ryg med billedtekster, der bliver tilføjet i vores kreationsstudie (eller skriv på dem senere med tuschpen)!

Photo Gifts

Fotogaver

Leder du efter flere gaver, du kan glæde dem med? Se vores udvalg af fotogaver.

Hvorfor er personlige gaver til venner de bedste?

Fotobog

Din søgen efter gaver til dine bedste venner slutter her. Giv dem noget, de vil sætte pris på i årene fremover, og som inspirer til skabelse af nye minder med noget personligt, der lige er noget for dem. Når alt kommer til alt er jeres venskab et ud af en million, så hvorfor give denne noget, som alle andre har? Når det drejer sig om gaver til en gravid veninde, anbefaler vi fotokrus med farve, som kan fyldes med te i alle de søvnløse nætter — men også til fremtidige kaffemøder, når guldklumpen er ankommet. Vælg mellem lyserød, grøn, rød (og mange flere!) eller blå for at minde dem om den fantastiske surfertur, i tog ud på sidste sommer.

Gaveideer til dine venner behøver ikke at være komplicerede. Bevar det enkelt og tænk over, hvad de holder mest af. Elsker de at rejse? Lav en fotoplakat med billeder fra deres foretrukne strandferie for at live op på deres blanke vægge. Send en gave til en ven, der er mesterkok - vi tror, din ven vil sætte pris på sit helt eget personlige fotoforklæde. Hvad nu, hvis du leder efter en særlig gave til en af dine bedste venner, hører vi dig spørge? Åbn op for din sentimentale side, og prøv vores personlige fotopuslespil, klar til den næste spilleaften med vennerne. Når det drejer sig om gaveideer til dine bedste venner, har vi alt, hvad du behøver — jo mere unik din gave er, jo mere mindeværdig er den også...

Spørgsmål og svar om personlige gaver til venner

10 % rabat på din første ordre

når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Din e-mailadresse

Ved at fortsætte accepterer du vilkårene, og at du har læst privatlivspolitikken. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles fortrolighedspolitik og vilkår gælder.

Bliv en del af vores fællesskab

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Sikker betaling

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa

Vores brands

 • Photobox
 • Hofmann

  © Photobox 2023, Den registrerede virksomhedsadresse er Nanteuil le Haudoin (60440), ZAC du Ferrier Alleé des Primevères.
  Bemærk: Dette er vores registrerede virksomhedsadresse. Du kan ikke sende varer retur eller kundespørgsmål til denne adresse.
  Brugsvilkår & Privatlivspolitik opdateret og trådt i kraft den 25. maj 2018. v3.1