PlakatMagnetiske fotoautomatstrimlerRetrobillederPuslespilKvadratiske magneterRetrobillederFotobog

Gaver til venner

Der er gode tider og dårlige tider; du og din omgangskreds har prøvet det hele. Giv en gave, der er lige så unik som jeres venskab, parat til at inspirere til nye øjeblikke, der er værd at fejre sammen. Uanset om du leder efter en gave til en gravid veninde, gaver til din bedste ven eller blot generelle gaveideer til vennerne, er vi her for at hjælpe.

Start nu

Bliv inspireret

Til den nye boligejer

Så de har taget et kæmpespring ind i de voksnes rækker og lagt et billede af deres nøgler op i gruppechatten — hurra! Send en gave til en ven, der er ved at flytte ind i sit drømmehus; dette vil inspirere til en ny tid med oplevelser, der venter jer forude sammen i det nye kapitel i dennes liv. Vi kunne ikke tænke på noget bedre end en fotoplakat. Uanset om du køber en digital fotofremkaldelse, som skal laves til en vægdekoration, eller du bruger det sødeste billede af deres familiekæledyr, vil de elske at gøre deres hus til et hjem takket være dig. Opret nu.

Til rejsekammeraten

Gaveideer til venner behøver ikke at være komplicerede eller stressende at tænke på — det er trods alt noget særligt, der kommer fra dig! Tag for eksempel vores magnetiske fotostrimler; de er den bedste måde, hvorpå du kan sige "lad os skabe flere minder sammen". Saml alle jeres bedste feriebilleder (husker du jeres sabbatår sammen i 2006?), og lav dem til sjove tilføjelser til deres køkken. Hver gang de rækker ud efter en snack, vil de se dem og glædes — det kan endda motivere til en gruppechat om jeres næste pause fra hverdagen. Hvad mere kan man ønske sig? Opret nu.

Til den håbefulde fotograf

Har din bedste ven en forkærlighed for fotografering? Måske er det noget, de er begyndt på under lockdown, eller de er certificerede proffer. Det er på tide at vise dem din påskønnelse ved at omdanne deres bedste værker til en række nostalgiske retrobilleder, de kan vise frem. En god fødselsdag eller en "bare fordi" gave, tilskynd dem til at fremvise deres utrolige billeder som vægdekorationer. Helt praktisk kan du indpakke et bundt farverige pløkker, papirklemmer og en trådramme til at hænge på væggen, så de kan hænge dem op med det samme! Disse vintage inspirerede billeder vil bringe liv i deres digitale arbejde, fremstillet på en blank overflade og med hvid ryg og billedtekster, der bliver tilføjet i vores kreationsstudie (eller skriv på dem senere med tuschpen)! Opret nu.


De bedste gaveideer til venner

"Du er min bedste ven!"

Denne her er til de venskaber, der har stået distancen. I skrabede jeres knæ på legepladsen, I udskar jeres egne frynser sammen, var sammen om jeres første forelskelser... de fortjener noget stort! Prøv at designe et personligt Ravensburger fotopuslespil som en sød gave for at minde dem om, at de altid er en del af dig. Vi foreslår et sjovt billede af jer sammen som børn, eller måske et af deres unger for at minde jer om, hvor langt I er nået sammen. Awww.

"Vi er alle i samme båd"

Husk den fantastiske cykelferie, I tog ud på sammen? Eller fødselsdagen med mesterklassen i at lave cocktails, du planlagde til din bedste ven? Saml alle dine bedste billeder og design nogle kvadratiske magneter, klar til at inspirere jer til nye eventyr, der stadig venter. De er fremstillet af et fleksibelt materiale, der er supernemt at håndtere, så hvorfor ikke omdanne deres køkken til et minimuseum med alle jeres yndlingsøjeblikke...

"Der er ingen anden som dig"

At arbejde hjemmefra er ikke det nemmeste eller det mest motiverende. Her er en unik gave til din kæreste; gør hendes arbejdsstation til et sted fuld af inspiration ved hjælp af vores vintage-inspirerede retrobilleder. Lav et udvalg af billeder fra din yndlingsferie, så de kan drømme sig væk under mandagsmøderne, eller som en mere romantisk gaveide til din kvindelige kæreste, fremkald billeder fra jeres første date, jeres første udflugt, jeres første kæledyr sammen... hun vil elske, at du gør dette for hende. Disse nostalgiske billeder vil bringe liv på hendes kontor, lavet med en blank overflade og hvid ryg med billedtekster, der bliver tilføjet i vores kreationsstudie (eller skriv på dem senere med tuschpen)!


Hvorfor er personlige gaver til venner de bedste?

Din søgen efter gaver til dine bedste venner slutter her. Giv dem noget, de vil sætte pris på i årene fremover, og som inspirer til skabelse af nye minder med noget personligt, der lige er noget for dem. Når alt kommer til alt er jeres venskab et ud af en million, så hvorfor give denne noget, som alle andre har? Når det drejer sig om gaver til en gravid veninde, anbefaler vi fotokrus med farve, som kan fyldes med te i alle de søvnløse nætter — men også til fremtidige kaffemøder, når guldklumpen er ankommet. Vælg mellem lyserød, grøn, rød (og mange flere!) eller blå for at minde dem om den fantastiske surfertur, i tog ud på sidste sommer.

Gaveideer til dine venner behøver ikke at være komplicerede. Bevar det enkelt og tænk over, hvad de holder mest af. Elsker de at rejse? Lav en fotoplakat med billeder fra deres foretrukne strandferie for at live op på deres blanke vægge. Send en gave til en ven, der er mesterkok - vi tror, din ven vil sætte pris på sit helt eget personlige fotoforklæde. Hvad nu, hvis du leder efter en særlig gave til en af dine bedste venner, hører vi dig spørge? Åbn op for din sentimentale side, og prøv vores personlige fotopuslespil, klar til den næste spilleaften med vennerne. Når det drejer sig om gaveideer til dine bedste venner, har vi alt, hvad du behøver — jo mere unik din gave er, jo mere mindeværdig er den også...


Spørgsmål og svar om personlige gaver til venner

Hvad køber du til en person, der har alt?

Du kan ikke gøre det mere unikt end disse ideer til personlige gaver til dine bedste venner. Alt med dit ansigt på vil være originalt for den person, der har alt — det vil være en ud af en million!

Hvad kan jeg give min bedste ven på dennes fødselsdag?

Leder du efter en speciel gave til din bedste vens fødselsdag? Vi anbefaler noget, som vedkommende kan bruge hele tiden, såsom et iPhone Cover med et billede af deres elskede kæledyr eller en fantastisk ferie, du var på sammen — disse er også tilgængelige her til Samsung-modeller.

Hvad er gode gaveideer til en ven, der er ved at flytte?

Send en gave til en ven, der flytter for, at få gang i dennes indretning — vi taler her om fotofliser til væggene, et personlig krus farvet indvendigt til dennes skabe og magnetiske fotoautomatstrimler til køkkenet. Hver gang de rækker ud efter en snack i deres nye hjem, tænker de på dig...

Hvad er en god gave til en vordende mor?

Vi synes, at en personlig fotopude er en god gave til din gravide ven! Vælg mellem fire størrelser, to omslagsmaterialer (lærred eller ruskindslignende) og 17 forskellige temaer med op til 8 billeder. De vil helt sikkert sætte pris på det i de senere trimestre.